Ne daj da ti ga sijeku, pristavi ga bar tom jaranu dok spava.QUARTERBACK je napisao/la:sutomore picki ko salate ko fa ne zabije ovdje nek ga odsjece

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne daj da ti ga sijeku, pristavi ga bar tom jaranu dok spava.QUARTERBACK je napisao/la:sutomore picki ko salate ko fa ne zabije ovdje nek ga odsjece
Drzi se svojih uvjerenja ne mijenjaj se tek takoQUARTERBACK je napisao/la:ma braco i gay gunnersi ovdje mjenjaju vjeroispovjest i sexualno oprwdjeljenje
jedna iz uzica me preobratila rodjo mojRamsey16 je napisao/la:Drzi se svojih uvjerenja ne mijenjaj se tek takoQUARTERBACK je napisao/la:ma braco i gay gunnersi ovdje mjenjaju vjeroispovjest i sexualno oprwdjeljenje
Bolje da si je pito' jel ima informacije hoćel brza cesta kroz Užice il vam preko Tuzle, yebo ga ti VedadeQUARTERBACK je napisao/la: jedna iz uzica me preobratila rodjo moj
haj zh
Čuj mulja, pa šejk je na njegovu preporuku kupio PSGBrokula je napisao/la:Gledaj Wengera, mulja sa šejkovima
Nisam imao pojma za toMarsal je napisao/la:Čuj mulja, pa šejk je na njegovu preporuku kupio PSGBrokula je napisao/la:Gledaj Wengera, mulja sa šejkovima![]()
Može se u jednu ruku reć' i da je Arsene izyebao BarcelonuZapravo nije može se reći nego jeste, nas je Barcelona ušivala na terenu, mi njih na transferima
![]()
Kakvi su retardi ne bih se čudio da im uvalimo Ramseya za 80 miliona![]()
Samo šteta je da ako Wenga već ima tako dobre odnose sa PSG-om da ne pokuša dovest Matuidija ili onog Poljaka što Seaman i Paja drk.aju na njega, zlata bi nam vrijedili
AA23 je napisao/la:Ima li gdje Seamana da kometariše šiptarskog proljeva? Ili talibana na devi?
Seaman je napisao/la:AA23 je napisao/la:Ima li gdje Seamana da kometariše šiptarskog proljeva? Ili talibana na devi?
nedovoljno dobri za išta ozbiljnije u ligijedna lasta ne čini proljeće
pekar flopnuo prošlu sezonu vidjet ćemo šta će ove sezone napraviti, pojedini voajeroljupci digli se do neba kao i voajer, nakon ove partije 2 komedijaša u vezi
AA23 je napisao/la:Dovešćemo Kondogbiju, ne sekiraj se
dark44 je napisao/la:Kondogbia poveo Inter do jos jedne triplete, koliko su dobri moraju sami sebi trpati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.