BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..

BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..
MojaTV prenosi,nisam nigdje nasao,jedino da neko na youtube stavijasan je napisao/la:Prenosi li neko utakmicu, hocel bit kakvog streama
Ozbiljno mi sa ovom ekipom preslabi .ja licno ocekujem najmanje 2 razlike ..Al imamo mi 5 igraca koji nisu igrali koji su tek dosli tkako da vjerujem u opstanak ..Ne mozes sve i trazit reprogram i otpis dugova i jake igrace mora se postepeno ic ...Kako god sretno vam u ligi s sad to vracanje bodova mozda ima i ta mjesta al bgm 5-0 je puno ...Od igraca necete prepoznat trojicu ,vjeruj ja protiv Sarajeva kad sam gledo nisam znao dvojicu ..POZZZZZZZZUstanikSBII je napisao/la:BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..mora te vratiti bodove
dogovoreno 5:0 svaki gol će biti bitan u borbi za titulu
skripar96 je napisao/la:MojaTV prenosi,nisam nigdje nasao,jedino da neko na youtube stavijasan je napisao/la:Prenosi li neko utakmicu, hocel bit kakvog streama
Eto nismo htjeli 5:0 da ne kažeš da je puno.BatistutA19 je napisao/la:Ozbiljno mi sa ovom ekipom preslabi .ja licno ocekujem najmanje 2 razlike ..Al imamo mi 5 igraca koji nisu igrali koji su tek dosli tkako da vjerujem u opstanak ..Ne mozes sve i trazit reprogram i otpis dugova i jake igrace mora se postepeno ic ...Kako god sretno vam u ligi s sad to vracanje bodova mozda ima i ta mjesta al bgm 5-0 je puno ...Od igraca necete prepoznat trojicu ,vjeruj ja protiv Sarajeva kad sam gledo nisam znao dvojicu ..POZZZZZZZZUstanikSBII je napisao/la:BatistutA19 je napisao/la:Nemojte nas vise od 2 razlike hehheehheheeh...Po meni vi ste uz Zrinjski najjaci u ligi ..mora te vratiti bodove
dogovoreno 5:0 svaki gol će biti bitan u borbi za titulu
Pa da je i dobio bilo bi na pocetku nije da su 3 kola do kraja vec su se TEK 3 odigrala!Orjuna je napisao/la:Zrinjski izgubio, sve je ponovo na početku.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google [Bot], Kajkutenjoyer, MikiPirs, Noke995 i 37 gostiju.