FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 12:21

"Pošteni" napolje!

Neka se vrati mračno doba trofeja, titula, duplih kruna, dominacije!

Hvala na tribini, doviđenja i prijatno!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2017, 12:21

A, žalili smo se na Sabljine izjave..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 avg 2017, 12:22

Neandertalac je napisao/la:

Amar Amar Osim Osim!
Ako cemo zavisiti od jednog covjeka nek se ugasi klub
:rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 avg 2017, 12:24

Rokoko87 je napisao/la:A, žalili smo se na Sabljine izjave..
Gledaj onaj, Liga, mi cemo te neke stvari rijesavat interno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 avg 2017, 12:33

Moze li mi neko objasniti zasto smo pod Amarom bili "klub jednog lica" a sada pod Senadom kao nismo?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 06 avg 2017, 12:38

maldini3 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto smo pod Amarom bili "klub jednog lica" a sada pod Senadom kao nismo?
Jesmo i sada. Samo sto su nam tada obecavali stadione i urednost, a sada nam obecavaju titule i dobre igre. 2 razlicita lica, koja svi pokusavaju spojiti na neki nacin, ali tako da niko nikome ne smeta i ne uplice prste. :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 12:40

Šta sada trebamo?

Čekati još koji kiks a koji će doći sigurno, igra to pokazuje i onda kada se dodatno poljulja samopouzdanje ekipe, odnosi, posjeta, sve redom, blejati i čekati govor nekoga iz Uo ili ponovo smijeniti trenera, tjerati igrače, raskidati ugovore, tražiti neprijatelje itd?

Koji je cilj ove sezone?

Ima li neko iz Uo sa mudima da izađe pred navijače i kaže ciljeve, planove, strategiju ili idemo dan po dan.

Ovo qurcu ne valja!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 avg 2017, 13:49

Rooney88 je napisao/la:Samo nek Miske popusti I Amar ce nam dati sve sto ocekujemo I zelimo od Zelje.

Adzema gotivim I nemam nista protiv njega, mozda bi I napravio nesto da mu se da vremena ali Amar je ipak Amar.
+1 Neka Miske i kompanija sjednu za sto neka se dog sa Amarom neka nadju zajednicki jezik, neka dadnu Brki odrjesene ruke stose tice sportskog segmenta neka radi sta hoce, neka prvo Cenana pitara nogira, jer uprava je dokazala dosta toga da moze, al stose tice sportskog djela tu su zakazali,Navijaci nece sigurno bit mirni trpit da klub i ovu sezonu ne osvoji titulu, koja mora bit nam cilj svake godine, Amaru neka dovedu bar 3 do 4 fina igraca napast s njim duplu krunu, Znace to Amar poslozit kako treba, Zeba ostali Manekeni ce bit na aparatima ite kakvim, Sinocna tekma pa sa Mladosti, da ne govorim sa Aikom je pokazala kolko nama fali Miro a da Lendrica ne spominjem za koje nismo zamjene doveli, Adzem, Oda za pomocnike Amar Seff i sljedi dominacija ! Sve Do Kraja Zeljo Nema Predaje

P.S. Kako Zrinja vrati bodove Radniku :lol:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 13:59

http://sport.ske.ba/komentar-najlakse-j ... ti-uvjete/

I Sinanov portal ismijava Adzema i njegovu izjavu. Kaze : " da mu je sisao sa tribina Sabanadzovic bolje bi odigrao od njegovih pulena ". [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2017, 14:00

Amar Osim ne može funkcionisati sa ovom Upravom, to neka je jasno svakome ko i pomisli na njega, prvi ja pa onda ostali.

1. U ovoj Upravi ima mnogo onih koji ga ne mogu očima gledati, koji mu evo već par godina podmeću i šalju Izlije i slične da blate ime najvećeg trenera Želje svih vremena.

2. Ova Uprava iliti FK Željezničar ima veliki dug prema Amaru Osimu. Na osnovu njega su ga par puta provocirali putem medija, sa izjavama tipa, nema pisani trag za to dugovanje, kako da ga onda vratimo? Samo da napomenem da je ta pozajmica spasila FK Željezničar u jednom od najtežih trenutaka.

3. Amar Osim nikada sebi neće dozvoliti da neki Misimovići, Bajramovići, Nikolići, Čenani i slični odlučuju o njegovoj sudbini, a kada bi postao trener ovi bi ga mogli smijeniti kad im je volja, a pola Upravnog odbora bi bilo protiv njega od prvog dana.

4. Amar Osim ZNA koliko oni NE ZNAJU i kao takav nije poželjan, svaki njegov potez bi bio pod ogromnom lupom i jedva bi dočekali njegove eventuelne greške.

5. Amar Osim bi došao pod uslovom da ima totalnu autonomiju, što mu oni napismeno nikad neće dati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 06 avg 2017, 14:05

Šta reči i koju posluku porati nakon onoga sinoć? Kome?! :thumbdown:

Nadati se stabilnom, sportskom i naprednom Želji, al' Boga mi mrka kapa. Do kad više?! :plac:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2017, 14:09

Btw, ako pobijedimo Borca, ovo će nam biti najbolji start u posljednje četiri sezone.

Nakon 4 kola

2014/15 - 5 bodova
2015/16 - 4 boda
2016/17 - 7 bodova
2017/18 - 6 bodova (3 kola)
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 14:12

Eto kakva nam je liga kad mi ovakvi u 3 kola osvojimo 6 boda, a prema prikazanom na terenu zasluzili smo 3 ili 4 boda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2017, 14:14

LjoZee je napisao/la:Eto kakva nam je liga kad mi ovakvi u 3 kola osvojimo 6 boda, a prema prikazanom na terenu zasluzili smo 3 ili 4 boda.
Bitno je samo ne napraviti zaostatak kao posljednjih godina, u proljeće ja ne sumnjam, samo da ponovo ne stižemo tonu bodova. Zato me raduje ova mrljava pobjeda.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 14:19

Virtu4l je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Eto kakva nam je liga kad mi ovakvi u 3 kola osvojimo 6 boda, a prema prikazanom na terenu zasluzili smo 3 ili 4 boda.
Bitno je samo ne napraviti zaostatak kao posljednjih godina, u proljeće ja ne sumnjam, samo da ponovo ne stižemo tonu bodova. Zato me raduje ova mrljava pobjeda.
To je tacno. Prosle sezone se Zrinjski bas odvojio. Stigli ih jesmo, ali su nas titule kostali i kiksevi protiv Viteza kuci i Sirokog gdje smo makar bod zasluzili pored onih protiv Krupe i Sarajeva.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2017, 14:44

Nas je koštala Krupa i kraj priče.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 avg 2017, 14:54

Virtu4l je napisao/la:Amar Osim ne može funkcionisati sa ovom Upravom, to neka je jasno svakome ko i pomisli na njega, prvi ja pa onda ostali.

1. U ovoj Upravi ima mnogo onih koji ga ne mogu očima gledati, koji mu evo već par godina podmeću i šalju Izlije i slične da blate ime najvećeg trenera Želje svih vremena.

2. Ova Uprava iliti FK Željezničar ima veliki dug prema Amaru Osimu. Na osnovu njega su ga par puta provocirali putem medija, sa izjavama tipa, nema pisani trag za to dugovanje, kako da ga onda vratimo? Samo da napomenem da je ta pozajmica spasila FK Željezničar u jednom od najtežih trenutaka.

3. Amar Osim nikada sebi neće dozvoliti da neki Misimovići, Bajramovići, Nikolići, Čenani i slični odlučuju o njegovoj sudbini, a kada bi postao trener ovi bi ga mogli smijeniti kad im je volja, a pola Upravnog odbora bi bilo protiv njega od prvog dana.

4. Amar Osim ZNA koliko oni NE ZNAJU i kao takav nije poželjan, svaki njegov potez bi bio pod ogromnom lupom i jedva bi dočekali njegove eventuelne greške.

5. Amar Osim bi došao pod uslovom da ima totalnu autonomiju, što mu oni napismeno nikad neće dati.
Hoce li to Amar sam da dovede sponzore, generalnog, tj. pare u klub, hoce li sam da dovodi igrače - placa ih, placa poreze i doprinose, radi na marketingu, radi na brendiranju, razmišlja o budućnosti, naravno nastavi radove na infrastrukturi...itd

Hoce ali u qurcu.

Ako me moze naci zajednicki jezik da radi timski, hvala doviđenja i prijatno.

Navedite mi jednu uspješnu firmu gdje se jedan lik pita za sve.

Navedite mi jedan uspješan europski klub da radi na tom principu, da mozda jedan lik u PSG nije osigirao 222.000.000 za cigana Neymar, sam radio pregovore...itd.

Jedan lik se pita za sve u Barceloni, Bayernu, Mancesteru...

Neka Amar sebi nade inostrani angažman pa neka se pita za sve, da vidimo ko ce ga prihvatiti.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 06 avg 2017, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2017, 14:54

Krupa i derbi najvise. Da smo uzeli bod protiv pitara bili bi sampioni i ne bi se bod protiv Krupe smatrao nekim kiksom. Ovako je i taj bod protiv Krupe uzasan kiks.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 avg 2017, 15:02

Zenzo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Amar Osim ne može funkcionisati sa ovom Upravom, to neka je jasno svakome ko i pomisli na njega, prvi ja pa onda ostali.

Hoce li to Amar sam da dovede sponzore, generalnog, tj. pare u klub, hoce li sam da dovodi igrače - placa ih, placa poreze i doprinose, radi na marketingu, radi na brendiranju, razmišlja o budućnosti, naravno nastavi radove na infrastrukturi...itd

Hoce ali u qurcu.

Ako me moze naci zajednicki jezik da radi timski, hvala doviđenja i prijatno.

Navedite mi jednu uspješnu firmu gdje se jedan lik pita za sve.

Navedite mi jedan uspješan europski klub da radi na tom principu, da mozda jedan lik u PSG nije osigirao 222.000.000 za cigana Neymar, sam radio pregovore...itd.

Jedan lik se pita za sve u Barceloni, Bayernu, Mancesteru...

Neka Amar sebi nade inostrani angažman pa neka se pita za sve, da vidimo ko ce ga prihvatiti.
Samo da dodam, te price o nekoj mrznji ove uprave i Amara, da mu ovi nesto podmecu, rade protiv njega...itd to mozete mačku od rep, po kafićima, kladinicama.

Te pare sto je on dao klub je trebalo da dokumentuje, pa da ih na sudu trazi, ovako je ucinio krivično djelo kada je taj Kes donio u klub nije prijavio, platio porez.
- Zeljeznicar -

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 avg 2017, 15:08

Neki bi najvise voljeli Amara strpati u zatvor... kolika je samo mrznja prema njemu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, Cwirek, Hrammm1921, Proximic i 49 gostiju.