FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 06 avg 2017, 00:37

messilla je napisao/la:
L’Equipe claims Dembélé has agreed terms with Barcelona, negotiations starting at €100m.
:opaopa:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 avg 2017, 00:40

Haha jedno je dogovoriti se sa igracem. Drugo je sa njegovim sefom, ili ti ga klubom ;) Nisam jos sold na Dembelea, mislim da bi bolje pasao ekipi koja igra counter-attack fudbal ali vidjetcemo. Isto misljenje vazi za Mbappea.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2017, 00:48

gaston je napisao/la:Do kad da ostanemo budni čekajući ? :(
Oduzilo se Bgm.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 avg 2017, 00:52

sajo10 je napisao/la:Haha jedno je dogovoriti se sa igracem. Drugo je sa njegovim sefom, ili ti ga klubom ;) Nisam jos sold na Dembelea, mislim da bi bolje pasao ekipi koja igra counter-attack fudbal ali vidjetcemo. Isto misljenje vazi za Mbappea.
gle, 99% driblera se bolje uklapa u ekipe koje imaju vise prostora u napadu, tako da to vazi za sve igrace osim za one spore i trome predatore..
Naravno da nije on idealan za sistem jer tehnicki nije na istom nivou kao Messi ili Neymar, pa cak ni Coutinho i Iniesta, al kad pogledas sva krijela svijeta, tko je zapravo jos na tom nivou?

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 06 avg 2017, 11:28

Andres Iniesta and Sergio Busquets could be offloaded this summer [SPORT]
Di su sada Frankove trupe da koknu ovog Bartomeua i ostatak uprave...
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 13:02

LittleCule je napisao/la:
Andres Iniesta and Sergio Busquets could be offloaded this summer [SPORT]
Di su sada Frankove trupe da koknu ovog Bartomeua i ostatak uprave...
Nema od toga ništa.....ali za razliku od drugih (bar većine ovde) ja ću reći.....NAŽALOST nema ništa od toga

O Inijesti neću mnogo trošiti reči, samo ću reći godine i to je to.....naravno, nisam za "prisilno teranje", jednostavno Andres mora prihvatiti ulogu Xavija iz njegove poslednje sezone i ulaziti sa klupe poslednjih pola sata kada treba sačuvati loptu i zatvarati mečeve......i to je realnost

Hmm Busqets, šta reći.....prerano je za ovu ulogu koju će evidentno imati Inijesta u narednoj sezoni a sa druge strane on više nije tip koji je neophodan u Barsinoj vezi. Inače sam generalno mišljenja da bukvalno SVI Barsini vezni igrači osim malog Robertaa a ima ih iha-haj ne mogu ih nabrajati nisu sposobni više nadigrati bilo koju ozbiljniju ekipu na sredini....svako objektivan i ko prati redovno utakmice zna da je to istina, gotovo svi redom su teški dizelaši i glavni krivci za ovako lošu sezonu...

Kad je fudbal u pitanju ja nisam previše sentimentalan.....svaka čast za prošlost ali novo vreme traži nove igrače. Sasvim treća je stvar ko je uopšte i zainteresovan za Barsine veznjake....zato mučenici i ne mogu uvaliti nikoga od njih a sa druge strane i oni se puno i ne trude da pronadju sebi nove klubove jer im očito prija i klupa Barse uz koju ide redovan i pun novčanik. Da ih je makar nekako uvaliti kao kompenzaciju (tu mislim na druge, ne na pomenutu dvojcu gore) za ozbiljne i preko potrebne transfere ali koliko vidim ni tu nema previše zainteresovanosti.....a prelazni rok teče li teče, videćemo...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2017, 13:08

Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.

Barceloni treba top klasa odmah kao što su Hazard i Dybala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 avg 2017, 13:14

Furymaker je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Haha jedno je dogovoriti se sa igracem. Drugo je sa njegovim sefom, ili ti ga klubom ;) Nisam jos sold na Dembelea, mislim da bi bolje pasao ekipi koja igra counter-attack fudbal ali vidjetcemo. Isto misljenje vazi za Mbappea.
gle, 99% driblera se bolje uklapa u ekipe koje imaju vise prostora u napadu, tako da to vazi za sve igrace osim za one spore i trome predatore..
Naravno da nije on idealan za sistem jer tehnicki nije na istom nivou kao Messi ili Neymar, pa cak ni Coutinho i Iniesta, al kad pogledas sva krijela svijeta, tko je zapravo jos na tom nivou?
Ma to stoji... Sta ja znam, opet kontam da bi Coutinho mozda i najbolje se uklopio u sistem. Samo je pitanje kako ce Valverde postaviti formaciju. Ako ce igrati 4-3-3 onda nebi volio Dembelea, jer decko nikada (?) nije igrao LW.. Onda bolje idi all in za francuza pa kud puklo da puklo. Ili ti ga Coutinho, koji je skoro pa gotov. Moze Klopp laprdati kolko hoce i dizati mu cjenu, ali on bi njega tusnuo Barci i za 50M jer je igrac koji nije superstar i koji ima problema sa povredama.

Ja bi najvise volio Dybalu, ali i sa njim je pitanje kako bi se uklopio u formaciju.. Sa 4-2-3-1 bi bio idealan ja mislim na COM tipa:

Suarez
Coutinho, Dybala (Messi), Messi (Dembele)
Iniesta, Sergio
Alba, Umtiti, Pique, Semedo
Ter Stegen
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 13:22

Saurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.

Nisu to potezi očajnika već zakoni tržišta.....ne možeš kupiti ono što nije na prodaju. Što se tiče Couthinja on deluje kao igrač koji se može uklopiti i dobro delovati sa Luisom i Mesijem....ponavljam deluje a da li će tako i biti bumo videli. U svakom slučaju preferiram ga više nego Hazarda za ono što Barsi treba trenutno. Glede Dembelea činjenica je da on jeste "mačak u džaku" ali perspektivan "mačak".. Slažem se da je cena za 20-ogodišnjeg talenta previsoka ali.........tržište hebiga. Da ne pričamo o tome da sad svi znaju da Barsa ima love i da mora u shoping....a to je odmah duplanje cena ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 avg 2017, 13:25

Dybala top klasa LOL

Coutinha biram prije uvijek.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 06 avg 2017, 13:25

Saurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.

Antonio Conte naglasio da niko ne pomišlja da šalje ponudu za Hazarda jer on ne ide nigdje, a što se tiče Dybale to je ko da sami sebi pucamo u nogu. Klinac na LW bi bio očajniji od Arde i svako ko misli da je Dybala idealna zamjena za Neymara treba posjetit doktora da vidi šta nije dobro s glavom. Ukoliko ovi pametnjakovići dovedu Dybalu morat će se kupit opet LW kvalitetan kako bi Dybala mogao otić na RW, a Leo na ACM što je nemoguće da ova uprava napravi, kako financijski tako i sa svojom sposobnoscu, a druga solucija je da se totalno mijenja formacija u 4-3-2-1 ili ti ga bozicno drvce sto je opet pucanj u noge.

Sad ti meni reci koga bi ti doveo ako ne Dembelea? Možda Mbappea koji je ista stvar ko i Dembele, samo imao zapaženiju sezonu + kontaj da ispod 200M nećeš proć s njim.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2017, 13:30

Ako hoće da u nekoj mjeri nadomjeste odlazak Neymara onda to nisu ova dvojica koje sam spomenuo pogotovo ne za cifre od preko 100+ mil.Znam uslovi tržišta su takvi i te priče al' to ne znači da se novac treba bacati.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 06 avg 2017, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 06 avg 2017, 13:36

Dembele ostaje u klubu (izjavio predsjednik Dortmunda), odustali od Serija (prevelika bi mu plata bila lafo), Coutinho će vjv isto propast, Hazard not gonna happen, Mbappe isto nema šanse...

Toliko o tome da će iskoristit tih 222M da će dodatno pojačat Barcelonu, iz godine u godinu sve više nas ova uprava ukopava, a slijepi sociosi koji pogledaju El Clasico po sezoni misle da u klubu raste cvijeće. KATASTROFAA!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 13:41

LittleCule je napisao/la:

Antonio Conte naglasio da niko ne pomišlja da šalje ponudu za Hazarda jer on ne ide nigdje, a što se tiče Dybale to je ko da sami sebi pucamo u nogu. Klinac na LW bi bio očajniji od Arde i svako ko misli da je Dybala idealna zamjena za Neymara treba posjetit doktora da vidi šta nije dobro s glavom. Ukoliko ovi pametnjakovići dovedu Dybalu morat će se kupit opet LW kvalitetan kako bi Dybala mogao otić na RW, a Leo na ACM što je nemoguće da ova uprava napravi, kako financijski tako i sa svojom sposobnoscu, a druga solucija je da se totalno mijenja formacija u 4-3-2-1 ili ti ga bozicno drvce sto je opet pucanj u noge.

Sad ti meni reci koga bi ti doveo ako ne Dembelea? Možda Mbappea koji je ista stvar ko i Dembele, samo imao zapaženiju sezonu + kontaj da ispod 200M nećeš proć s njim.
LW-RW-ACM.....a ja mislim LPS (Little-Preterano-Sereš) :mrgreen:

Neymara niko ne treba zameniti a pogotovo ne Dybala koji nema u igri čak ni dodirnih tačaka sa njim :roll: .....a formacija se svakako mora menjati jer qurcu ne valja i to rezultati u LP pretprošle a pogotovo prošle sezone potvrdjuju...ostalo je na Valverdeu jer je zato doveden i prima platu.

I prekinite više srati o Neymaru.....to je gotova priča, ili to radite na temi PSG-a ili otvorite novu temu "Mi koji plačemo za Neymarom" jer ne vidim svrhu njegovog pominjanja više na ovoj temi a ako ćemo o bivšim igračima Barse ima ih ihahaj po doprinosu klubu koji pre njega zaslužuju da se pomenu u postovima pa se ne pominju ;)

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 06 avg 2017, 13:45

MA stipu ba Sarmu .... da Bayern dovodi Dembelea bio bi veca zvijezda od Neymara. Pa se sad on brine za interese Barcelone ko Dybala je taj buhahahaha

Meni je samo zao sto je Atletico M. dobio ban jer bi volio više od svega da Barca dovede Carasca.

Hazard - Nije na prodaju on je jednake kvalitete Neymaru
Dybala - I da je na prodaju nije za Barcu p.s. jos se ja spremio da ga gledam u finalu protiv Reala a ono Allegri ga i ne uvede ...
Dembele - NAJVECI potencijal perfektna i desna i lijeva i Bayernovci se prepali jer su se nadali da bi ga mogli uzeti iz filijale al' izgleda spametovali se i ostali u Njemackoj pa skontali bolje prodati vani ( De Bruyne, Sane, Draxler itd itd )
Griezmann - Formacijski se nebi uklopio ali kvalitetom jednak Neymaru
Carasco - Idealno bi se uklopio, marketinski dosta tanak ali jako jako dobar potencijal
Mbappe - Marketinski idealan, formacijski dobar, za uklapanje upitan
Coutinho - Marketinski potencijalno velik, igracki dobar, za uklapanje velika misterija

Zaista sam sit Brazilaca i mislim da bi Barca mogla malo odmoriti od istih a okrenuti se Francuzima, Spancima ili Belgijancima u eventualnim pojacanjima.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 06 avg 2017, 15:01

@parangal Samo odgovaram čovjeku na post, što se tiče Neymara, živo me zaboli za njega, neće mi falit sekunde, a to što si ti shvatio da plačem za njim je tvoj problem

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 06 avg 2017, 15:25

Evo citam Everton hoce da posudi Vermalena jer traze jeftinu opciju u obrani zato sto su vec potrosili 120m na pojacanja...et kako je trzistenotislo u *urac da jedan Everton potrosi 120m na anonimuse.

I normalno da pregovori oko pojacanja idu lose jer svi znaju da si krcat parama a da ti gori pod nogama.
Mangup nam ucero momacki a jos glumi neko nevinasce. Evo jos Alves izjavio da mu je Neymar savjetovao da predje u PSG (znaci Neymarov transfer je bio rjesen prije nekoliko mjeseci).

Pricajte sta hocete ali Coutinho u stedini bi bio najbolje rjesenje jer treba nam neko nizak brz i okretan ta pokrene postojeci (spori) vezni red, jos je opasan po go sa jakim i preciznim sutem jer Iniesta i Busquets imaju suteve ko djeca neka. I da, nadam se da ce smanjiti povrede

Sent from my iPhone using Tapatalk

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 avg 2017, 15:30

Ima li ikakvih novosti?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 avg 2017, 15:32

AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 06 avg 2017, 15:36

Kawhi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.
Po kojoj vremenskoj zoni?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.