Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Amsterdam1312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 avg 2017, 00:27

Pa i ja sam rekao da bi bio fakat zadovoljan. Doveli su Robertsona koji je prirodni lijevi bek i lik je dobar igrač koji može dosta napredovati tako da je ta pozicija napokon popunjena. Krilo je bilo također potrebno i doveeden je Salah i već je pokazao da će činiti predobar trio naprijed, išlo se ciljano na speedera kao što je on. Doveden je Solanke koji je velik potencijal i mogao bi biti vrhunski napadač i to još doveden for free. Ako dovedu Dijka nazad onda je to sasvim dobro odrađen transfer rok. Da je došao Keita bilo bi fantastično al' jbg.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 avg 2017, 00:32

Ukoliko Van Dijk dođe biće ovo tek solidan prelazni rok u smislu popunjavanja deficitarnih pozicija, a da smo se pojačali kao konkurencija ili ne daj Bože bolje, naravno da nismo. Još jedan liverpulovski prelazni rok, tresla se gora rodio se miš. Biće grčevita borba za TOP4.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 avg 2017, 00:39

Na golmanskim pozicijama smo jači jer se Mignolet vratio kao broj 1, a od Kariusa očekujem da bude bolji.
Na bekovima smo jači zanormalnog Morena i Robertsina te TAA iskusnijeg za godinu dana.
Na štooeruma smo isti, dakle lopi, osim ako ne dođe Dijk ili se Klop ne pomiri sa Sakhoom.
U vezi smo jači za Milnera, Coutinha.
Na krilima za Salaha, najbokje pojalanje Liverpoola u ovom prijelaznom roku, mada mu u toj kategoriji konkurencija je nikakva.
U napadu smo jači za Solankea i zdravog Sturidga.

Mi jesmo bokji sada nego smo bili prople sezone, ali taj nap napredak je nikakav u odnosu koliko su konkurenti jači.
Puno više utakmica imamo ove sezone, ali zdrav Hendo, normalan Mignolet, zdrav Stu, Solabke za ekipe koje se brane, zdrav Mane bez AFK... očekujem par bodova više nego prošle sezone. Grčevita borba za 4. mjesto. Preko tiga je premija, ispod toga je razočarenje i korak nazad.
Kocka je bačena

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2017, 00:42

Zar se fakat jos nadate Sakou.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 avg 2017, 00:43

Onda slabo ciljaju.
Najavljivan najbolji prelazni rok u zadnjih 10 godina i vise, a u sezonu ulazimo sa:
Golmani kikseri, ne znas kad ce koji vise zajebati, stoperi isto tako, na trenutak izgledaju ko wc stoperi, ali samo cekas trenutak kad ce kiksati, to im je u krvi. Desni bek operisan od ofanzive, iako ne on bolji dio ekipe, makar je dobar u defanzivi, ali pitanje je kakav ce biti ove sezone, ne bi bilo cudno da ima probleme sa povredama, lijevo Moreno, isti onaj Moreno kojeg svi tjeraju iz kluba, ismijavaju na netu. U sredi nemas kako treba igraca, sve neki polovnjaci, i nemas napadaca, onaj klaun ce biti forsiran, zamjena doktor, koji ce opet vise vremena biti na klupi i u bolnici. Jedino sto imas kako treba su Mane i Coutinho i donekle Salah.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 avg 2017, 00:47

Osim13 je napisao/la:Zar se fakat jos nadate Sakou.
Nije to ništa, ja znam par forumaša stvarno vjerovali da će Liverpool potrošiti 200 miliina funti i da će doći Keita i Dijk.

Mene pozitivizmu vuče dobra predsezona. Ništa nije džaba.

P.S. Za sve je Klop kriv.
Kocka je bačena

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 avg 2017, 09:36

Fudo je napisao/la:
Reds1234 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Nadam se da Cou ostaje, a ako ode onda bye bye top 4, i to ce biti znak sta zele americka ****. Tesko je naci igraca njegovih kvaliteta a pogotovo za ove pare. Na ovakom trzistu ja ga nebi pustio ispod 100 miliki!
aha,Ameri zele samo profit tako da davaju potpuno povjerenje Kloppu i zele ulupat 160 milja u dva igraca,kakve gluposti :clap:
Aha vidim :tokralju: . Isto ko 2016/2017 tj. ode jedan dodje jedan. :shhh:.. mislim daj boze da "ulupaju" ali sumnjam.

Jeli jos uvjek tapses? Oni ce jedino dati tih "160" ako prodaju neke igrace. Dok je amera nista od transfera. Arsenal, United, Chelski i City su se dosta bolje pojacali od nas. Jedino neznam na cemu su Spursi od ovih "velikana". Nasa odbrana je uzas, i ako ostane ova odbrana to ce biti katastrofa, i tesko do top4 skoro i nemoguce. Nadam se da ce dovesti VVD jer nam najvise fali takav tip igraca. Ali posto pratim Liverpool od mali nogu, nebi me iznenadilo da predje za par dana u Chelski.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2017, 11:33

gaston je napisao/la:Ukoliko Van Dijk ipak dođe, ovaj transfer rok bi bio mnogo dobar.
To što su neki očekivali kule i gradove je druga stvar.
Pojačanja su bila ciljana, al' da se ne ponavljam opet.

Sve zavisi od VvD-a.

Dodao bih i Gomeza te Oja u tu grupu talentovanih. Šteta što se Ojo povrijedio na početku priprema.
Uprkos tome, dobio je ponude Derby-a, Bora, Fulhama i Newcastlea koji bi ga rado uzeli na pozajmicu. Do njega je gdje će otići.
Klopp je danas fino nahvalio Kenta koji je briljirao na pripremama i nadam se da ostaje kao opcija sa klupe.
Ako virgil dođe može se reci da je OK prelazni rok bio, mnogo dobar je ako si ocekivao da ce samo solanke i robertson doci pa ti salah i eventualno van dijk ko bonus...
Ja se nadam da ce ojo ostati jer u slučaju povreda mogao bi i on dobiti minutazu. Gomez bi trebao bar u kupovima igrati ok je on igrac za svoje godine.
Ne znam ni jel realno očekivati i van dijka s obzirom da ne ostalo manje od mjesec do kraja ne znam jesu li sposobni za tako malo vremena dovesti igraca u liverpoolu.
You are someone else I am still right here

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 avg 2017, 12:13

Ja sam očekivao da se popune deficitarne pozicije što se i uradilo. Ne bih da se ponavljam opet o očekivanjima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 avg 2017, 12:28

:|
gaston je napisao/la:Ja sam očekivao da se popune deficitarne pozicije što se i uradilo. Ne bih da se ponavljam opet o očekivanjima.
Hoces da kazes da se popunila zadnja linija?? :wtf:

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 06 avg 2017, 12:39

Gaston je Asteriks, nema drugog objasnjenja. Imaju isti rezon. :hmmmmm:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 avg 2017, 12:46

Fudo je napisao/la::|
gaston je napisao/la:Ja sam očekivao da se popune deficitarne pozicije što se i uradilo. Ne bih da se ponavljam opet o očekivanjima.
Pisao sam ranije da ću računati dobar prelazni rok ako dođe VvD. (Zato sam i napisao da neću da se ponavljam o očekivanjima)
Tako da, ukoliko dođe holandez, deficitarne pozicije su popunjene kako sam i pretpostavljao.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2017, 12:47

Evo nekakav iz Rena se spominje.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 avg 2017, 12:48

Osim13 je napisao/la:Evo nekakav iz Rena se spominje.
Echo demantovao prije neki dan. :mrgreen:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 avg 2017, 16:08

gaston je napisao/la:
Fudo je napisao/la::|
Pisao sam ranije da ću računati dobar prelazni rok ako dođe VvD. (Zato sam i napisao da neću da se ponavljam o očekivanjima)
Tako da, ukoliko dođe holandez, deficitarne pozicije su popunjene kako sam i pretpostavljao.
Aha, samo sto si napiso da se to vec uradilo. Nama trwba i lijevi bek za prvu postavu, moreno se pokazo dobar u pripremnim tekmama, ali netreba zaboraviti da je zadnje dvije godine defanzivno bio rupa bez dna, tako da mi je tesko povjerovati da je odjedanput postao Cafu. Daj boze. Ja da se pitam doveo bi VVD i ong spanskog cela iz Saints, covje je beton igrac premq mom skromnom misljenju.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2017, 00:14

Bilo bi ok kad bi doveli van dijka mada koliko se pate oko toga kao da je nesta iz najboljih dana...
A kad bi doveli jedno pravo pojačanje u januaru e onda bi mogao biti zadovoljan... ovaj klub je ne tako davno u januaru dovodio igrače kao sto su sturridge, coutinho,suarez.. a zadnjih sezona se ponašaju kao da taj prelazni rok ne postoji, da su prošle sezone osvježili tim u januaru mogli su se boriti za titulu.
You are someone else I am still right here

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 07 avg 2017, 01:48

James Pearce javlja kako Klopp NE NAMJERAVA dovoditi štopera i kako je ZADOVOLJAN sa trenutnim rosterom (što se štopera tiče). :crazy: :crazy: :crazy: Van Dijk može pakovati kofere za London. Stvarno ne znam šta Klopp misli, sa Lovrenom i Matipom igrati LP, Gomez i Klavan da uskaču ? Nevjerovatno. Keita je davno propao deal. Mislim da ćemo mirovati do 31.08. i leći spavati prije 0:00h.
5 times champions of Europe. #YNWA

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 avg 2017, 07:09

Po raznoraznim stranicama i profilima na instagramu se spominje je Liverpool u Amsterdamu radi dogovora sa Hakim Ziyech, 24 godine, 12 golova i 20 asistencija prosle godine za Ajax. Ofanzivni vezni,ma da koliko se sjećam kroz liga europu može igrati i krilo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 avg 2017, 08:15

Escobar je napisao/la:James Pearce javlja kako Klopp NE NAMJERAVA dovoditi štopera i kako je ZADOVOLJAN sa trenutnim rosterom (što se štopera tiče). :crazy: :crazy: :crazy: Van Dijk može pakovati kofere za London. Stvarno ne znam šta Klopp misli, sa Lovrenom i Matipom igrati LP, Gomez i Klavan da uskaču ? Nevjerovatno. Keita je davno propao deal. Mislim da ćemo mirovati do 31.08. i leći spavati prije 0:00h.
Evo bas citam :lolno: fuj jbt odron.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 avg 2017, 08:44

Mozda obara cijenu Dijku kuknjava

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.