FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 00:46

MocMahale444 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Pusti to ba meni je vise zao sto su onda psovali Lendricu nego sto smo izgubili titulu.
halali
I jest, vjeruj mi da jest, i opet bi isto rekao! Gdje su sad oni sto su psovali Lendricu, gdje su oni sto su psovali i tjerali Petrovica.
Tu su svi druze, citaju sta pises. Vidis li cim si bahnuo da su sturnuli. Samo ih prozivaj :D
Ma prozvat cu svakoga ko je protiv Zelje i politike u Zelji. Sad su se naklatili na Cenana, a covjek je doveo sve sto su navijaci trazili. Mi seremo po Cenanu jer je "pitar" a Zeka Turkovic dijete Zelje pa se pitari kunu u njega, Dzeno Uscuplic dijete Zelje pa se pitari kunu u njega... KOJA IRONIJA
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2017, 00:47

Rokoko87 je napisao/la: Zašto su se protiv Bekrić Samira urotili svi, pitam ja vas,
Da li su Adžem Admira savjetovali da ismijava trenere na sav glas,
Kad je Samir Bekrić na terenu mi smo prvaci,
Jer je on taj koji daje upute ekipi i čiji se poštuju zadaci,

Kad sam već rimu složio,
Da priuputam Čenana koliko je u restoran uložio,
I misli li napustiti kormilo jer je sve pare potrošio,
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 00:49

Rokoko87 je napisao/la:Oprosti nam, Samire.

Trebamo odrediti mjesto i termin kad ćemo svi kolektivno kleknuti pred njega, skinuti mu hlače i smjenjivati se nad njegovim ponosom, sve dok erekcija ne bude moguća!

Nadam se da će uvažiti našu ispriku!
Ti se sagni i stimulisi erakciju covjeka koji ti je tri titule na Grbavicu donio, meni je dovoljno da ga cjenim i postujem jer je Zeljin dres uvijek znojem natapao i srcem igrao!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2017, 00:50

Sandokan87 je napisao/la:Ma prozvat cu svakoga ko je protiv Zelje i politike u Zelji. Sad su se naklatili na Cenana, a covjek je doveo sve sto su navijaci trazili. Mi seremo po Cenanu jer je "pitar" a Zeka Turkovic dijete Zelje pa se pitari kunu u njega, Dzeno Uscuplic dijete Zelje pa se pitari kunu u njega... KOJA IRONIJA
Ma hajde Cenan cuda cini :kafa: koga su to navijaci trazili?
Bolan nama od prosle sezone je falilo 3-4 pojacanja, jos nam otisao Lendra i Miro. To znaci minimalno smo trebali dovesti 5 pojacanja.
Za Berkriju se slazem, kad su mogli Bogicevica vratiti i traku mu dati moze vala i Samir.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 00:51

Dobili Goska nekom solidnom igrom i postali SAMPIONI SVEMIRA! Polako ali sigurno preuzimamo epitete iz komsiluka. Jedva cekam malo ozbiljniju ekipu, a eto je Boga mi, vec slijedeci vikend stize. Gledas li ovo Slavko, gledaj i grohotom se smiji!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 00:52

Želimo napraviti klub, ne samo nogometni tim

Dodaje kako je u prošlosti fokus bio na prvom timu, te da se manje radilo na ostalim stvarima važnim za funkcionisanje kluba.

"Mi nismo željeli da upadnemo u tu zamku. Polako gradimo klub koji sigurno korača stazama uspjeha. Sjetite se da su Modriča i Brotnjo bili prvaci BiH, a sada su u nižim ligama. Oni su zapostavili ove stvari koje mi sada radimo jer su vjerovatno mislili da će to doći samo po sebi. Ljudi koji sada vode Želju bili su razlog da se ponovo vratim u nogomet. Vidio sam da imaju plan i tačno znaju šta rade, vidio sam da što obećaju – ispune. Želimo napraviti klub, ne samo nogometni tim", napominje Aldin.
Pitarski ker nam pravi klub. Fk Željezničar 2015.

Uprava napolje!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 00:53

Sandokan87 je napisao/la:Ma prozvat cu svakoga ko je protiv Zelje i politike u Zelji. Sad su se naklatili na Cenana, a covjek je doveo sve sto su navijaci trazili. Mi seremo po Cenanu jer je "pitar" a Zeka Turkovic dijete Zelje pa se pitari kunu u njega, Dzeno Uscuplic dijete Zelje pa se pitari kunu u njega... KOJA IRONIJA
Bolan nama od prosle sezone je falilo 3-4 pojacanja, jos nam otisao Lendra i Miro. To znaci minimalno smo trebali dovesti 5 pojacanja.
Za Berkriju se slazem, kad su mogli Bogicevica vratiti i traku mu dati moze vala i Samir.
Jesu trazili Zakarica, Zeca, Graovca, Zebu da se vrati... Jesi lud ti jarane, pa nije danas lahko dovesti igraca kojeg navijaci traze. Usprotivili se Kajkutu, ja bih ruku dao da bi taj igrac bio u zelji ko kec na desetku! Al jokkk, daj igraca od 24 godine, sta ce nam starohani, ne mogu potrcati...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2017, 00:56

Trebamo odrediti mjesto i termin kad ćemo svi kolektivno kleknuti pred njega, skinuti mu hlače i smjenjivati se nad njegovim ponosom, sve dok erekcija ne bude moguća!

Ti se sagni i stimulisi erakciju covjeka koji ti je tri titule na Grbavicu donio, meni je dovoljno da ga cjenim i postujem jer je Zeljin dres uvijek znojem natapao i srcem igrao!
Što nije donio i prošle sezone, što nije tada složio taktiku? :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 avg 2017, 00:57

Ado je bio bolji trener u prvom mandatu kad je imao suflera iz tunela istog onoga kojeg pokusava da glumi na pres konferencijama al mu slabo i to ide. Grehota je ovo sta radi Sinanu i kako momka vec drugu uzakmicu zavaljuje. Sinisu treba prebaciti u C tim ovo njegovo ponasanje se ne smije trpiti.

A Ivanu i Slavki se opet sjetim zenskog djela porodice
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2017, 00:57

Jesu trazili Zakarica, Zeca, Graovca, Zebu da se vrati... Jesi lud ti jarane, pa nije danas lahko dovesti igraca kojeg navijaci traze. Usprotivili se Kajkutu, ja bih ruku dao da bi taj igrac bio u zelji ko kec na desetku! Al jokkk, daj igraca od 24 godine, sta ce nam starohani, ne mogu potrcati...
:D

Kako nismo trazili Zeca i Zebu da se vrati :kafa:

Kako mogu navijaci traziti igraca? Gdje se to prijavi na kojoj web stranici?

Mislim da si ljut nesto i iz huje neke pises evo cijeli dan.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 00:57

Kad se sjetim samo Osimovog mandata, pa ko grom iz vedra neba dovede lik napadaca od 35 godina, a svi vi znate ko je Mesanovic Alen. I stariji i sporiji od svih napadaca koji su se povezivali s nama, pa i od Kajkuta. Dodje Alen prekuca ligu, odbrane na ledjima nosao i svi zaboravili da Alen ima 35 godina, mozda i vise...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2017, 00:59

Jedan je Amar Osim!

Legendo vrati se što prije!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 01:00

Rokoko87 je napisao/la:

Što nije donio i prošle sezone, što nije tada složio taktiku? :kafa:
Kad god je trebalo, gurnut je bio u vatru i uvijek je bio najbolji na terenu. Slozi se slobodno sa mnom jer znas kako je odigrao protiv Sirokog pod vodstvom Mulalica, znas kako je odigrao protiv Zrinjskog u gostima ona famozna utakmica 0-4 koja ce se ponovit nekad kad moja i tvoja djeca budu unucad cekala, znas kako je odigrao utakmicu u sarajevu protiv Zrinjskog, u tandemu sa Zebom. Necemo se lagati. Ne mozes momku dati danas da igra, a sutra ga vec na tribine poslati... Nek uhvati neki ritam od pet sest utakmica pa cemo onda pricati. Ovo prebacivanje u B tim je dno dna, za igraca koji je toliko toga donio ZELJI!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2017, 01:03

Doveden je i Nikolić, talisman za trofeje, kad ono kurko.:kafa:
A, da ne spominjem Djermanoviće, Pozdere, Toskase itd.
Jedan primjer ne znači da možemo generalizirati, pobogu.
Volim ga 'vako zabijat iz prikrajka. :kafa:

Jeste, ali isto tako taj Samir Bekrić, kada je potpisao ugovor od 3,5 godine i kad je trebao povući chokao je kao niko prije njega.
Stoga, par utakmica ne čini igrača. :kafa:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 01:03

@MocMahale444 - nisam ljut al jesam realan. Izmislja se neka topla voda, zavaljuju se igraci na neprirodnim pozicijama a imas fin igracki roster da napravis ekipu koja ce prekucat ligu! Stavi mangupe Ramovica umjesto Zebe a Zebu na klupu, to i jeste Ramoviceva prirodna pozicija a ne zadnji vezni pa haj na krilo, pa haj na mjesto napadaca. Ljut bi i ti bio da znas da mozes vise a pruzas mizerno, da ne moze biti mizernije. Danas povalio Osmankovica stavljajuci ga na poziciju zadnjeg veznog. Ne mogu da shvatim da smo glupi ko k urac, da jedan Zrinjski prati situaciju sa igracima u Sarajevu i Zelji i da bukvalno nasim otpatcima tri godine titulu uzimaju.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 01:06

Rokoko87 je napisao/la:Doveden je i Nikolić, talisman za trofeje, kad ono kurko.:kafa:
A, da ne spominjem Djermanoviće, Pozdere, Toskase itd.
Jedan primjer ne znači da možemo generalizirati, pobogu.
Volim ga 'vako zabijat iz prikrajka. :kafa:

Jeste, ali isto tako taj Samir Bekrić, kada je potpisao ugovor od 3,5 godine i kad je trebao povući chokao je kao niko prije njega.
Stoga, par utakmica ne čini igrača. :kafa:
Dobro eto, dok se ne opametimo, nek Bekric bude u B sastavu a mi cemo da probamo Osmankovica sljedecu utakmicu na centralnog veznog jer ocigledno momku ne odgovara ni stoperska pozicija koja mu je po vokaciji prirodna a ni ova danasnja na poziciji zadnjeg veznog... Markovic, Blagojevic, Radinovic i Hasanovic sve zadnji vezni, od toga Markovic prosle sezone super odigrao dobar dio utakmica i izmislja se neka pozicija sa stoperom na poziciji zadnjeg veznog. Puhni Israfile. Vakat je!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 01:08

"Naš roster je u deficitu sa defanzivnim veznim igračima. Kemo Osmanković je jedini koji to može odigrati u našoj ekipi i odigrao je korektno. Odradio je svoj posao jako dobro, a skautirali smo ekipu Viteza i znali smo da dugim loptama preskaču igru. Na njegovoj poziciji trebao nam je takav igrač i on je svoj posao odradio dobro", kazao je Adžem.

E gledaj sta frajer izjavi poslije utakmice... Pa dobro ako si prekrizio sve navedene onda gurni tok nekog juniora da se ne nerviramo sa izmisljenim pozicijama.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2017, 01:10

Braca de malo ohani, nakucao si tastaturu ja mislim da se počelo pušiti iz nje.

Nek si ti živ i zdrav, bit će Bekrića!

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 avg 2017, 01:11

Mene sad strah i Celika :mrgreen:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 avg 2017, 01:12

Rokoko87 je napisao/la:Braca de malo ohani, nakucao si tastaturu ja mislim da se počelo pušiti iz nje.

Nek si ti živ i zdrav, bit će Bekrića!
Ma nisam jarane, al kako stvari stoje ode i ova sezona u nepovrat, bar tako na terenu izgleda. "Dok drugi je bu ti se Muzafere kupaj". Eto Borca eto ludila, pa derbi pa siroki a igra k urceva. Pre pre prejako!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 36 gostiju.