Kakav bolan bekric,zeba..Idi gledaj tetris.Sandokan87 je napisao/la:Pokusavas nesto reci? Citirao bi al stidljivo iz pozadine neke poruke ostavljas??? Reci sta imas da kazes nemoj nedorecen ostajati. Ako imas sta da kazes izvoli!?Rokoko87 je napisao/la:Dobra ironija.:palacgore:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kyrieirving
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Bekric 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Sandokan87
- Kontakt:
Nek si ti poznavaoc fudbala da mozes reci kakav bekric. Uradi ct glave pod hitno jer ocigledno nesto ne stima! Sirokom Wagner sa 40 god udje kad ne stima da poveze redove nama bekric fol ne moze.kyrieirving je napisao/la:Kakav bolan bekric,zeba..Idi gledaj tetris.Sandokan87 je napisao/la:Pokusavas nesto reci? Citirao bi al stidljivo iz pozadine neke poruke ostavljas??? Reci sta imas da kazes nemoj nedorecen ostajati. Ako imas sta da kazes izvoli!?Rokoko87 je napisao/la:Dobra ironija.:palacgore:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
I ja sam misljenja da Tuce moze dobiti bar malo prostora jer je zasluzio nekada prije ako nista. Uvijek je bio nas i ostat ce nas zauvijek.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Hahahahahahahahaa jel ozbiljan ovaj ljudi? 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Zec nas najgori igrac, nikakve koristi od bunny -ja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sebican je previse.MocMahale444 je napisao/la:Zec nas najgori igrac, nikakve koristi od bunny -ja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Bekric nije zaboravio igrati fudbal to je sigurno. Da je bio profil ekipe u proslosti, bio je. Da moze uci u prvu 11-orku u drugim premijerligaskim ekipama pa i Zrinjskom moze. Drugo je sto forumasi misle, ako igrac neigra u prvoj postavi, to mora zato sto nezna igrati fudbal.
A malo ljepse jedni drugima kontrirajte. Svi smo mi ovdje radi Zelje, netrebamo da se tijeramo.
A malo ljepse jedni drugima kontrirajte. Svi smo mi ovdje radi Zelje, netrebamo da se tijeramo.
samoposmatram je napisao/la:Bekric nije zaboravio igrati fudbal to je sigurno. Da je bio profil ekipe u proslosti, bio je. Da moze uci u prvu 11-orku u drugim premijerligaskim ekipama pa i Zrinjskom moze. Drugo je sto forumasi misle, ako igrac neigra u prvoj postavi, to mora zato sto nezna igrati fudbal.
Upravo to , svako ima pravo na neko svoje misljenje kakvo god da je

U svakoj ekipi iz lige Bekric bi bio glavni igrac.Kako god to zvucalo...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- MocMahale444
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sebican u 16 a kad krene driblati jadnik se izgubi sav, tako je to kad dovodimo igrace iz luzerske Slobode.LjoZee je napisao/la:Sebican je previse.MocMahale444 je napisao/la:Zec nas najgori igrac, nikakve koristi od bunny -ja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
Upamti prijatelju, ovi sto ga osporavaju veze nemaju ko je i sta je. Da Tuce kaze odlazim iz Zelje i da se ponudi ostalim premierligasima ruku bih svoju dao da bi ga Zrinjski prvi zvao i garantujem zivotom da bi odmah igrao u prvoj postavi. Ne samo da bi ga Zrinjski zvao, zvali bi ga svi i svima bi bio top pojacanje. TUCE MOZE I MORA POMOCI UPRAVO ZBOG OVIH DUSMANA KOJI NE ZELE NI NJEMU NI ZELJI DOBRO!Merhaba je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Bekric nije zaboravio igrati fudbal to je sigurno. Da je bio profil ekipe u proslosti, bio je. Da moze uci u prvu 11-orku u drugim premijerligaskim ekipama pa i Zrinjskom moze. Drugo je sto forumasi misle, ako igrac neigra u prvoj postavi, to mora zato sto nezna igrati fudbal.
Upravo to , svako ima pravo na neko svoje misljenje kakvo god da je![]()
U svakoj ekipi iz lige Bekric bi bio glavni igrac.Kako god to zvucalo...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Obratiti paznju na ovog Kobilicu, najbolji igrac druge lige, a jos je relativno mlad
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Mene samo brine, jeli Adzem ima slobodu u odabiru ekipe.Do sad mi se cini da je preuzeo Petrovicevu ulogu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovaj Vitez je "teška" ekipa, klasična destruktivna daj da ometamo protivnika a naprijed ako šta bude. Uslovi za igru su blago rečeno užasni, rani go bi nam pomogao dosta jer svaka minuta bez gola osim nervoze tjera na još jači tempo što po ovom kijametu može biti otežavajuća okolnost.
Iskreno ne bih volio da ih "poderemo", dva razlike sasvim ok da ne bi "poletili" kako imamo običaj.
Iskreno ne bih volio da ih "poderemo", dva razlike sasvim ok da ne bi "poletili" kako imamo običaj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dusmani smo jer mislimo da nam Bekric trenutno ne moze pomoci jer na toj poziciji imamo Ramovica i Zerica, a i jedan i drugi su odigrali sasvim korektno do sad ? [emoji57]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Sandokan87
- Kontakt:
Treba tu i nabit levate ako bude ikako moguce, jer se treba raditi na samopouzdanju. Poslije Viteza tri teske utakmice, Borac, Sarajevo, Siroki... Ccc i onda se nadje bolid i smije se kad ja kazem da nam treba BEKRIC...CCCNeandertalac je napisao/la:Ovaj Vitez je "teška" ekipa, klasična destruktivna daj da ometamo protivnika a naprijed ako šta bude. Uslovi za igru su blago rečeno užasni, rani go bi nam pomogao dosta jer svaka minuta bez gola osim nervoze tjera na još jači tempo što po ovom kijametu može biti otežavajuća okolnost.
- kyrieirving
- Kontakt:

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Sandokan87
- Kontakt:
Tebi korektno i mjerilo Gosk kuci i Mladost poraz na strani. E moj poznavaoce fudbala. Da znas sto ne znas, znao bi da je taj Bekric bio prevaga u utakmicama sa Zrinjskim i tamo i ovdje, znao bi poznavaoce fudbala da je taj igrac tri titule osvojio a od toga za dvije 100% zasluzan, i nadjes se ti i tami neki da sve to osporavas jer jw po tebi Ramovic i Zeric odigrao korektno.LjoZee je napisao/la:Dusmani smo jer mislimo da nam Bekric trenutno ne moze pomoci jer na toj poziciji imamo Ramovica i Zerica, a i jedan i drugi su odigrali sasvim korektno do sad ? [emoji57]
-
- Kontakt:
Meni ce veceras biti dovoljno da vidim nesto novo u igri, a rezultat mi je u drugom planu. Sezona je duga i porazi na pocetku se mogu nadoknaditi. Nista neznaci pobijeda protiv Viteza, ako cemo opet skidati gace protiv ozbiljnih ekipa.
Ama opet kazem , bar kad smo mi u pitanju moramo postovati jedne druge kao i drugacija razmisljanja.Po nekome Bekric treba igrati , po nekome ne treba , ali sve je to od covjeka do covjeka.Ja licno mislim da on moze solidno odigrati i to kao centralni vezni.Na ofanzivnom veznom mu je konkurencija zestoka jer su i Zeba,Ramovic ,Zeric mozda bolji od njega. Zeba je veci majstor sigurno , a Bekric vise ne moze da trci kao nekada i da to nadokandi. Dok Ramovic i Zeric sigurno mogu vise trcati , a s obzirom da je u pitanju kukuruz liga trka je glavna!
Ali hajde da to ostaivmo po strani idemo veceras razbit Viteza!!!
Ali hajde da to ostaivmo po strani idemo veceras razbit Viteza!!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, ristagrad, Tramvaji29877 i 40 gostiju.