FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Nizza, Fournier a sorpresa: "Dalbert è nostro, non è vero che andrà all'Inter"
Smijesno je ovo vise za Dalberta. Nek se svi redom gone u pcku materinu od ovih iz Nice do nasih direktora. Svake godine nekakvo natezanje za nekog igraca. Daj pare i imas igraca, ne moras za svakog cigancit.
Smijesno je ovo vise za Dalberta. Nek se svi redom gone u pcku materinu od ovih iz Nice do nasih direktora. Svake godine nekakvo natezanje za nekog igraca. Daj pare i imas igraca, ne moras za svakog cigancit.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jesu za Vecina isplatili klauzulu pa opet nitko nije zadovoljan
Sad bi svi vjerojatno odobravali da se za Dalberta isplati klauzula od 30,ali u početku da su odmah pljunuli 30,a pričalo se o manje od 15 bila bi pljuvačina samo takva.Realno.

Smijesno je ovo sto se desava za Dalberta. Presmijesno.
Vjerujem 100% u ekipu koja radi transfere i prije svih u trenera al ovo oko Dalberta je ciganluk nevidjen. Ljudi Neymara kupise za 7 dana, a mi Dalberta dovodimo evo treci mjesec...
Vjerujem 100% u ekipu koja radi transfere i prije svih u trenera al ovo oko Dalberta je ciganluk nevidjen. Ljudi Neymara kupise za 7 dana, a mi Dalberta dovodimo evo treci mjesec...
Naisao sam neki dan na redditu da je Kondogbia na kraju placen nesto ispod 28mil jer je kao 8 do 10mil u tom transferu bilo u bonusima, tipa plasiranje u LP, nastupi,golovi i čudesa gdje se nijedan bonus nije ostvario.
Ne znam koliko je pouzdana vijest, al eto nek se nađe kuknjava

Mago je napisao/la:Nizza, Fournier a sorpresa: "Dalbert è nostro, non è vero che andrà all'Inter"

#SuningOUT
Nema klauzule za Dalberta, jer to ne postoji u francuskoj ligi, odnosno ilegalno je. Ovi samo natezu i zajebavaju jer zele izvuc sta vise para.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nisam to znao.Dakle sad treba nać tko je krivo pisao
Ok,onda nek bude "da se odmah isplatilo 30m ionako nije klauzula,pretpostavljajući da bi ga pustili za tu cifru" 
Bili su mi dragi u Francuskoj već godinama,ali ovo je već svaku mjeru prevršilo.Točno ciganjenje da što više izvuku jer su vidjeli priliku pošto znaju da je prva želja za bekovsku poziciju i da klub moze platit više.A znaju da na kraju ne mogu zadržat igrača.Imamo i slučaj Perišić-United samo što Perišić nikad nije javno izašao sa željom da ode iz kluba i neće pravit probleme ni ako ostane pošto dobiva novi ugovor.Ovo je baš ciganluk teški.Osim što pokušavaju Inter za što više izmust inate se i igraču cijelo vrijeme.

Bili su mi dragi u Francuskoj već godinama,ali ovo je već svaku mjeru prevršilo.Točno ciganjenje da što više izvuku jer su vidjeli priliku pošto znaju da je prva želja za bekovsku poziciju i da klub moze platit više.A znaju da na kraju ne mogu zadržat igrača.Imamo i slučaj Perišić-United samo što Perišić nikad nije javno izašao sa željom da ode iz kluba i neće pravit probleme ni ako ostane pošto dobiva novi ugovor.Ovo je baš ciganluk teški.Osim što pokušavaju Inter za što više izmust inate se i igraču cijelo vrijeme.
Ne možeš nikada garantovati ali mislim da će Dalbert biti naše najveće pojačanje.. pogotovo ako Ivan ostane pa ako krenu terorisati lijevu stranu zajedno..
Emre Mor je vrijedan kockanja.. te pare smo bacali na Belfodila i slične ali Emre bi mogao biti strašan dobitak..
Emre Mor je vrijedan kockanja.. te pare smo bacali na Belfodila i slične ali Emre bi mogao biti strašan dobitak..
Quanto a tempistiche, dunque, Dalbert spera che domani (la squadra tornerà da Saint-Etienne in nottata) il Nizza riesca ad inoltrare all'Inter la documentazione con tutti i contratti controfirmati in modo da essere a Milano già tra lunedì e martedì per sostenere le visite mediche. Inter-Dalbert, (ultime) ore di attesa
Evo Di Marzio o Dalbertu,to je transfer pri kraju sigurno.
Sent from my C6903 using Tapatalk
Evo Di Marzio o Dalbertu,to je transfer pri kraju sigurno.
Sent from my C6903 using Tapatalk
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Ma ja vjerujem da ce Dalbert biti nas na kraju, ali se to trebalo odradit jos prije polaska u Kinu,
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Izvjestavaju oni svi evo vec mjesec dana da je transfer gotov. Ceka se LP, ceka se qrac palac. A tebi sve utakmice na toj poziciji dosad odigrao Nagatomo. Mislim da je dosta zajbancije. Sportski direktor Nice kaze da covjek ne ide u Inter. Vjerujem vise njemu nego ublehama od novinara koji su 3873974394839 puta pogrijesili kad je u pitanju Dalbert.
Na kraju dođe Aurirer a Dalbert ne 

- zamorano1plus8
- Kontakt:
Aurier sigurno nece doci kod nas, ipak se klubovi koji su u LP bore za njegov potpis....mada nije mi jasno ni zasto je ovaj Dalbert odabrao nas prije Liverpoola i Tottenhama
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Cudi me sto Icardi niko ga ne trazi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zato što bi im uredno pokazali srednji prstAndrej je napisao/la:Cudi me sto Icardi niko ga ne trazi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Thorin je napisao/la:Ne možeš nikada garantovati ali mislim da će Dalbert biti naše najveće pojačanje.. pogotovo ako Ivan ostane pa ako krenu terorisati lijevu stranu zajedno..
Upravo ... to je i moje misljenje .. Pogotovo se slazem za Dalberta
Medel u Bešiktašu
Candreva na desni bek - Mor na krilo .. tačno ovi novinari ne znaju više gdje gone

Candreva na desni bek - Mor na krilo .. tačno ovi novinari ne znaju više gdje gone

Evo o Moru od najveceg navijača Borussije kojeg znam:
Ostaje ono da se vrijedi kockati ako je cifra koja se spominje,mogući otkup kasnije i samo kao jedno od krila koja dolaze.U tom slučaju palac gore za transfer.Mozes od njega ocekivati da ce ti pojesti sve zivce. U prosjeku svakih 7.minuta pokusa jedan dribling sa uspjesnom kvotom od 58%. Uz to mu je pass kvota na kakvih 75%.
Na prvi pogled bi covjek rekao sasvim solidni brojevi. Medjutim, Mor ima ocajnu percepciju igre i svojih suigraca, smisao za proigravanje mu je ravan nuli. U stanju je da predribla tri igraca, otvori prostor i kad od njega ocekujes da doda jednostavnu loptu na pet metara slobodnom igracu koji stoji pred praznim golom, on krene u jos jedan krajnje besmislen dribling i izgubi loptu.
Kad se to dogodi prvi put, pomislis da jednostavno nije vidio igraca ili da je samo htio zabiti gol ili nesto sedmo. Drugi put samo konstatiras, a sve ostale pocmes cupati kosu s uvjerenjem da mu je nekada negdje amputiran dio mozga.
Sve u svemu u Borussiji mu je prijetila mala minutaza. Pulisic i Dembele su sad prve opcije na krilima. Tu su jos i Schürrle i kupljeni Maxi Philip, a kad tad ce se vratiti i ozlijedjeni Reus. Gdje bi tu jos bilo mjesto za Mora?
Inace, malac je turcin po ocu iako ne zna ni slova turskog jezika. Neki u BVB svlacionici kazu za njega da je bahat, te je poznato da ga je Tuhelov Co. trener u vise slucajeva "zlostavljao" (kazneni treninzi i sl.).
Da, mnogo negativnih komentara ide u ovom smjeru, da je momak jednostavno zanesen svojim talentom.. ali također je i činjenica da se sa njim mora raditi a ne očekivati da odmah zakuje Candrevu za klupu..
S tim u vezi smatram da je Spaletti, koji je od Salaha napravio igrača, spreman uzeti mentorstvo nad Morom i realno veći talenat od Salahovog.izbrusiti..
Da se razumijemo, Salah je dobar igrač i Emre mu trenutno može vodu donositi ali talenat koji momak posjeduje svakako je vrijedan kockanja..
Dalbert opet na klupi.. ajd sreća bar ne igra, još kakvu ozljedu treba da pokupi..
S tim u vezi smatram da je Spaletti, koji je od Salaha napravio igrača, spreman uzeti mentorstvo nad Morom i realno veći talenat od Salahovog.izbrusiti..
Da se razumijemo, Salah je dobar igrač i Emre mu trenutno može vodu donositi ali talenat koji momak posjeduje svakako je vrijedan kockanja..
Dalbert opet na klupi.. ajd sreća bar ne igra, još kakvu ozljedu treba da pokupi..
Zadnja izmjena: Thorin, dana/u 05 avg 2017, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
PotpisujemThorin je napisao/la:Da, mnogo negativnih komentara ide u ovom smjeru, da je momak jednostavno zanesen svojim talentom.. ali također je i činjenica da se sa njim mora raditi a ne očekivati da odmah zakuje Candrevu za klupu..

Dalbert opet na klupi večeras:
Od*ebat što prije.Stevan Joveic is having a good pre-season but his future remains very uncertain. According to Sky, the player has an offer from Brighton & Hove Albion, the newly promoted club in the Premier League but this offer was refused. The forward has also asked Inter for more playing time, more space in the club but Inter have not offered him any guarantee that this would happen.
Ricardo Cheu, 36 years old, was the coach of Dalbert Henrique when the player was at Academico de Viseu FC. Speaking to Bancada, Cheu looks back at the first time he laid an eye on the left back.
“I saw him play some matches when I was a scout. Then from there, I started to have interest in Dalbert. He was a very intriguing player. I perfectly remember the first time I got to talk to him, I asked him that if he was willing to learn and if he wanted something more for his career. He always showed so much humility and always recognized that he had a lot of aspects to improve. I made a bet with him that one day he’ll be at Real Madrid. The truth is that he is not that far away, I feel he has the ability to go very far.
“Dalbert is a great team player. For me, he is a left-footed Dani Alves, a player who can sprint into the box and also can score, not just providing assist. I have never worked with Dani Alves but for me, Dalbert is more advanced in the air, because he is taller and has a great ability to elevate. I talked to him at the end of the league, wondering if he had a chance to go to a big club since there was talk of Inter and PSG. He told me at the time, there was nothing concrete but there was possibility. I would be very happy for him if this comes to reality. The next step for him would be the Brazilian national team.”
Inter season ticket campaign is going very well. According to the Corriere dello Sport, 20 thousand season tickets have been sold as of August 1st, the best number at this time in the last three years. The goal is to exceed 30 thousand with a 10% increase over the last season.
In an interview with the press, Caen coach Patrice Garande comments on the transfer market and especially about Yann Karamoh who is on the verge of joining Inter.
“As far as the transfer market concerns, I expect at least two new faces in the coming weeks while Karamoh will surely leave the club. In any case, despite him training in group with us, he will not play until August 31st.”
Speaking to the microphones of Desmarque, Valencia coach Marcelino confirms interest in Murillo.
“Murillo? He is an important player that can come to us. He knows La Liga, speaks Spanish and this is an important factor because he would be able to adapt very quickly.”
What about Kondogbia?
“He too is also a very important player. Will be difficult to sign him but I ask the fans for patience to get to our goals.”

Evo i Rickya sa autogolom: