Pa jebla te liga, sta je cilj lige vec da se izadje u evropu. Zabrinjavas me ibricePrometheus je napisao/la:Jopa I Effenberg. Nije moguće da je osjek bolji od psv. Tu su 80milliona razlike. Ja mislim da se Ajax i psv oče sezone koncentriraju na ligu
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Oni nakon 44 godine nisu u zavrsnici nekog Europskog natjecanja, grupe jel. To ipak govori nesto o njima i njihovim Euro ambicijama.Prometheus je napisao/la:Jopa I Effenberg. Nije moguće da je osjek bolji od psv. Tu su 80milliona razlike. Ja mislim da se Ajax i psv oče sezone koncentriraju na ligu
Pobjediti ih jednom mozda i je slucajnost, ali pobjediti ih dvaput definitivno nije slucajno. U prvoj utakmici su nas debelo podcjenili i izjavili ovo:
"Treba li PSV uopće podršku sa tribina protiv ovakvog protivnika? Korektan odgovor bi bio naravno "da" ali razlika u kvaliteti je prevelika. Ovaj klub je osvojio tek 7 bodova iz 12 utakmica protiv Hajduka, Rijeke i Dinama stoga nije čudno što su završili na četvrtom mjestu.
Ima li uopće išta pozitivnog za napisati o ovom klubu? Ima, nikad nisu ispali iz lige a jedan Davor Šuker je u Osijeku započeo svoju karijeru.
Zadatak je jasan, napraviti što veću prednost u prvoj utakmici iz čistog razloga da naši navijači ne moraju ići na užasan put u istočnu Hrvatsku."
Pred drugu utakmicu su opet vrijedali izgled naseg stadiona sto je deckima sigurno bila dodatna motivacija, najavljivali 10ak buseva sa njihovim navijacima a ne znam jel ih bilo 30, max 50.
Pero ih je zavrsio ovim odlicnim slobodnjakom i pokazao da im to podcjenjivanje i uvrede ni malo ne donose uspjeha.
I ono najvaznije, 15 000 tisuca ljudi na temperaturi od 35+ stupnjeva je 90 minuta navijalo i na kraju vidis kako se slavi kad utakmica zavrsi, to je takoder nesto sto oni nemaju

Edit, imaju i highlightsi tekme s nekog njihovog portala/programa pod nazivom all goals and highlights ali za cudo gola nema nigdje u tom videu

- Prometheus
- Kontakt:
jopa u pravu si. Ja nisam nikad nesta dobio na ovim kvalifikacijama zato sto gledam imena i budget. Hrvatsku ligu samo znam rezultate a nikad nisam gledao. Znam da je psv igrao protiv atletica i tu se dobro borio pa zato
Ibro gledo budzet!
Pa ne procjenjujes im kreditni rejting dragi Ibrice!
Pa ne procjenjujes im kreditni rejting dragi Ibrice!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Prometheus
- Kontakt:
Hajde effe kao Da si neki Manager u nogometu samo pametujes. Jopa makar priča iz iskustva sto poznaje i prati Hrvatsku ligu a ti bubas samo. Psv je vrh Holandije
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ibro ja te moram ispraviti i odbraniti ovaj put @effeta i reci da on itekako zna o nogometu a posebno zna kad se mecevi zavrse tad sve skida i sve zna...

- Prometheus
- Kontakt:
RafaGarros9 je napisao/la:Ibro ja te moram ispraviti i odbraniti ovaj put @effeta i reci da on itekako zna o nogometu a posebno zna kad se mecevi zavrse tad sve skida i sve zna...![]()
![]()

Illuminati konspiracija zavjera uuuuuu

Zadnja izmjena: Prometheus, dana/u 04 avg 2017, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- themaniaks
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa utakmicom hartberk insbruck
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- RafaGarros9
- Kontakt:
Effe=zavjera 

E jesu se našla dva intelektualca. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Dumb and dumber!gaston je napisao/la:E jesu se našla dva intelektualca.

Za dobrim konjem se prasina dize kume, meni je cast kad ovako laju.

- RafaGarros9
- Kontakt:
Jok 3 su intelektualca,gaston i ti si s nama...
@Effe i meni je cast sto si ti s nama ovdje na forumu jer bilo bi pravo dosadno da tebe nema...
@Effe i meni je cast sto si ti s nama ovdje na forumu jer bilo bi pravo dosadno da tebe nema...

Gastone napravi im temu za šupljiranje inače se ovdje više neće pisati o kladionici.
Ibro spašavaj stvar. Subota je, daj finih parova. 

hocemo danas zajednicki lištić ?
mali seronja dzumhur me izvali za dobre pare a jos dobi prvi set
mali seronja dzumhur me izvali za dobre pare a jos dobi prvi set

Ma ne treba to ba. Samo nek ih prijavi ili banuje obojicu i bice dosta. Ionako radi njih se nikome ovdje vise nista i ne pise.Willy je napisao/la:Gastone napravi im temu za šupljiranje inače se ovdje više neće pisati o kladionici. [emoji38] Ibro spašavaj stvar. Subota je, daj finih parova.
Ili nek se preimenuje tema u kl.prepucavanja, bar da joj damo pravo ime kad je otisla u qurac!

Ibro jos i nekako moze proci, daje neke tipove i nesto prodiskutuje o lopti ali ovo intelektualno zrno Rafan je postao extra naporan na vise tema. Gdje god uletis covjek trola i spamuje. I samo se s nekim raspavlja. Aman covjek nista ne doprinosi temama ni forumu!

Pajdo šalio sam se za temu. Svaka čast što si pogodio Andreu. Imaš li prognozu za ženska finala danas?
Koga sve treba odstraniti?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ja bi ovako, Muguruzu opet, Coco. Jeste dobra Bellis al Coco ce tu izmuljat nesto. Dodin bi opet rekao da ce proci ili kontra hendi. Görges - Petko over gemove. Ne znam ko bi mogao dobiti. Ali mislim da ce jedna autsajderka da prodje u Washingtonu. Querrey ce uzet Kokka u Los Cabosu. Kohli Kitzbuhel. Jeste choker on al nariktace mu braca Austrijanci, dosta je on valjo njihovim betathomeu i bwinu vakat je da ga podmire s titulom!Willy je napisao/la:Pajdo šalio sam se za temu. Svaka čast što si pogodio Andreu. Imaš li prognozu za ženska finala danas?

Danas krecu englezi sa svojih 21534672461233 hiljada liga! 
Majke svih kladionicara ce da zaplacu za svojim sinovima!

Majke svih kladionicara ce da zaplacu za svojim sinovima!

baš podjoh da napišem imal ko da prati ove engleske balvane da šta preporučiEffenberg je napisao/la:Danas krecu englezi sa svojih 21534672461233 hiljada liga!
Majke svih kladionicara ce da zaplacu za svojim sinovima!![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.