To onaj koji se lani mogao i trebao dovesti za 15 mil. , a sad ce se istresti 100Furymaker je napisao/la:opusteno momci, dembele dolazi 300%

Morao sam opet to istaći

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
To onaj koji se lani mogao i trebao dovesti za 15 mil. , a sad ce se istresti 100Furymaker je napisao/la:opusteno momci, dembele dolazi 300%
upravo taj, samo sto nas je odbio prosle godine, nije do nas bilo, nego do njega, nije htio sjedit na klupilet3 je napisao/la:To onaj koji se lani mogao i trebao dovesti za 15 mil. , a sad ce se istresti 100Furymaker je napisao/la:opusteno momci, dembele dolazi 300%![]()
Morao sam opet to istaćijbg jace od mene
I šta dobijas sa Lemarom i Serrijem ? Bolje Coutinho nego ova dvojica. Coutinho je blizu da postane svjetska klasa dok ova dvojica nisu ni blizu levela Coutinha.Furymaker je napisao/la:Ma da se ja pitam, uzeo bi Lemara ako nemaju para i za Coutinha i Serija i Dembelea, radije cu imati Lemara i Serija nego samo Coutinha..
@messilla
da, na njega sam mislio, al evo jos medija objavljuje da ne ide, navodno neki udarac u ledja dobio
Ja nikad ne bi dovodio igrace koji odbijaju Barcu, pogotovu balavceFurymaker je napisao/la:upravo taj, samo sto nas je odbio prosle godine, nije do nas bilo, nego do njega, nije htio sjedit na klupilet3 je napisao/la:To onaj koji se lani mogao i trebao dovesti za 15 mil. , a sad ce se istresti 100Furymaker je napisao/la:opusteno momci, dembele dolazi 300%![]()
Morao sam opet to istaćijbg jace od mene
Bez imalo zayebancije i ironije - ovaj klub bilježi vrhunske rezultate u zadnje vrijeme kakve budale ga vodeleorey je napisao/la:
Jos jednom, za nepovjerovat je kakve budale rade u ovakvom klubu. Za nepovjerovat.
I sad odjednom, nakon što je balavac odyebo Barcu lani, sad kad je samo godinu dana stariji (20), daj da zamjeni Neymarajasmin10 je napisao/la:Baš čudno što nas je odbio momak od 19 godina jer nije želio da bude cijelu sezonu na klupi. To mu treba zamjeriti
Zaslužio Neymar Sr. da ga postave na FB page ''Dnevna doza prosječnog uhljeba''messilla je napisao/la:Kaže Senior da je pokušavao uvjeriti Juniora da ostane, međutim promijenio je mišljenje kad su mu rekli da neće dobiti loyalty bonus ako napusti klub.![]()
Paco Aguilar sa MD-a piše da postoje kontakti između Kluba i Serija te da su bili jako impresionirani njegovom partijom protiv Ajaxa.
Umtiti Fails Valverde, The reason why Valverde requested for Inigo. He wants to Partner Inigo with Pique. [@albert_roge] #FCBlive
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.