RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MrBean
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MrBean » 04 avg 2017, 22:46

gruezi je napisao/la:mene zbunjuje ova tribina iza gola sto se gradi,,,kako ce ljudi u ovom sektoru lijevo od svecane loze vidjeti teren pricam o zadnjih 4-5 redova...zar im nece taj zid smetati
Naravno da će smetati, ja sam to govorio i prije nego se napravila ova tribina, ne znam sta je u njihovom planu ali ocito da ovaj zid smeta i da se ne vidi dobar dio terena od njega..

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 04 avg 2017, 22:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brato vec je dosta zahtjeva za clanskim navodno da je 200 na cekanju. Prelazimo 1000 za 2 dana. Kakav kraj mjeseca. Do kraja avgusta ce bit preko 1500
ma brato ja to malo pod rucnom da nas ne ponese ovo sve sto se radi vjerujem da si u pravu i da to ide puno brze nego prosle godine. Ako bude tako niko sretniji od mene a i svih nas koji prizivamo raju da se uclane. Sad bar imamo koga da pratimo jer ovi ljudi u klubu rade nevjerojatan posao i svak ko imalo misli svojom glavom kad stane kuci pred ogledalo onako sam nek se upita zasto jos nisam izvadio clansku. Ovo je vrijeme i trenutak , ovo je momenat, ovo je ono kada jesi ili nisi, sada ili nikad, ja, ti, mi, oni, musko, zensko, staro, mlado svi zajedno na cijelom svijetu jednostavno moramo stati pogledati se i napokon reci da je doslo vrijeme da svi kazemo to je to to su ti ljudi to je ta uprava koja je sve uradila za klub i nas sve i da se mi sad upitamo sta svak od nas ponaosob moze da uradi za klub. Da raja moja fina to je to u tisini i pred ogledalom samo jednostavno pitanje sta ja mogu uraditi za MOJ VELEZ.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 avg 2017, 22:50

gruezi je napisao/la:mene zbunjuje ova tribina iza gola sto se gradi,,,kako ce ljudi u ovom sektoru lijevo od svecane loze vidjeti teren pricam o zadnjih 4-5 redova...zar im nece taj zid smetati
slika
slika
slika
To je druze oko 15-20 mjesta sa obadvije strane. Malo je i opticka varka jer je ulaz koji je izmedju tribina dosta sirok. Sto neko napisa na nasem forumu. Kad se napravi juzna ogromna tribina i ako stadion bude krcat ja cu sjest na to mjesto da ne vidim kako se izvodi korner :)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 avg 2017, 22:56

BMV22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brato vec je dosta zahtjeva za clanskim navodno da je 200 na cekanju. Prelazimo 1000 za 2 dana. Kakav kraj mjeseca. Do kraja avgusta ce bit preko 1500
ma brato ja to malo pod rucnom da nas ne ponese ovo sve sto se radi vjerujem da si u pravu i da to ide puno brze nego prosle godine. Ako bude tako niko sretniji od mene a i svih nas koji prizivamo raju da se uclane. Sad bar imamo koga da pratimo jer ovi ljudi u klubu rade nevjerojatan posao i svak ko imalo misli svojom glavom kad stane kuci pred ogledalo onako sam nek se upita zasto jos nisam izvadio clansku. Ovo je vrijeme i trenutak , ovo je momenat, ovo je ono kada jesi ili nisi, sada ili nikad, ja, ti, mi, oni, musko, zensko, staro, mlado svi zajedno na cijelom svijetu jednostavno moramo stati pogledati se i napokon reci da je doslo vrijeme da svi kazemo to je to to su ti ljudi to je ta uprava koja je sve uradila za klub i nas sve i da se mi sad upitamo sta svak od nas ponaosob moze da uradi za klub. Da raja moja fina to je to u tisini i pred ogledalom samo jednostavno pitanje sta ja mogu uraditi za MOJ VELEZ.
Brate 100% si u pravu ali i ovo 2000 kad dobacimo ili prebacimo bit ce samo od pacenika. Za neku masivnost nam je potreban povratak u PL ,stabilan klub,dobra ekipa i dobre igre. E tek tu mozemo ocekivati 3-4-5 hiljada clanova. Naravno obaveza svakog navijaca je clanska ali nema nekih euforija. Samo neka se radi ovako posteno i postepeno misleci na svaki segment. Sve ce doci na svoje. Ima nas gomila svuda
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 avg 2017, 05:50

E da je sad utakmica,ljepota očiju mi ;) biće danas preko 45 C.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

FSB

Post Postao/la FSB » 05 avg 2017, 15:52

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 09 nov 2017, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 17:36

stadion prazan, red army broji 25 na tribini

kome i pravit stadion, stoka nezahvalana !!!

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 17:54

cistimo s crte, igramo uzasno, igra bez igre, olimpik dominantan na terenu, osim kornera jalovo

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 05 avg 2017, 17:58

Ništa bolje ni u Kaknju sve neke velike najave nisam na kraju truba.
100 ljudi na utakmici :thumbdown:
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 18:01

100 posto sansa za olimpik, opet nakon kornera, cudo brani abdihodzic i onda olimpik ne ubacuje loptu u prazan go

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 18:16

jos jedna mrtva sansa, sutina Jusufbasica sa 16 m, cenat kraj raslji

igramo na kontre a spavamo u ofsajdu .... bez suta ka golu olimpika, enough said

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 18:59

zasluzeni vodi olimpik, oglecevac

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 19:22

ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fala nas Simeone, ustedio si mi godinu sekirancije, a nek ti najbolji igrac truhne na beku yebavo te tatar u zvalje. Ocekujem iduce kolo Abdbihodzica u spicu jer samo njemu nije promjenio prirodnu poziciju

aferim trenercino ! nadmdrio te sarajevski neznalica ( kako g a od milja zovu u mostaru )

Sve cestitke olimpiku i sretno u borbi za premijer ligu, mi s e okrenecemo borbi za opstanak

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 avg 2017, 19:24

josipmusa je napisao/la:ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fala nas Simeone, ustedio si mi godinu sekirancije, a nek ti najbolji igrac truhne na beku yebavo te tatar u zvalje. Ocekujem iduce kolo Abdbihodzica u spicu jer samo njemu nije promjenio prirodnu poziciju

aferim trenercino ! nadmdrio te sarajevski neznalica ( kako g a od milja zovu u mostaru )

Sve cestitke olimpiku i sretno u borbi za premijer ligu, mi s e okrenecemo borbi za opstanak
Hvala na čestitkama. :thumbup:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 avg 2017, 19:26

E volio sam sam da se vratite , al sa ovom ekipom pored Sloge , Olimpika pa i Bosne Rudara Zvjezde tesko
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 avg 2017, 19:31

Previse ste bili euforicni ali nije tragedija izgubit od Olimpika.
Realno igracki vi niste ni medu 5 ekipa u ligi i to trebate prihvatiti. Ovo govorim dobronamjerno jer sam neke od tih igraca imao priliku gledati kod nas(Zvonu, Kuduza, Dolju). Sve je to drugovi moji limitirano.Bice te zlatna sredina i to je to. Jos ako se uzme u obzir vasa prica da hocete na postenje. Tako necete uc ni za 2-3 sezone. Upamtite sta vam kazem ova godina je rezervisana za Olimpik. Sisoje nece lako odustat pa ce uc iduce tako da vas nema nigdje.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 avg 2017, 20:24

josipmusa je napisao/la:ja rahatluka kad znas nakon prvog kola da ces gledat ekipu u drugoj ligi naredne 2 godine :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ovo je Ibrin poraz 100%,nazalost kao sto sam i pretpostavio,nema promjene na bolje u odnosu na proslu sezonu.Panesso-u je promijenio 6 pozicija otkad je stigao u klub,ili nek skonta gdje treba da igra ili neka ga ne stavlja nikako u prvih 11.Cosic odlican i on ovakvog igraca gusi na beku,stvarno neshvatljivo .Tatar okretan i spreman kao da mu je 40-ta godina.Ovaj Vasic daje lopti prvom do sebe,kao da je termin u pitanju,mogu i ja to.Doljancic(Ma hajte molim vas :lol: ),Klaric :lol: ,Brandao los,
Isic nula(kuku nama bez Zvonica).
Mujezinovic,Zvonic,Abdihodzic i Memic zasluzuju prolaznu ocjenu
Malo se Ibro preispitaj u vezi prvih 11 koje si danas ubacio,kao i strategije koja nema veze s vezom i na kraju krajeva pojacanja koja si doveo a ne mogu se nazvati pojacanjima,mislim da ti treba 3 dodatna igraca minimalno do Septembra ako neces da nas opet ponizavaju selendre sirom ove nase napacene drzave
lezVe do bagro

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 05 avg 2017, 20:35

dzelllo je napisao/la:

Ovo je Ibrin poraz 100%,nazalost kao sto sam i pretpostavio,nema promjene na bolje u odnosu na proslu sezonu.Panesso-u je promijenio 6 pozicija otkad je stigao u klub,ili nek skonta gdje treba da igra ili neka ga ne stavlja nikako u prvih 11.Cosic odlican i on ovakvog igraca gusi na beku,stvarno neshvatljivo .Tatar okretan i spreman kao da mu je 40-ta godina.Ovaj Vasic daje lopti prvom do sebe,kao da je termin u pitanju,mogu i ja to.Doljancic(Ma hajte molim vas :lol: ),Klaric :lol: ,Brandao los,
Isic nula(kuku nama bez Zvonica).
Mujezinovic,Zvonic,Abdihodzic i Memic zasluzuju prolaznu ocjenu
Malo se Ibro preispitaj u vezi prvih 11 koje si danas ubacio,kao i strategije koja nema veze s vezom i na kraju krajeva pojacanja koja si doveo a ne mogu se nazvati pojacanjima,mislim da ti treba 3 dodatna igraca minimalno do Septembra ako neces da nas opet ponizavaju selendre sirom ove nase napacene drzave
proglasit ce nas za neprijatelej kluba jebote

ibro je prosle godine uradio nevjerovatan posao, onu ekipu nebi niko ziv ostavio u ligi, ali ove sezone izvodi, petlja, kenja i gubi se. to sam vidio od prvog dana pocetka priprema ali eto mozda sam pikin i tanin pa samo pljujem po ljudima trenutno u klub, ko bi znao

mi ove godine nemamo sta trazit, a iduce godine nas cekaju celik i olimpik/sisoje. ucemo nikad s ovom politikom, lijepo je imat stadion i sve ali fudbal se igra za navijace a ne za betonske blokove ! zao mi onog covjeka sto izvali 20 milja za kuduzovica a mi imamo isica obradovica i slicne u juniorima koji mogu igrati tu poziciju. svako ko misli nakon ovog poraza da mi nismo zavrsili ovu sezonu je budala ili familija nekoga iz trenutne uprave pa brani svoje interese. kao sto rekoh, ove sezone je liga bez briga nakon vrelog subotnjeg popodneva 5 augusta 2017

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 avg 2017, 20:41

Ko ti drma kavez JOSIPMUSA ?
#musvdg

salmy

Post Postao/la salmy » 05 avg 2017, 20:45

@JosipMusa, haj se ti brato prvo malo ohladi hladnom Neretvom, pa onda komentarisi Ibru .
Mojne brato tako, prva je bola tekma, polako, Rodjeni ce abd na kraju biti prvi.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.