paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ine/247118
HAHAHHAHHAHAHA I HVALIT SE POBJEDOM PROTIV OVIH , NE ZNA SE KO GDJE UDARA , BRAVO PROPUH

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ine/247118
HAHAHHAHHAHAHA I HVALIT SE POBJEDOM PROTIV OVIH , NE ZNA SE KO GDJE UDARA , BRAVO PROPUH
EJ BA COVJEK DOSO U BERMUDAMA NA KLUPU HAHAHAHAHAHAHAHA , I SLAVI PROPUH , KAZE NIJE LAKO BILO PROTIV cELIKA , MOZDA NIJE AL TO JE SAMO ZNAK NASE VRJEDNOSTITobeYarabi je napisao/la:paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hafizovi ... ine/247118
HAHAHHAHHAHAHA I HVALIT SE POBJEDOM PROTIV OVIH , NE ZNA SE KO GDJE UDARA , BRAVO PROPUH![]()
![]()
![]()
![]()
pa vidis da im igraci (tj ona deca koju su negdje nafatali) igraju u dresovima 5 brojeva vecima nego sto bi trebali..nekima ne trebaju sorcevi, izgledaju ko da trce u minjacima, ili su se tek osunetili
Mislim da postoji taj svabski. Pratim ih na FB mislim da su jos aktivni.Rahma je napisao/la:Postoji li još u švabiji onaj klub FK Sarajevo, mislim da je tačnije iz Stuttgarta. Također ima i onaj FC Bordo iz Amerike
Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Auu, jesu i oni bas losi bili, mislim da su imali 4 boda na kraju ligePitarBordo je napisao/la:Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Primili gotovo 200 golova, nekada pred kraj Krajinu koja je bila predzadnja pobjedili 2-1 sjećam se k'o jučer iznenađenje sezone haha. Ja se sjećam utakmica kad su ih kući pobjeđivali po 9:0 gosti, mislim da su sve negativne rekorde Premijer lige tada postavili i nikada ih niko neće stići.MortemHz je napisao/la:Auu, jesu i oni bas losi bili, mislim da su imali 4 boda na kraju ligePitarBordo je napisao/la:Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la: Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..![]()
Legendarni Đerzelez.PitarBordo je napisao/la:Nije baš, ima još jedan klub iz Zenice koji je bio lošiji i od ovoga.MortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Ma ekipa u rangu Famosa iz Hrasnice, nisam bas upucen ali procitao sam da im je stoper igrao napadacaMortemHz je napisao/la:Ma daleko najlosija ekipa koja je ikad igrala bh ligu. Ne znam koliko si upucen i kakvi igraci igraju u Čeliku ali ono je pretuzno..f0rest1946 je napisao/la:Siroki - Celik 4-0
Neko reče da neće biti dostupan do 4. kola... Ne znam da li je istina.esprit24 je napisao/la:Jesul registrovali Stanojevica??
Registrovan jeste, ali zakasnili su s tim za ovo kolo.. tako da ga tek od sljedeće sedmice gledamo.PitarBordo je napisao/la:Neko reče da neće biti dostupan do 4. kola... Ne znam da li je istina.esprit24 je napisao/la:Jesul registrovali Stanojevica??
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ubipara i 42 gosta.