Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Esport
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Esport » 04 avg 2017, 17:21

miky_hz je napisao/la:Napusta jel je takav dogovor sa igracem(menadjerom).Da odigra samo pretkvalifikacije i to je to.
Dogovoreno je do kraja predkvalifikcija. Poslije je stvar novog dogovora, ako ga bude. :kafa:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 avg 2017, 17:26

Raonffa je napisao/la: Možda, al' mislim da će prije izabrati nekog playa da bude stranac, Đedović je svakako sam sebe otpisao davnih dana.
Ne bi bilo lose, mada mislim da bez 'naturiliziranja' nema druge sanse da se vrati Hans.

Mozda Zekeri Wrightic ce da se vrati :lol:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 avg 2017, 17:29

Ako prodjemo u kvalifikacije dolazi onda vjerovatno novi Amer, a Refko ove predkvalifikacije "igra" za pasos
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

High

Post Postao/la High » 04 avg 2017, 18:01

Zanimljiv je Vujošević. Voli knjigu možda isto kao što je volio i Kinđe. Odavno je u krugu Bože Koprivice i takve halke.
Zadnja izmjena: High, dana/u 04 avg 2017, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 avg 2017, 18:05

Malo prije sretnu Milana Milosevica, uljudan pravo. Vraca se polako treninzima poslije povrede, otisao mu list. Jos uvijek se fata za glavu zbog prosle godine i kvalifikacija. Kaze nikad onako jaka ekipa nije bila na okupu.

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 04 avg 2017, 18:33

Federer17 je napisao/la:Odgledah Duletovu press konferenciju... Uzivanje je bilo slusati ga, nema se sta vise za reci.
zezaš :) ? Ja nikad nisam volio njegove pressice, tj. ne volim njegov način izražavanja, nekako je spor, dugo valja riječi u ustima, generalno, mislim da nije zahvalan sagovornik. Opet, nisam gledao ovo, nego pamtim ove stare iz vremena Partizana, možda se nešto promjenilo.

Ja lično volim ljude koji malo tečnije i jezgrovitije pričaju, ali u principu i nije toliko bitno, bitnije je šta čovjek ima da kaže, a kontam da Dule za sada radi OK posao.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 avg 2017, 22:28

Nemanja86 je napisao/la: zezaš :) ? Ja nikad nisam volio njegove pressice, tj. ne volim njegov način izražavanja, nekako je spor, dugo valja riječi u ustima, generalno, mislim da nije zahvalan sagovornik. Opet, nisam gledao ovo, nego pamtim ove stare iz vremena Partizana, možda se nešto promjenilo.

Ja lično volim ljude koji malo tečnije i jezgrovitije pričaju, ali u principu i nije toliko bitno, bitnije je šta čovjek ima da kaže, a kontam da Dule za sada radi OK posao.
Ma dobro, to i nije toliko bitno, iako meni i ne smeta nesto posebno. Nisam obracao paznju kakav je bio u Partizanu, vjerovatno iz razloga sto nema klubova za koje sam toliko 'vezan' u poredjenju s reprezentacijom. Mislio sam prije svega na ono sto je rekao, a ne na nacin na koji je to rekao.

Bio je sasvim jasan, maksimalno otvoren i krajnje realan, naprosto ostavlja utisak da covjek mora povjerovati u ono sto prica. Za vrlo kratko vrijeme se poprilicno dobro upoznao sa reprezentacijom, pohvatao sta i kako ide, te, ako je sudeci po onome sto sam ja danas cuo, definitivno ima jasnu viziju za buducnost. Ovdje mislim i na potencijal igraca, limite, ali pogotovo na neke stvari koje se ticu karaktera kao i njihovog statusa u sopstvenim klubovima. Bio je Damir sladak na rijecim, pun obecanja, pohvale su prstale na sve strane, pa vrati reprezentaciju dva koraka unazad.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 avg 2017, 23:18

samoposmatram je napisao/la:Malo prije sretnu Milana Milosevica, uljudan pravo. Vraca se polako treninzima poslije povrede, otisao mu list. Jos uvijek se fata za glavu zbog prosle godine i kvalifikacija. Kaze nikad onako jaka ekipa nije bila na okupu.
Nista jaka ekipa ne znaci ako nema trenerskog autoriteta, a jos dva glavna igraca rade sta hoce na pripremama
nema potpisa

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 avg 2017, 01:10

Admir_Sa je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Malo prije sretnu Milana Milosevica, uljudan pravo. Vraca se polako treninzima poslije povrede, otisao mu list. Jos uvijek se fata za glavu zbog prosle godine i kvalifikacija. Kaze nikad onako jaka ekipa nije bila na okupu.
Nista jaka ekipa ne znaci ako nema trenerskog autoriteta, a jos dva glavna igraca rade sta hoce na pripremama
To sam i ja spomenuo, ali on nije htjeo ulaziti u to. Uglavnom se nije nadovezao. Zali zbog propustene prilike, kao i mi na forumu.

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 05 avg 2017, 13:00

Vucevich je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Adin kod Markovica :D

Usput Sandro Gacic potpisao za drugi tim Andore
Najbolji primjer propalog talenta u BiH kosarkaskoj historiji.
Bolji od zahiragica kako god okrenes... decko ima strasan sut i sada. Nadam se da ce dobrim igrama dobiti priliku u prvom timu

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 05 avg 2017, 17:34

Kad je tekma večeras i ima li gdje neki prenos

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 05 avg 2017, 17:36

save je napisao/la:Kad je tekma večeras i ima li gdje neki prenos
20:00 BHT 1

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 avg 2017, 17:40

Po kladionici ove bi trebali mlatnuti 20ak razlike

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 05 avg 2017, 17:45

Iskaliti sav bijes na Slovacima :bih:

High

Post Postao/la High » 05 avg 2017, 17:47

mirzatele je napisao/la:Po kladionici ove bi trebali mlatnuti 20ak razlike
Pogledaj rezultate prethodnih utakmica koje su igrali. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 avg 2017, 17:58

High je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Po kladionici ove bi trebali mlatnuti 20ak razlike
Pogledaj rezultate prethodnih utakmica koje su igrali. :mrgreen:
Pa dobro Mađarska ih je razvalila, al su zato uvijek nezgodnoj Armeniji pružili solidan otpor :mrgreen:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 05 avg 2017, 18:11

Koliko vodim po utakmici sa Armenijom u rosteru im je realno sedam igrača. Trebamo ih nadskakati i idemo ka pobjedi. U drugoj cetvrtini Armenija im je dala 30 koseva i tada je utakmica zavrsena.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.