Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ASD
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ASD » 03 avg 2017, 23:01

lumani je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i bez hejta pitanje...Koliko je zahiragic postigao poena i imao ass u ovih desetak tekmi što je igrao u rep?

Sa camparinom visinom teško možeš igrat ozbiljnu košarku..
Zahiragic je kloc to je svima jasno..Ali mnogo vise me razocara Adin koji jos ne zna osnovne stvari.. Atic mora izbiti taj strah iz glave kada j shutiranje u pitanju...Inace mislim da prolazimo ovu grupu.
Ma Vrabac ima problema nekih u glavi, ima neke strahove, neshvatlivo mi je kako s onakvim fizickim predispozicijima ne moze zavrsiti neke akcije.
Sve dobro uradi dok ne dodje do kosa.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 avg 2017, 02:02

Luis Scola u razdoblju od 1995. do 2017. godine samo jedno ljeto nije igrao za reprezentaciju Argentine (2005. zbog ozljede)!

I ove godine, sa 37 godina na leđima se odazvao za svoju domovinu da odigra Americup.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 04 avg 2017, 12:15

Vujošević je lijepo rekao da ne treba zatvarati vrata onima koji se nisu odazvali i ne možemo trpati sve u isti koš. Svojim postupcima će biti ili šupci ili 'heroji', mada sumnjam da je koga više briga za to. Dosta negativnog doprinose i društvene mreže i internet u globalu gdje svatko može da piše šta hoće i da se izjasni, što isto tako može uticati na nekoga, kada vidi previše negativnog feedbacka.

Navijači trebaju biti realniji - kod nas nema sredine - ovdje se neki dižu u nebesa da bi im poslije netko spominjao majku. Nemojmo praviti od običnih ljudi od krvi i mesa, sa gomilama mana neke idole i smanjiti doživljaj, a i onako nas stvarnost u kojoj živimo nanovo razuvjeri.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 avg 2017, 13:14

Samo da je proci ove pretkvalifikacije i onda bi se dule imao više vremena da napravi spisak. Ne znam sad ko će sve moći igrati kvale ali sa Kikanom, Miloševićem i stipanom ova repka je duplo jača.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 04 avg 2017, 13:31

kolko je ulaz protiv slovaka u subotu...

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 avg 2017, 13:45

muamer_15 je napisao/la:kolko je ulaz protiv slovaka u subotu...
PARTER ISTOK (15KM)
PARTER ZAPAD (15KM)
TRIBINA ISTOK (10KM)
TRIBINA ZAPAD (10KM)
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 avg 2017, 14:40

Adin Vrabac potpisao za Tenerife
Super ekipa, prosla sezona im mozda najbolja u historiji kluba samo da li ce imati minuta

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 avg 2017, 14:44

Adin kod Markovica :D

Usput Sandro Gacic potpisao za drugi tim Andore
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 avg 2017, 15:01

Bassha je napisao/la:Adin kod Markovica :D

Usput Sandro Gacic potpisao za drugi tim Andore
Najbolji primjer propalog talenta u BiH kosarkaskoj historiji.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2017, 15:01

"Pohvalio je reprezentativca Alexa Renfroea, koji napušta reprezentaciju nakon završetka pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Moram ga pohvaliti, fantastično se ponaša iako je kasnio zbog porođaja supruge. Ipak, on se stavio u funkciju tima u potpunosti. Dogovoreno je da odigra pretkvalifikacije", rekao je selektor."

Kako su ovo Klixovci zaključili? :damn:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 avg 2017, 15:31

Odličan transfer Vrabca znajući njegovu limitiranost u napadu, al eto ljudi cjene odbranu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 04 avg 2017, 15:41

Raonffa je napisao/la:"Pohvalio je reprezentativca Alexa Renfroea, koji napušta reprezentaciju nakon završetka pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Moram ga pohvaliti, fantastično se ponaša iako je kasnio zbog porođaja supruge. Ipak, on se stavio u funkciju tima u potpunosti. Dogovoreno je da odigra pretkvalifikacije", rekao je selektor."

Pa i ne pohvalio ga kad se jedan amer odazvao a večina naših na raspustu. Valjda čovjek to cijeni, a možda da ga malo i motiviše za naredne utakmice. Ajd valjda bude nekog hajra od njega i na utakmicama

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 04 avg 2017, 15:43

Šteta što Musa nije imao priliku više surađivati sa Duletom. Ako Bog da da bude hajra za ovog Atića i par ostalih momaka a sigurno će i Musa mnogo dobiti od Duleta za ovo kratko vrijeme

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2017, 15:50

save je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:"Pohvalio je reprezentativca Alexa Renfroea, koji napušta reprezentaciju nakon završetka pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Pa i ne pohvalio ga kad se jedan amer odazvao a večina naših na raspustu. Valjda čovjek to cijeni, a možda da ga malo i motiviše za naredne utakmice. Ajd valjda bude nekog hajra od njega i na utakmicama
Ma dobro to, nego ovo da Renfroe napušta reprezentaciju nakon ovih pretkvalifikacija, na osnovu čega?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2017, 16:19

Napusta jel je takav dogovor sa igracem(menadjerom).Da odigra samo pretkvalifikacije i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 avg 2017, 17:04

legenda reala je napisao/la:Odličan transfer Vrabca znajući njegovu limitiranost u napadu, al eto ljudi cjene odbranu
Kad ljudi za godinu dana protjeraju i njega i Markovica sto ga je doveo. :rol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2017, 17:07

miky_hz je napisao/la:Napusta jel je takav dogovor sa igracem(menadjerom).Da odigra samo pretkvalifikacije i to je to.
Nisam prije nigdje čuo za to, onda će vjerovatno Dule naći nekog "svog" stranca.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 avg 2017, 17:10

Raonffa je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Napusta jel je takav dogovor sa igracem(menadjerom).Da odigra samo pretkvalifikacije i to je to.
Nisam prije nigdje čuo za to, onda će vjerovatno Dule naći nekog "svog" stranca.
Hans Djedovic?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2017, 17:16

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Hans Djedovic?
Možda, al' mislim da će prije izabrati nekog playa da bude stranac, Đedović je svakako sam sebe otpisao davnih dana.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 avg 2017, 17:17

Odgledah Duletovu press konferenciju... Uzivanje je bilo slusati ga, nema se sta vise za reci. Koliko je samo ocigledno njegovo poznavanje kosarke i svega sto ima veze s istom, kako jasno i precizno prica o svemu, kakvu viziju je zamislio u svojoj glavi..., u najmanju ruku fascinantno. Tacno se ne moze porediti ona proslogodisnja lakrdija (pa cak i sa NBA zvijezdama u ekipi), sa ovim krajnje ozbiljnim i profesionalnim pristupom. Covjek je bio tako jasan da ga cak ni nasi novinari nisu imali sta pitati (ili ipak nisu smjeli). Samo da je zdrav i da ostane do isteka ovog ugovora, velike stvari se mogu napraviti. Puna podrska s moje strane!

@Raonffa, pa rekao je Dule da ce mu ove pretkvalifikacije biti posljednje utakmice za nasu repku, takav je dogovor napravljen. Pasos mu se nakon toga nece oduzimati. Sam Dule je rekao u fazonu - nemojte me previse pitati, ja ne znam da lazem (jer se kod nas na to naviklo). Mislim da je to bas rekao kada je bila prica o Alexu.

Kada je na kraju press-a spominjao hotel u kojem su odsjeli u Svedskoj, u nekom saljivom tonu, u pozadini Musin glas kako se smije, kaze Dule sav ozbiljan: "CUTITE" - zasuti Musa. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 04 avg 2017, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 19 gostiju.