FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 09:27

Mundo Deportivo navodi da je Juventus prihvatio ponudu da pusti Paula Dybalu u FC Barcelonu pod uslovom da u transfer budu 'upleteni' André Gomes i/ili Rafinha. (Neka stranica objavila).

Koliko ja znam, Juve očajnički traži veznjaka čitavo ljeto, tako da je ovo vjerovatno istina.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... hajes.html
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 avg 2017, 09:40

AlfredNobel je napisao/la:Mundo Deportivo navodi da je Juventus prihvatio ponudu da pusti Paula Dybalu u FC Barcelonu pod uslovom da u transfer budu 'upleteni' André Gomes i/ili Rafinha. (Neka stranica objavila).

Koliko ja znam, Juve očajnički traži veznjaka čitavo ljeto, tako da je ovo vjerovatno istina.

Ovaj bi bio veći promašaj od Gomesa. Frajer nema gdje da igra u Barceloni. U Juventusu su je ofanzivni veznjak, pozicija koje nema u Barceloni.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 09:45

jasmin10 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Mundo Deportivo navodi da je Juventus prihvatio ponudu da pusti Paula Dybalu u FC Barcelonu pod uslovom da u transfer budu 'upleteni' André Gomes i/ili Rafinha. (Neka stranica objavila).

Ovaj bi bio veći promašaj od Gomesa. Frajer nema gdje da igra u Barceloni. U Juventusu su je ofanzivni veznjak, pozicija koje nema u Barceloni.
WTF? Obezbjedio bi mladog igrača koji je potencijalni nasljednik Messija. Momak ima 23 godine, kroz nekoliko godina bi napredovao uz Messija i skupio iskustva i savjeta od njega, a i drugih igrača. Još ga Messi voli, igra s njim u repki, što da ne? Zvijer igrač. Promijeniti formaciju u 4-2-3-1.

P.S. Malo ste oprali s Gomesom, nakon jedne sezone.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 avg 2017, 09:49

Kralju gdje da igra ? 23 godine, precijenjen i nekonstantan. Ne kažem da je los ali frajer u ovoj Barceloni nema mjesta. Kako znaš da ga voli ?
Kada bi se igralo 4 2 3 1 onda bi Messi bio taj ofanzivni veznjak.
U ovom mogućem transferu je jedino dobro što bi se riješili ublehasa Gomesa.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 10:02

jasmin10 je napisao/la:Kralju gdje da igra ? 23 godine, precijenjen i nekonstantan. Ne kažem da je los ali frajer u ovoj Barceloni nema mjesta. Kako znaš da ga voli ?
Kada bi se igralo 4 2 3 1 onda bi Messi bio taj ofanzivni veznjak.
U ovom mogućem transferu je jedino dobro što bi se riješili ublehasa Gomesa.
Iza Suareza, a Messi na na krilu. Mijenjaju se pozicije tokom tekme x puta. Divi se Messiju, to sam mislio reći. Čuj precijenjen i nekostantan.. Šta ja sve na ovom forumu neću pročitati.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 avg 2017, 10:08

Pa koliko si ga puta gledao Bgt ? Šta je to napravio sa svoje 23 godine pa da mu se divimo ? Jašta je drugo nego precijenjen i nekonstantan.
Uvijek prije biram Dembelea. Može na oba krila, može na ofanzivnog veznog
Ti bi doveo čovjeka koji igra haman pozicije kao i Messi. I to ga ne bi Juve pustio ispod 100 miliona.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2017, 10:10

jasmin10 je napisao/la:Pa koliko si ga puta gledao Bgt ? Šta je to napravio sa svoje 23 godine pa da mu se divimo ? Jašta je drugo nego precijenjen i nekonstantan.
Uvijek prije biram Dembelea. Može na oba krila, može na ofanzivnog veznog
Ti bi doveo čovjeka koji igra haman pozicije kao i Messi. I to ga ne bi Juve pustio ispod 100 miliona.
Milion. I Dybala i Dembele, ima se para.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 avg 2017, 10:13

Uz svo duzno postovanje,

Neymar je najveca nogometna kurwa u historiji nogometa.
naprijed rejal

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 04 avg 2017, 10:54

Sveti je napisao/la:Uz svo duzno postovanje,

Neymar je najveca nogometna kurwa u historiji nogometa.
Mislim da je to ipak Figo, mamicu mu je.bem

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 avg 2017, 11:07

Stipu te se patetike. Ko to, molim te, igra za klub, za navijače? Tog nema, a i da ima takav taj isti, što je apsurd, i to naplaćuje. Za mene je potpuno normalno ono što je Neymar uradio, poštujem one koji ne žele da ostanu bilo kome u sjeni ili da još po lošije uslove rade i trpe radi nekih ideala koji u današnjem meterijalnom svijetu nemaju nikakve snage. Ako me je neko procijenio da vrijedim više daj da sa tim uđem u posao, a tako je nešto i Neymar uradio. Jest razmažen i sve to ali je uradio ispravnu stvar i stvar koju bi svak od nas uradio.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 avg 2017, 11:10

Covjek koji je prvi objavio Neymar u PSG je maloprije izjavio da je Coutinho u Barcu zavrsen posao, da ce biti predstavljen prije Gampera.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 04 avg 2017, 11:23

sljivo je napisao/la:Stipu te se patetike. Ko to, molim te, igra za klub, za navijače? Tog nema, a i da ima takav taj isti, što je apsurd, i to naplaćuje. Za mene je potpuno normalno ono što je Neymar uradio, poštujem one koji ne žele da ostanu bilo kome u sjeni ili da još po lošije uslove rade i trpe radi nekih ideala koji u današnjem meterijalnom svijetu nemaju nikakve snage. Ako me je neko procijenio da vrijedim više daj da sa tim uđem u posao, a tako je nešto i Neymar uradio. Jest razmažen i sve to ali je uradio ispravnu stvar i stvar koju bi svak od nas uradio.
Hmmmm :

Pujol ? Xavi ? Iniesta ? Totti ?

Znas li da je Milan davao Xaviju tri puta vecu platu nego sto je imao u Barci ? Znas li da je Perez dao Totiju bjanko cek da napise koliku hoce platu ?

Itd itd
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 avg 2017, 11:29

Furymaker je napisao/la:Covjek koji je prvi objavio Neymar u PSG je maloprije izjavio da je Coutinho u Barcu zavrsen posao, da ce biti predstavljen prije Gampera.
Vala nista na njegovom twitteru.

Jesi to pokupio sa Barca BiH? :urnebes:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 04 avg 2017, 11:51

Završit ce kao i Falcao. Na vrhuncu karijere odeš u yebenu Francusku ligu. :lol:

I kad mu neka Francuska gerila uleti pod noge i vrati karijeru u Santos onda ce se pitati zašto ?

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 avg 2017, 11:55

Joj alaj svi kmecite......a kad vas tim uzme igraca drugoj ekipi onda svrsavate kako ste mocni.....sutra kad uzmete Couthina ocetel pisat kako je i on g0vnar nezhavlani..Liverpool ga stvorio i on im tako vraca.....necete sigurno nego cete svrsavat kakvog ste igraca doveli , jos ce vas par otic provocirat navijace Liveroopla s pricom jesmol vam rekli...niko ne odbija Barcu itd....tako isto i s Dybalom.....zato bogavam ne kmecite...koda je samo vas ikad igrac napustio.....kmecite sedmicu ipo....

dosu
Kontakt:

Post Postao/la dosu » 04 avg 2017, 11:58

jelle je napisao/la:Joj alaj svi kmecite......a kad vas tim uzme igraca drugoj ekipi onda svrsavate kako ste mocni.....sutra kad uzmete Couthina ocetel pisat kako je i on g0vnar nezhavlani..Liverpool ga stvorio i on im tako vraca.....necete sigurno nego cete svrsavat kakvog ste igraca doveli , jos ce vas par otic provocirat navijace Liveroopla s pricom jesmol vam rekli...niko ne odbija Barcu itd....tako isto i s Dybalom.....zato bogavam ne kmecite...koda je samo vas ikad igrac napustio.....kmecite sedmicu ipo....
Ako i kmečimo, kmečimo na našem forumu.
Komentariši nešto pametno, ne širi hejt...
LP

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 avg 2017, 12:02

Falcao nije još ništa završio.Lani je odigrao vrhunski i ove sezone će sigurno opet odigrati odličnu sezonue, tako da ta priča nema neko jako utemeljenje.Dalje, Neymar je izabrao PSG što zbog novca, što zbog statusa glavnog igrača, i sigurno neće propasti tamo.To što je liga lošija ne poništava činjenicu da je PSG možda i najambicioziniji klub na svijetu.Za Barcu je on prošlost, i oni moraju što prije naći adekvatna pojačanja da popune ekipe, i to ne isključivo zbog odlaska Neymara, već zbog nedovoljnog kvaliteta na nekim pozicijama u ekipi.Štoviše napad je najmanji problem, sredina terena je najkritičnija.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 04 avg 2017, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 avg 2017, 12:03

dosu je napisao/la:
jelle je napisao/la:Joj alaj svi kmecite......a kad vas tim uzme igraca drugoj ekipi onda svrsavate kako ste mocni.....sutra kad uzmete Couthina ocetel pisat kako je i on g0vnar nezhavlani..Liverpool ga stvorio i on im tako vraca.....necete sigurno nego cete svrsavat kakvog ste igraca doveli , jos ce vas par otic provocirat navijace Liveroopla s pricom jesmol vam rekli...niko ne odbija Barcu itd....tako isto i s Dybalom.....zato bogavam ne kmecite...koda je samo vas ikad igrac napustio.....kmecite sedmicu ipo....
Ako i kmečimo, kmečimo na našem forumu.
Komentariši nešto pametno, ne širi hejt...
LP
Sta kao.....kako je **** . izdajnik , bla bla sto je otiso za duplo vece pare.....a svi koji dodju u Barcu su sta ?

Znam da niste navikli da gubite igrace...al uozbljite se....jedini koji bacaju hejt ste vi koliko vidim....

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 avg 2017, 12:03

messilla je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Covjek koji je prvi objavio Neymar u PSG je maloprije izjavio da je Coutinho u Barcu zavrsen posao, da ce biti predstavljen prije Gampera.
Vala nista na njegovom twitteru.

Jesi to pokupio sa Barca BiH? :urnebes:
aha, evo sam ih pitao gdje su to pokupili, al nema odgovora :D

Al Iniga Martineza svi evo objavljuju, mislim meni apsolutno ima logike da se stoper mora dovesti, Martinez je odlican stoper, tek napunio 26god, samo eto, ja bi i dalje radije gledao Davinson Sancheza ili Lemosa, al ajd, bolje i on nego Vermaelen il Mathieu.
Imati cemo 3 odlicna stopera u Inigu Martinezu, Piqueu i Umtitiju, jos imas Mascherana za nekih slabijih utakmica, kazu da ce Marlon na posudbu u Sociedad, to bi svakako bilo odlicno za Marlona i Barcu, tamo ce se nauciti igrati lopte i moze odmah iduce sezone doci umjesto Mascherana.

Sad eto Dembele i Coutinho pred potpisom, Mundo cak tvrdi da je Mbappe ponudjen Barci, tako da bio to Dembele il Mbappe, uz Iniga Martineza, Coutinha imas i to jedno mlado vrhunsko krilo, ja bi malo vise volio da se Seri ili neki centralni zaganjao, al ima Messi.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 avg 2017, 12:04

Inigo Martinez haman. 32 miliona. Okej izbor za cetvrtu opciju. Cijena upitna, ali ko te pita kad si platio Mathieua prije tri godine 20 miliona. No treba sacekati malo ozbiljnije izvore.

Valverdeova zelja
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.