AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2010, 18:55

HAHAHAHAHAHAHAHA :!:

Jao grupe, ne mogu da vjerujem. Ima da vas moj potpis potopi. Ne samo Milaniste, već i Madridiste. Dakle, Auxerre prvi, za drugo mjesto će se boriti Milan i Real.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 avg 2010, 18:57

Ja nisam optimista glede ove skupine. Ne mogu da vjerujem da smo dobili Real Madrid, pa i Ajax, a i u Auxerre će nas izmučiti do mrtvog imena.

Borit ćemo se sa Ajaxom za drugo mjesto, mada, ponavljam, niti Auxerre nije otpisan. Neka nam je dragi Bog na pomoći.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 26 avg 2010, 19:03

Ma ubjedljivo najjaca grupa Milanu,grupa smrti, šteta što nije i Partizan. Veoma će Milan teško ovdje ali ako dođe Ibra Milan ima veoma dobru i konkurentnu ekipu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 19:04

MinistaR je napisao/la:Ja nisam optimista glede ove skupine. Ne mogu da vjerujem da smo dobili Real Madrid, pa i Ajax, a i u Auxerre će nas izmučiti do mrtvog imena.

Borit ćemo se sa Ajaxom za drugo mjesto, mada, ponavljam, niti Auxerre nije otpisan. Neka nam je dragi Bog na pomoći.
jest najteža grupa al daleko od toga da milan ne može biti i prvi a proći bi trebao svakako, real s novim trenerom, dosta novih igrača trebaće im vremena da se uigraju, s njima bi valjalo odma igrati, ajax juče jedva dinamo k pobjedio, suarez im je pola tima isto može se to proći, a o auxeru skoro ništa neznam al čim su bili 3. u francuskoj sigurno da vrijede
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 avg 2010, 19:07

MILAN-AJAX: THE HISTORY

Milan’s two previous games against Ajax:
season 2002-2003 - Quarterfinal: Ajax- Milan 0-0; Milan-Ajax 3-2;
season 2003-2004 - Group Stage, group H: Milan-Ajax 1-0, Ajax-Milan 0-1.

Opet ćemo ih tući :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 avg 2010, 19:10

nEŠTO sAM oPTIMISTA uOČI oVE sEZONE! jOŠ sAMO dA IBRA dOĐE!
Osim - drugo ime za Želju !

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 19:11

ma ako zlatan dođe bićemo i više nego konkurentni svima, al sad nešto gledam, šta milan ima u zadnje 2 godine što je nosioc kad nemaju sreće u žrijebu, pa bolje je od njih duplo prošao hapoel koji je bio u četvrtom šeširu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 19:30

galijani otišao u barselonu po zlatana, al doveli su i nekog juniora iz barse 1992. godište valjda je vezni igrač, Adria Carmona Perez se zove, ako ikom išta znači 8-)

ponuda za ibrahimovića je prema tuttomercatu 40 miliona eura odštete koje će se platiti u dvije rate po 15 i jednoj 10 m, i 8 m godišnje plate za zlatana do 2014., ali trebali bi zbog toga prodati huntelara(hvala bogu-valjda u šalka za 15 m) i flaminija(neznam otkud im to i zašto prodavati takvu zvjer od igrača kad su svi ostali DM penzioneri)

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 26 avg 2010, 21:20

joj..valja da o5 deremo Madritiste :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 avg 2010, 23:16

Jooj grupe i govana. Nikad nismo imali srece. Sve ce utakmice biti vazne u grupi tako da necemo moci a ni smjeti odmarati najbolje igrace. Real ce nas poderat u oba susreta jer su puno jaci sa Mourinhom a ove ostale ekipe ocekujem bez problema da dobijemo i da idemo dalje kao drugoplasirani.

Ibra navodno rekao da mu treba 24 sata da razmisli i da odluci da li ce preci kod nas. Spominje se posudba sa mogucnosti otkupa ugovora na kraju sezone za 40 miliona. Dobro bi bilo posudit ga pa ga ne otkupit na kraju sezone jer ce tad imat vec 30 godina a za te pare mozemo npr. Dzeku dovesti.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 23:29

ipak nije s realom prva nego baš 3. i 4. kad će i jedni i drugi biti u top formi, to bi trebale najbolje utakmice u grupnoj fazi, ovo je milanov raspored u lp
1.auxere kući, 2.ajax gosti, 3.real gosti, 4.real kući, 5.auxere gosti, 6.ajax kući.
iz prve dvije moramo 4 boda uzeti, a najbolje bi bilo 6, pa onda ko koga 3. i 4.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 avg 2010, 11:22

Montelongo stigao u Milan...Potvrdjeno iz njegovog kluba samo 23 godine ima... :D :D :D
-RIVALDO-

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 11:23

A_d_0 je napisao/la:Jooj grupe i govana. Nikad nismo imali srece. Sve ce utakmice biti vazne u grupi tako da necemo moci a ni smjeti odmarati najbolje igrace. Real ce nas poderat u oba susreta jer su puno jaci sa Mourinhom a ove ostale ekipe ocekujem bez problema da dobijemo i da idemo dalje kao drugoplasirani.

Ibra navodno rekao da mu treba 24 sata da razmisli i da odluci da li ce preci kod nas. Spominje se posudba sa mogucnosti otkupa ugovora na kraju sezone za 40 miliona. Dobro bi bilo posudit ga pa ga ne otkupit na kraju sezone jer ce tad imat vec 30 godina a za te pare mozemo npr. Dzeku dovesti.
I ti mi neki navijac Milana..ti treba da se stidis sta sve pises "cuj real ce nas poderati u obe tekme"pa sve i da hoce ti ne bi trebao da to pises!!!!!prosle sezone su bili prejaki,mi nismo mogli nikoga dobiti i onda ih bubnemo u sred madrida......vidi se da nisi pravi navijac Milana.....jer Nikad ama bas Nikad ne mozes reci da ce ti neko ekipu razbucati ak si vatreni navijac i ak navijaas iz srcca...al izgleda ti si jedan od onih formalnih navijaca...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 11:42

On je bar realan za raliku od tebe,koji si napisao da ce Milan uzeti LP ove godine. :lol: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 avg 2010, 11:45

Eto ti mu reci jeli pravi navijac ili je formalni. Mozes li i meni reci sta sam ja posto nisam siguran a vidim da ti sve znas? Covjek realno govori, prosle godine je Real bio jaci ali bez najboljeg igraca i sa trenerom klocem na klupi a ove godine je ipak tu Mourinho sa jos jacim igracima. Ukoliko dodje Ibra to ce biti itekako atraktivna utakmica. Mislim da ce ipak bez dileme Real i Milan proci dalje a sad ko ce biti prvi to cemo vidjeti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 11:50

Devil je napisao/la:On je bar realan za raliku od tebe,koji si napisao da ce Milan uzeti LP ove godine. :lol: :cry:
A ko tebe sta pita ........haj RAZGULI :geek: :geek:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 avg 2010, 11:52

Moj raikonenu ja bih najvise volio reci da je Milan najjaci na svijetu al sto bi govorio kad nije. Uvijek treba biti realan i ne nadati se vise od onog sto se moze desiti. ;)

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 11:53

Raul7 je napisao/la:Eto ti mu reci jeli pravi navijac ili je formalni. Mozes li i meni reci sta sam ja posto nisam siguran a vidim da ti sve znas? Covjek realno govori, prosle godine je Real bio jaci ali bez najboljeg igraca i sa trenerom klocem na klupi a ove godine je ipak tu Mourinho sa jos jacim igracima. Ukoliko dodje Ibra to ce biti itekako atraktivna utakmica. Mislim da ce ipak bez dileme Real i Milan proci dalje a sad ko ce biti prvi to cemo vidjeti
Kazu Lyon ce Milanu posuditi Pjanica za duele s Realom :lol: Samo mi nije jasno zbog cega to :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 11:54

Raikkonen je napisao/la:
Devil je napisao/la:On je bar realan za raliku od tebe,koji si napisao da ce Milan uzeti LP ove godine. :lol: :cry:
A ko tebe sta pita ........haj RAZGULI :geek: :geek:
A sta ako necu? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 11:56

A_d_0 je napisao/la:Moj raikonenu ja bih najvise volio reci da je Milan najjaci na svijetu al sto bi govorio kad nije. Uvijek treba biti realan i ne nadati se vise od onog sto se moze desiti. ;)
Po tom tvom gledistu haj ti meni reci medju koliko ekipa je trenutno Milan u Evropi.......uzmi u obzir Zlatana jer to je 90% rjesena stvar+robinho koji dolazi u januaru - flamini kojeg ti volis jer on odlazi kao i huntelaar :?:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.