Ljudi iz Saveza su Vam zahvalni na toj informacijiedinjo-bih je napisao/la:kadeti igraju danas i sutra prijateljske u sarajevu sa slovencima (tako makar njihov savez pise)...
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
-
edinjo-bih
- Kontakt:
i smijesno i zalosno...
Kadeti izgubili od Janeza
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ima li statistika?
hvala
hvala
-
edinjo-bih
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Standardna nasa prica, cim je neko uspjesan odmah krenu kafanske price o lopovluku, talovima...
Ako imate dokaze posaljite ih obavezno tuzilastvu, skrivanje dokaza je kazneno djelo ako niste znali.
Ako imate dokaze posaljite ih obavezno tuzilastvu, skrivanje dokaza je kazneno djelo ako niste znali.
Ti si davno paša ban zaradio, konstantno vrijedjas. Yebo vas Harun, sirili su se dokazi o njegovim mutnim radnjama i netom i ovim forumom. Ako vas zanima, guglajte brate dragi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sutra će Njegos da proradi i unisti istočne susjede.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ja sma mislio da je taj youtube rat na chatu , balkanski recept, medjutim kad sam gledao utakmicu Izrael sa nekim, glavna tema je bila Palestina, Cionizam....ludilo
Ne gledam vise taj chat, samo iskljucim to i ko covjek gledam utakmicu. Taj chat je najveca skupa glupsona i kretena na internetu.
Onaj chat zaglupljuje čovjeka 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Full screen na monitoru, statiska na mobitelu.Vucevich je napisao/la:Ne gledam vise taj chat, samo iskljucim to i ko covjek gledam utakmicu. Taj chat je najveca skupa glupsona i kretena na internetu.
Zašto na monitoru gubiti prostor na Chat
Ja sam mislio da je samo na balkanu tako da se svajdjaju medjusobno i psuju mada upalim jednom na fibi repku Italije kad neki im pisu kako su bili nacisti u 2 svj ratu
onaj chat je zlo za sve
sad ga ugasim fino i gledam full screen
onaj chat je zlo za sve
sad ga ugasim fino i gledam full screen
Prosjek godina tih što pišu je 11
Joj calcio, kakvo crno tuziteljstvo I dokaze spominjes?calcio je napisao/la:Standardna nasa prica, cim je neko uspjesan odmah krenu kafanske price o lopovluku, talovima...
Imaju trojica od kojih je jedan u BL, drugi u MO, a treci u SA I makar 3 miliona (BiH stanovnika) dokaza da kradu postoji pa vidimo kako ih to tuziteljstvo tretira. Sto politika postavi u Bosni to robiju vidjet nece.
A savezi su svi do jednog djelo politike.
Kakve su nam sanse veceras? 
Nisu valjda srbi toliki favoriti koeficient 1.20. Dosta smo podcijenjeni mozda i s razlogom ali mogu momci puno bolje, bilo kako bilo i ovo je uspjeh naci se medju 8 s ovakvim velesilama.. ajmo bosno 
Ajmo momciiiii
Bit ce jako teško, trebaju se mnoge stvari poklopit ako mislimo pobijedit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.