PitarBordo je napisao/la:De ne pretjeruj, onesvjestit' će se Zip.joker90 je napisao/la:Na stadionu, sa pravim navijačima! Ja nisam tu ni radi uprave, ni Saida, ni Tana, nego radi FK Sarajeva!PitarBordo je napisao/la: U Japanu?

Bas si smjesan

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:De ne pretjeruj, onesvjestit' će se Zip.joker90 je napisao/la:Na stadionu, sa pravim navijačima! Ja nisam tu ni radi uprave, ni Saida, ni Tana, nego radi FK Sarajeva!PitarBordo je napisao/la: U Japanu?
Daj ga na gasSiouxLukavac je napisao/la:Da sam ja trener hahaha
Prva postava
Pavlović
Kadušić - pojačanje - Mihojević - pojačanje
pojačanje - Stanojević
pojačanje - Rahmanović - pojačanje
Velkoski
Druga postava
Adilović(Kovačević)
Hodžić - Novaković - Mujakić - Bekić
Anđušić -Sarić - Ivetić -Kuzmanović
Hadžić - Ahmetović
Ne bi ja tražio puno pojačanja
Taj nece do marta zaigratimiky_hz je napisao/la:Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
Tesko da je gori od Rustemovića a igrao je konstantno za petu ekipu Srbije, nerijetko su uzimali bodove i vjecitim sto je svakako dobra stvar, bas sumnjam da moze biti losiji.miky_hz je napisao/la:Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
Kada je Rahmanovic potpisao, čitajući stručne recenzije forumasa zabranio bi mu ulaz na stadion, sada je on kapitalac, novi momak može biti pogodak,MortemHz je napisao/la:Tesko da je gori od Rustemovića a igrao je konstantno za petu ekipu Srbije, nerijetko su uzimali bodove i vjecitim sto je svakako dobra stvar, bas sumnjam da moze biti losiji.miky_hz je napisao/la:Bog te Stanojevica stavljate,ocima ga niko nije vidio.
GrbavicA će na račun saveza, uraditi radove koje su svakako planirali. EKONOMSKA RAČUNICA.MortemHz je napisao/la:Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
Meni je žao što se ništa ne radi na Koševu, dok će Grbavica uz Bilino polje biti dom reprezentacije, VJEROVATNO. Dok ne zavrnemo rukave nema reprezentacije.Esport je napisao/la:GrbavicA će na račun saveza, uraditi radove koje su svakako planirali. EKONOMSKA RAČUNICA.MortemHz je napisao/la:Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo na Grbavici se sve radi oko stadiona, video nadzor...ne bi me čudilo da repka odigra tamo, a ne na Koševu protiv Belgije.
S kim trebaju pregovarati, sa fantomskom budjet firmom koja gazduje na KosevuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Meni je žao što se ništa ne radi na Koševu, dok će Grbavica uz Bilino polje biti dom reprezentacije, VJEROVATNO. Dok ne zavrnemo rukave nema reprezentacije.Esport je napisao/la:GrbavicA će na račun saveza, uraditi radove koje su svakako planirali. EKONOMSKA RAČUNICA.MortemHz je napisao/la: Tako ce i biti, Grbavica je tri puta manja tako da je isplatnije savezu.
Hvala brate moj, valjda ce se rahat utakmica moci pogledati.PitarBordo je napisao/la:Izađe te 2KMPitarBordo je napisao/la:A imaš ono 1h neograničenog, i tako dva puta uplatiš, dosta ti.Evolution87 je napisao/la:Koliko mi otprilike treba mobilnog interneta da odgledam utakmicu?
Krste, jesi li to ti?HzHercegovac je napisao/la:Selam Bordo braci iz Splita
BosnianKingdom je napisao/la:Krste, jesi li to ti?HzHercegovac je napisao/la:Selam Bordo braci iz Splita
HzHercegovac je napisao/la:Selam Bordo braci iz Splita
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, miguelramos, nedimmmm1337, tenpenny i 49 gostiju.