Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2017, 13:05

Wenger on this summer: "We want to keep the team together & find one or two more players who strengthen the team. But we don't need a lot."
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 avg 2017, 13:46

:facepalm:

Nek ide u pichku materinu, to govori svake godine, copy paste.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 avg 2017, 13:52

Nadam se da ponovo presipa iz praznog u supljo ko sto obicno ima obicaj...

Kad vidis koliko se konkurencija pojacava i koliko nam je sredina najgora u Wengerovoj eri ako tu niko ne dodje zaboraviti na top 4 a kamoli nesto vise...

100 milja za Lemara i Goretzku i da se prosetamo do lige...

PS: Nas najbolji golman otisao na pozajmicu u Getafe.

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2017, 15:07

LATEST | Lucas Perez
- Arsenal want £13.4m
- Fenerbahce in talks for 2 months
- Wenger won't loan
- 4 offers
Rodrigo Fernandez Lovelle has confirmed he's in talks with Fenerbahce for his client Lucas Perez but Arsenal don't want to loan him. #NUFC
Wenger confirms Perez will leave. "I don't like to lose him...but we have main strikers and too much competition is no competition anymore."

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 03 avg 2017, 15:27

Moramo se riješiti nekoliko igrača da bismo mogli pričati o novim igračima. Gibbs i Perez su prvi na listi, nadam se da će i onog uhljeba Debuchyja neko pokupiti.

Fino kebabdžija natjerao Alexisa da poljubi grb. :kafa:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 avg 2017, 16:15

Problem našeg kluba je da svima da odlične plate i kada treba da idu, niko neće gdje je manje love.

Plus, zadnja godina ugovora svi nude malo love niko ne da marke, Čelzi svoje proda za skoro 70 m, mi izmuzemo od Torinskih cigana jedva 9 miliona, fuj.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2017, 18:32

Pa treba bit lud pa dat 15 miliona za Gibbsa. Vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Prodaj, riješi se, zaradi koliko možeš jer nisu kapitalci, rastereti budžet i haj vozdra.

Nije ni Chelsea levate utušio za 70 miliona funti nego nekoliko puta kvalitetnije fudbalere od naših.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 avg 2017, 15:02

Po nekim medijim Monaco odbio i 60 milja za Lemara!
Navodno traze Alexisa plus pare! :rol: :rol:

Po drugim opet smo blizu Lemara i Monaco vec zavrsava zamjenu za njega, Lyonovog Gezala

? са GT-I9300 уз - &

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 avg 2017, 15:24

Gunner4 je napisao/la:Po nekim medijim Monaco odbio i 60 milja za Lemara!
Navodno traze Alexisa plus pare! :rol: :rol:

Po drugim opet smo blizu Lemara i Monaco vec zavrsava zamjenu za njega, Lyonovog Gezala

? са GT-I9300 уз - &
Ja sam pročitao na tansfer centru tu drugu verziju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 avg 2017, 13:36

Talks are ongoing between Arsenal and Monaco over a deal for Thomas Lemar. Barcelona have also joined the race. [Sky Sports]
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 avg 2017, 14:02

Mislim da ce posljednja kupovina biti negdje pred sami kraj prelaznog roka, kad se rijesimo drvne gradje. Znaci, Gibbs, Debuchy, Jenko, nadam se Wilshere i Walcott (ali prije da ce ostati). Onda igraci koje cemo morati prodati (Perez, Chambers), poslati na posudbu (Akpom) i ostaviti neregistrovane dok se ne vrate od ozljede (Campbell, mozda cak i Cazorla). To bi nam otvorilo prostor da kupimo 1-2 igraca do kraja prelaznog roka.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 avg 2017, 14:15

To je nase poznato skrtarenje. Nece da pljunu pare za Lemara, na kraju ce doci Barca i pokupiti ga. A mogli smo sve rijesiti dosad.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 avg 2017, 14:22

I ja mislim da smo to mogli rijesiti ali dzaba sve kada mora da se ciganise... Nadam se da ovo za Barcu nije istina nego plod sada onog nakon odlaska Neymara, gdje dovode sve i svakog?! Ako je istina onda mi za Lemara nemamo sta da trazimo.
Nije mi jasno ako vec Tomu ne mogu da dovedu zasto se ne okrenu PSGu oni i onako moraju nesto da puste? Moura, Di Marija, Matuidi, Poljak onaj... a vec smo kao u dobrim odnosima...

? са GT-I9300 уз - &

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 avg 2017, 14:38

Gunner4 je napisao/la:I ja mislim da smo to mogli rijesiti ali dzaba sve kada mora da se ciganise... Nadam se da ovo za Barcu nije istina nego plod sada onog nakon odlaska Neymara, gdje dovode sve i svakog?! Ako je istina onda mi za Lemara nemamo sta da trazimo.
Nije mi jasno ako vec Tomu ne mogu da dovedu zasto se ne okrenu PSGu oni i onako moraju nesto da puste? Moura, Di Marija, Matuidi, Poljak onaj... a vec smo kao u dobrim odnosima...

? са GT-I9300 уз - &
Ma vjerovatno je to što kažeš za Barsu, čisto da se povezuju sa svim igračima. Al poznavajući Wengera i Arsenal, vjerovatno je i za nas završena priča, te da je Wenger zadovoljan ovim što ima

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 avg 2017, 14:42

Što se tiče PSG-a, oni su u svom zanosu oko Neymara zaboravili da imaju baš puno krilnih igrača - Moura, Draxler, Di Maria i sad Neymar. SP je iduće godine i svi žele igrati. Barca možda uzme Draxlera, navodno je njegov agent viđen u Barceloni. Švercerski element je bitan u cijeloj priči - Barcelona mora prodavati obećanja navijačima dok ne kupe nekog. U tom kontekstu treba gledati i priču oko Lemara. Mislim da Monaco koristi priču oko Barcelone i lansira tobožnji interes za Lemara kako bi nas natjerao da pristanemo na sve uslove. Barcelonina najrealnija meta je Ousmane Dembele jer od Coutinha nema ništa, a, kako rekoh, mislim da je Lemar manje-više naš.

Kad smo kod PSG-a, oni bi izgleda bili voljni platiti i klauzulu za Oblaka - 100 miliona eura. Ludilo.

Mi smo u potrazi za novim, izdašnijim sponzorom za opremu. Spominje se Adidas. To bi bilo lijepo.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 avg 2017, 14:43

ma barca povezana sa coutinhom, dembeleom, dybalom, sad s lemarom, a realno je da ce samo jednog od ovih dovesti cisto sumnjam da ce to lemar biti

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 avg 2017, 14:43

Brazil Football @BrazilEdition
Arsenal have had a bid of €30 million rejected by PSG for Lucas Moura, they currently are the front runners to sign him. (UOL Esporte)

pritisak na monaco ili b plan :kafa:

daj poljaka, vjerojatno nebi koštao više od 15,17 milki,može i posudba s pravom otkupa ili su u upravi tolko glupi za takav potez :rol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 avg 2017, 14:49

A puno je vala i za Mouru ici preko 30 miliona. Nadam se da je i to odgovor sa nase strane Monacu na ovo sa njihove i Barcelonu...

Koliko god nam krilo bilo potrebno centralni vezni nam je jos potrebniji a tu sem onog Saria povremeno ne navodi se niko... Goretzka je nekako moj vlazni san ili Matuidi.

PS: Sto Barca ne krece po Bellerina vise?!?!?!?

PS2: Seamane kako ocjenjujes Moratu?

? са GT-I9300 уз - &

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 avg 2017, 14:53

Gunner4 je napisao/la: PS2: Seamane kako ocjenjujes Moratu?

? са GT-I9300 уз - &

kao i onda kad se povezivo s nama :rol: možeš potražiti šta sam tad pisao o njemu.ukratko lik je mrtva panjina :kafa:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 avg 2017, 14:58

Seaman je napisao/la:Brazil Football @BrazilEdition
Arsenal have had a bid of €30 million rejected by PSG for Lucas Moura, they currently are the front runners to sign him. (UOL Esporte)

pritisak na monaco ili b plan :kafa:

daj poljaka, vjerojatno nebi koštao više od 15,17 milki,može i posudba s pravom otkupa ili su u upravi tolko glupi za takav potez :rol:
Prije odgovor na ovaj švercerski fazon Monaca.

Ne znam baš da će Umary dati svog Krychowiaka.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.