BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Feliciano Lopez/Ebden

Bolje Ebden nego Lopez.Lopez mi je opasan skroz ima dobru servu I forhand a Ebden mi nije bas nesto poznat .
Jbg bice Lopez ovaj Ebden je kvalifikant al opet Ivo je izgubio od kvalifikanta!
Ide Damir po prvu ATP titulu. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nemoj svega ti, to je kletva Damirove karijerekobe24 je napisao/la:Ide Damir po prvu ATP titulu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moze se protiv Lopeza I Ebdena sa malo srece I boljih zivaca.
RafaGAroooooos

Kakvo je zadovljstvo na forumu nekog sportistu konstantno blatiti ili bilo koga ne samo sportistu.Zdrav razum to tesko moze skontati .Svasta ima na ovom dunjaluku .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam kakvo je zadovoljstvo ali ovdje na ovoj temi neće prolaziti.
Bravo Damire. Pobjeda je pobjeda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Brkić igra solidno u prvom setu, iako mu protivnik ima opasnu servu, pogotovo str je zemlja
Divlja Tomo i baca reketu.
Edit: Ymer servira kod 4-1 u TB . seta i pogodi crtu, linijski viče aut, sudac ispravi i daju poen Ymeru za 5-1. Pa zar se ne ponavlja poen jer možda bi vratio Tomo da nije zvan aut. Svašta
Edit2: I nakon svega toga vrati se na 5-5, Ymer povede 6-5 i Tomo napravi duplu. Ko ja neki dan, samo ja sam gubio 6-1 i vratio se na 6-5
A i ovi suci lažu bgmi, treba ih porafalat sve.
Edit: Ymer servira kod 4-1 u TB . seta i pogodi crtu, linijski viče aut, sudac ispravi i daju poen Ymeru za 5-1. Pa zar se ne ponavlja poen jer možda bi vratio Tomo da nije zvan aut. Svašta
Edit2: I nakon svega toga vrati se na 5-5, Ymer povede 6-5 i Tomo napravi duplu. Ko ja neki dan, samo ja sam gubio 6-1 i vratio se na 6-5
A i ovi suci lažu bgmi, treba ih porafalat sve.
Damiru samo kalaš treba i spreman jeGalion je napisao/la: A i ovi suci lažu bgmi, treba ih porafalat sve.
Ja ga i razumim, i ja bi na njegovom mjestu do sad izludio onako, malo šta te more syebat ko ''out'' u tenisu.shminka je napisao/la:Damiru samo kalaš treba i spreman jeGalion je napisao/la: A i ovi suci lažu bgmi, treba ih porafalat sve.![]()
![]()
Pokušaj to objasniti našim sportskim novinarimaGalion je napisao/la:Ja ga i razumim, i ja bi na njegovom mjestu do sad izludio onako, malo šta te more syebat ko ''out'' u tenisu.shminka je napisao/la:Damiru samo kalaš treba i spreman jeGalion je napisao/la: A i ovi suci lažu bgmi, treba ih porafalat sve.![]()
![]()
- RafaGarros9
- Kontakt:
@uno sto mi izbrisa postove,nije bilo nikakvo omalovazavanje Damira kao sto ti znas reci...Unofficialpage je napisao/la:Ne znam kakvo je zadovoljstvo ali ovdje na ovoj temi neće prolaziti.
Samo sam napisao da se "stabilizirao" zato sto se Francuz povrijedio kao sto je i bilo tako a dok je momak bio u mogucnosti da igra Damira nije bilo na terenu...ne vidim zasto brisanje postova...
Uvijek sam govorio da je redovan seks najvažniji.
Kod njega ti je ništa prije braka sigurnoBelminM23 je napisao/la:Uvijek sam govorio da je redovan seks najvažniji.
Kyrgios ovu može opaliti sad da hoće, pred Damirovim očima.taremuha je napisao/la:Kod njega ti je ništa prije braka sigurnoBelminM23 je napisao/la:Uvijek sam govorio da je redovan seks najvažniji.. Slobodno kuću na Damira stavite i mirno spavajte. Sretno Džumi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.