dobar termin, ako nas ne premjestedino-92 je napisao/la:Petak 20:15
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nebi trebali jer je slovačka ispala i sad igraju u drugom gradu. A dosad su se prema njima namještali da slovaci igraju navečerUserNAME2 je napisao/la:dobar termin, ako nas ne premjestedino-92 je napisao/la:Petak 20:15
Jesu jesu kako da nisu. Sve njegova djeca.emir79 je napisao/la:To su njegova djeca.bhsport je napisao/la:Ode Harun raspade se kosarka a juniori u 8 u evropi.
Igra se kosarka i nakon placke i njegovih jarana.
Bravo djeco.![]()
Kako nam savez funkcionise vidi se po pripremama, jedva otisli u Makedoniju.
Pa nema više talova od kifle i 20% provizije moraš pare iskopati.
Seniori danas sa obzirom na roster dobra partija. Smjena generacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Neugodan protivnik u 1/4.
za 2 godine necemo imati reprezentacije u a diviziji..Gledam parove 1/4 i sve sami rivaliteti i derbiji strasne utakmice.bhsport je napisao/la:Jesu jesu kako da nisu. Sve njegova djeca.emir79 je napisao/la:To su njegova djeca.bhsport je napisao/la:Ode Harun raspade se kosarka a juniori u 8 u evropi.
Igra se kosarka i nakon placke i njegovih jarana.
Bravo djeco.![]()
Kako nam savez funkcionise vidi se po pripremama, jedva otisli u Makedoniju.
Pa nema više talova od kifle i 20% provizije moraš pare iskopati.
Seniori danas sa obzirom na roster dobra partija. Smjena generacije.
Memić je solidan centar, po meni najbolji od svih centara omladinskih selekcija u zadnje dvije, tri godine.Wandelanoite je napisao/la:Durmo,Memic pa možda i Aleksic i Penava naprave neke karijere. Atic i Gegic su vec u A selekciji sto je solidno.Vucevich je napisao/la:Bas gledam kroz roster ekipe koja je osvojila 4. mjesto na U18 2015. Pitam se gdje su 80% ovih zavrsili?
https://www.fiba.com/pages/eng/fa/team/ ... index.html
Antunovic propao kao kauc
Aleksić je također dobar igrač, ne znam gdje igra trenutno, al' sam uvjeren da je veći kvalitet od Zahiragića npr.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma za dvije godine ćemo ugasiti košarku. No Harun no party.
Pola ove djece, Dule moze pretvoriti u kosarkase.Vucevich je napisao/la:Zamisli Campara, Atic, Memic u BosniWandelanoite je napisao/la:
Durmo presao u Sparse imao solidne brojke ove sezone u našoj ligi.
Mozda sam subjektivan, ali danas sam vidio da covjek od uglja pravi dijamante
Vidjeces ti na sta ce liciti nasa kosarka bez Harunabhsport je napisao/la:Ma za dvije godine ćemo ugasiti košarku. No Harun no party.

Ova U18 ekipa je jos uvijek posljedica Harunovog rada. Nasa kosarka je treuntno u padu i samo ce nastaviti da pada. Pogotovo kad Sparsima nestane $$$.

da nije bilo sparsa i koša, uz fenomen nurkića znaš koliko bi harun uradio?Vucevich je napisao/la:Vidjeces ti na sta ce liciti nasa kosarka bez Harunabhsport je napisao/la:Ma za dvije godine ćemo ugasiti košarku. No Harun no party.![]()
Ova U18 ekipa je jos uvijek posljedica Harunovog rada. Nasa kosarka je treuntno u padu i samo ce nastaviti da pada. Pogotovo kad Sparsima nestane $$$.
smješno je sada pominjati sparse kao uzrok neke uspješnosti aktuelnog saveza
da se razumijemo niti jedni niti drugi ne valjaju, samo je harun imao više uspijeha, ali je imao i sreču pa su mu se desili musa i nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa da, ne znam ni kako je funkcionisala dok se nije rodio Harun. Najbolje odmah ključ u bravu, I kapak. Izbusiti sve lopte u državi jer Harun i raja ne vode više KS.Vucevich je napisao/la:Vidjeces ti na sta ce liciti nasa kosarka bez Harunabhsport je napisao/la:Ma za dvije godine ćemo ugasiti košarku. No Harun no party.![]()
Ti prizeljkuj taj scenario a ja neću,ja sam navijač repke a ne Haruna.
Kamenjas i Adzic su Harunovi igrači jel da?
A Liga Mladih?nerminh74 je napisao/la:da nije bilo sparsa i koša, uz fenomen nurkića znaš koliko bi harun uradio?Vucevich je napisao/la:Vidjeces ti na sta ce liciti nasa kosarka bez Harunabhsport je napisao/la:Ma za dvije godine ćemo ugasiti košarku. No Harun no party.![]()
smješno je sada pominjati sparse kao uzrok neke uspješnosti aktuelnog saveza
da se razumijemo niti jedni niti drugi ne valjaju, samo je harun imao više uspijeha, ali je imao i sreču pa su mu se desili musa i nurkić

Nisam ni ja "navijac Haruna" nego priznam da je uradio vrlo dobar posao i to je to. Sad nasi igraci treniraju u amaterskim uslovima i jedva su uspjeli ici autobusom u Makedoniju. Otisao Harun, U16 ispao u B diviziju, A-repka se nije plasirala na EB, U20 nije izobrio plasman u A diviziju, itdbhsport je napisao/la:Pa da, ne znam ni kako je funkcionisala dok se nije rodio Harun. Najbolje odmah ključ u bravu, I kapak. Izbusiti sve lopte u državi jer Harun i raja ne vode više KS.Vucevich je napisao/la:Vidjeces ti na sta ce liciti nasa kosarka bez Harunabhsport je napisao/la:Ma za dvije godine ćemo ugasiti košarku. No Harun no party.![]()

- ASD
- Kontakt:
Pa nije Harun igrac, a nije ni trener koji stvara mlade igrace.
Za uspjehe mozemo se iskljucivo zahvaliti mladim igracima koji su iskakali zadnjih godina.
Za uspjehe mozemo se iskljucivo zahvaliti mladim igracima koji su iskakali zadnjih godina.
Mora da je baš tužno biti ti. U tri saveza si priželjkivao smjene, pljuvao, tjerao sve i svakoga, i nakon što su se desile promjene u svakom od njih - mi doživismo fijasko u sva tri. Fudbal, košarka, rukomet...bhsport je napisao/la:Pa da, ne znam ni kako je funkcionisala dok se nije rodio Harun. Najbolje odmah ključ u bravu, I kapak. Izbusiti sve lopte u državi jer Harun i raja ne vode više KS.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo na bolje.Virtu4l je napisao/la:Mora da je baš tužno biti ti. U tri saveza si priželjkivao smjene, pljuvao, tjerao sve i svakoga, i nakon što su se desile promjene u svakom od njih - mi doživismo fijasko u sva tri. Fudbal, košarka, rukomet...bhsport je napisao/la:Pa da, ne znam ni kako je funkcionisala dok se nije rodio Harun. Najbolje odmah ključ u bravu, I kapak. Izbusiti sve lopte u državi jer Harun i raja ne vode više KS.
Čim se usku.rce napolje.
Da to neki glupan piše, ne bih ja ni obraćao pažnju, a svi znamo da ti nisi taj.bhsport je napisao/la:Samo na bolje.
Čim se usku.rce napolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Reci mi koliko to dobro ide nasa kosarka nakon sto je napustio Harun? Bas dobro ide, zar ne?bhsport je napisao/la:Samo na bolje.Virtu4l je napisao/la:Mora da je baš tužno biti ti. U tri saveza si priželjkivao smjene, pljuvao, tjerao sve i svakoga, i nakon što su se desile promjene u svakom od njih - mi doživismo fijasko u sva tri. Fudbal, košarka, rukomet...bhsport je napisao/la:Pa da, ne znam ni kako je funkcionisala dok se nije rodio Harun. Najbolje odmah ključ u bravu, I kapak. Izbusiti sve lopte u državi jer Harun i raja ne vode više KS.
Čim se usku.rce napolje.

Koga je Harun "doveo" da igra za nas, a koga smo "izgubili" za vrijeme njegovog mandata ?
Isto vazi i za ovu trenutnu garnituru, koga su doveli a koga smo izgubili ?
Ako moze netko da odgovori,hvala
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
A mozda to "dovodenje" ipak zavisi od igraca a ne saveza? Ako hoce igrati za Srbiju ili Hrvatsku, sta moze KSBiH uradit?Bassha je napisao/la:Koga je Harun "doveo" da igra za nas, a koga smo "izgubili" za vrijeme njegovog mandata ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.