Pogba je napisao/la: Što bi rekao Del Boy, sljedeće godine u ova doba nećemo biti prvaci Evrope.

Kad bi se Benfica i Juve sreli u finalu, ja mislim da bi oba tima uspjela izgubiti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pogba je napisao/la: Što bi rekao Del Boy, sljedeće godine u ova doba nećemo biti prvaci Evrope.
Do kraja vijeka bićete... Smijem se zakleti.. I kladiti.. U avatar s tobom..BoixosNois1899 je napisao/la:Staviti anketu "Da li napaćeni Juve uzima?" i kao opcije dole staviti odgovore:
-"Ne"
-"Ne"
Hahahahaha pa vala bio bi red do kraja vijeka da im se i omakne nekadaDANTES je napisao/la:Do kraja vijeka bićete... Smijem se zakleti.. I kladiti.. U avatar s tobom..BoixosNois1899 je napisao/la:Staviti anketu "Da li napaćeni Juve uzima?" i kao opcije dole staviti odgovore:
-"Ne"
-"Ne"
imas li link šumaherKingJamesMVP je napisao/la:Zanimljiva utakmica u Tiraspolu, ali je i dalje ukupni rezultat 0-0
Treba i Atletico Madrid tu dodati.BoixosNois1899 je napisao/la:Pogba je napisao/la: Što bi rekao Del Boy, sljedeće godine u ova doba nećemo biti prvaci Evrope.![]()
![]()
Kad bi se Benfica i Juve sreli u finalu, ja mislim da bi oba tima uspjela izgubiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.