Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
koliko je los ovaj gegic covjece nisu istine...ne vjerujem da se taj jos poziva
Ja sam takodje zadovoljan.aqarius je napisao/la:Pa kako druže možeš biti zadovoljan,zadovoljan je čovjek valjda kada imaš neki uspjeh.Nije se moglo više.( to nekako i stoji)...ali drugi dio totalno nelogičan..Kawhi je napisao/la:Nije se moglo vise. Zadovoljan sam.
A eto realnost i krajnji domet trenutne ekipe. Mogli su nas razbiti a opet smo do zadnje cetvrtine drzali neizvjesnost. Pitam se da li ce Vujesovic ako ispadnemo imat volje voditi nas s ovako slabim interesom boljih igraca.
Vrabac danas jako los, Atic imao stvarno kriticnih minuta trebat ce cudo da on postane opet nesto. Puno i previse je ovisilo i o Musi, ucinilo mi se da je zamalo opet zavrsio sa slomljenim nosom.
Imali su i Svedjani solidno sutersko vece, dosta prostora i na prodor po stranama odbrana ne bas najbolja.
Sta trebamo uraditi da prodjemo pretkvalifikacije?
Vrabac danas jako los, Atic imao stvarno kriticnih minuta trebat ce cudo da on postane opet nesto. Puno i previse je ovisilo i o Musi, ucinilo mi se da je zamalo opet zavrsio sa slomljenim nosom.
Imali su i Svedjani solidno sutersko vece, dosta prostora i na prodor po stranama odbrana ne bas najbolja.
Sta trebamo uraditi da prodjemo pretkvalifikacije?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da sam mogao birati pobjedu juniora danas ili seniora, izabrao bih ovo prvo uvijek.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
To brate, realnost je vrlinaKawhi je napisao/la:Nije se moglo vise. Zadovoljan sam.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Moglo se puno vise . ne treba momke pljuvati al nismo zasluzili na kraju cak i visok poraz .steta , jedino sto mi je krivo umjesto da bude 3-4 razlike ono 8 mozda se krug kakav zatvori svaki kos je bitan .Kawhi je napisao/la:Nije se moglo vise. Zadovoljan sam.
Recu vam i to da Campara je imo mjesta ovdje i da bi imo muda vise od renfroa
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Dule je unio u reprezentaciju ono što može i to je bilo +8....
Ali Dule ne može objasniti Sejfiću kada na podu da se ne smije dizati jer su koraci , ne može objsaniti Vrapcu da ga namjerno ostavljaju na šutu za 3 jer je zadnji put pogodio kad je bio u pijetlićima, ne može objasniti Tomiću kada uhavti skok i kad je lopta u rukama da raširi laktove pa nek onda mu neko uzme loptu iz ruku....
Šteta , borili smo se kao rukometaši , ali ovim našim reprezentacijama fali jedan VRHUNSKI PSIHOLOG---
Ali Dule ne može objasniti Sejfiću kada na podu da se ne smije dizati jer su koraci , ne može objsaniti Vrapcu da ga namjerno ostavljaju na šutu za 3 jer je zadnji put pogodio kad je bio u pijetlićima, ne može objasniti Tomiću kada uhavti skok i kad je lopta u rukama da raširi laktove pa nek onda mu neko uzme loptu iz ruku....
Šteta , borili smo se kao rukometaši , ali ovim našim reprezentacijama fali jedan VRHUNSKI PSIHOLOG---
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma pretjeruje sa ovim rotacijama, ne mogu svi ugrat, on da ima 15 na raspolaganju svi bi igrali, mora se znat ko kosi ko vodu nosi. I ova svedska je extra kvalitetna
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Idi gledaj farmupaulus je napisao/la:Recu vam i to da Campara je imo mjesta ovdje i da bi imo muda vise od renfroa
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
pa ovo su igraci sem Muse i Renfroa svi tu negdje po kvalitetu..kako ce nego ih rotirati..nikad ne znas ko kosi a ko vodu nosi u ovakvoj ekipi..danas da 15 sutra 2 poena...tako je kod svih osim ove dvojice koji ba kao trebali biti standardni kvalitet (?)
-
- Kontakt:
Mislim da je bilo treme kod mladi igraca, Musa,Atic, Lazic i Gegic su imali 2/15 za 2poena sto ne vjerujem da je normalno za njih inace. Mislim i Vrabac je bio los 3/9 ali od njega nista drugo ne ocekujem samo mi zao da dokazanim promasivacu daju toliko lopti da trosi. I Renfroe me je razocarao jedan od gori, nadam se da ce se poboljsati. Takodzer djeluje kao da Gegic nije zreo za ovaj zadatak.
da ti gledam mamu , jesi nepristojanTracy3McGrady je napisao/la:Idi gledaj farmupaulus je napisao/la:Recu vam i to da Campara je imo mjesta ovdje i da bi imo muda vise od renfroa
Penny Hardaway #1
-
- Kontakt:
paulus je napisao/la:da ti gledam mamu , jesi nepristojanTracy3McGrady je napisao/la:Idi gledaj farmupaulus je napisao/la:Recu vam i to da Campara je imo mjesta ovdje i da bi imo muda vise od renfroa
Penny Hardaway #1
Dječije fore , napusti forum sam....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zadovoljan sam, tanak roster. Bolje nije moglo, šteta što nismo izdržali do kraja ali ovo je odlično. Večina igrača je '94-'99 godišta, nema im se šta zamjeriti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E ti ces mi rec da napustim forum , forum je da neko iznese svoje misljenje , milion drugih ima ja se ne slazem , pa nikom ne klizem da mu SEREM NA JAVNOM FORUMU
-
- Kontakt:
paulus je napisao/la:E ti ces mi rec da napustim forum , forum je da neko iznese svoje misljenje , milion drugih ima ja se ne slazem , pa nikom ne klizem da mu SEREM NA JAVNOM FORUMU
Spominjanje nečije majke na sportskom forumu nije potrebno...
Pa nakon svake greske je vadio igraca napolje, tako bi se i Kobe-u sje.balo samopouzdanje.
Nisam psovo kao sto vidis , samo sam napravio igru rjeci , slazem se da je neprimjereno al forum za seljake je neobjasnjivo privlacan da onako prosipaju pamet idi gledaj farmu , jer u biti ne znaju sta je forum , kao sto rekoh milion stvari ljudi kazu sa kojima se ja ne slazem pa im ne skacem u komentar il makar ljudski raspravim a ne glumim mangubombaysaphire je napisao/la:paulus je napisao/la:E ti ces mi rec da napustim forum , forum je da neko iznese svoje misljenje , milion drugih ima ja se ne slazem , pa nikom ne klizem da mu SEREM NA JAVNOM FORUMU
Spominjanje nečije majke na sportskom forumu nije potrebno...
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Sve je rečeno nema se momcima šta zamjeriti.Svi na tekmu u subotu!!!!!!