Poker - Texas Holldem

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Thecoldfear
Kontakt:

Re: Poker - Texas Holldem

Post Postao/la Thecoldfear » 25 avg 2010, 13:32

Pa moji nabrojani svi imaju vise od 4 WSOPA. Karta je karta, ne ulazi se uvijek sa najjacim kartama, imas koliko hoces primjera npr Tony G kako izbacuje ljude sa glupim kartama. Npr 10 2 izbaci lika sa K K ili 7 2 izbaci lika sa K Q. Negreanu sa 7 2 nikada ne bi isao ALL IN ili podigao veliki raise, zato mi ne spada u sami vrh. Dok ostali igraci idu na sve karte kada misle da imaju sansi.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 avg 2010, 17:12

haris_alibaba je napisao/la:
Pinki tm`87 je napisao/la:Druze na texas holdem pokeru na fbu sam imao 183 miliona,pitaj te majestica jel istina :mrgreen:
eh 90% raje je upoznalo texas holdem preko facebooka ali u usporedbi sa igrom uzivo ono je fakat bezze (bez uvrede).
jesi probao ikad u zivo igrat ili turnir kakav
Hehehe upravu si.Igrao sam uzivo sa nekim chipovima koje sam uzeo na moru.Nisam igro sa jaranima u pare nego onako prijateljski.Pravo je interesantno. ;) :)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 25 avg 2010, 17:15

Urban Batalion je napisao/la:
haris_alibaba je napisao/la:
Pinki tm`87 je napisao/la:Druze na texas holdem pokeru na fbu sam imao 183 miliona,pitaj te majestica jel istina :mrgreen:
eh 90% raje je upoznalo texas holdem preko facebooka ali u usporedbi sa igrom uzivo ono je fakat bezze (bez uvrede).
jesi probao ikad u zivo igrat ili turnir kakav
Hehehe upravu si.Igrao sam uzivo sa nekim chipovima koje sam uzeo na moru.Nisam igro sa jaranima u pare nego onako prijateljski.Pravo je interesantno. ;) :)
hehe ma pravo zanimljivo mi smo poceli ono po 2,3 km pa nekad i do 5km igramo,a vise je to druzenje das 3km provedes sat dva tu kao da odes negdje na kafu, jos oni fazoni onda citanje igraca kao itd fakat ima zanimljivosti

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 25 avg 2010, 17:19

Thecoldfear je napisao/la:Pa moji nabrojani svi imaju vise od 4 WSOPA. Karta je karta, ne ulazi se uvijek sa najjacim kartama, imas koliko hoces primjera npr Tony G kako izbacuje ljude sa glupim kartama. Npr 10 2 izbaci lika sa K K ili 7 2 izbaci lika sa K Q. Negreanu sa 7 2 nikada ne bi isao ALL IN ili podigao veliki raise, zato mi ne spada u sami vrh. Dok ostali igraci idu na sve karte kada misle da imaju sansi.
od tih nabrojani ti ja mislimd a negreanu ima najvise trofeja, neznam sigurno nisam toliko upucen, a razlgo zasto on nikad ne bi isao na 7 2 jer je to statisticki najslabija ruka tako da ne bi ni ja isao nikad :D hehehe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 avg 2010, 23:26

Devil je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:Poker na FB i poker uživo su neusporedivi.Naravno tu je i online poker u prave pare(Full Tilt,Poker Stars,bwin...) koji je također neusporediv sa FB jer su prave pare u pitanju(čitav način igre se mijenja).Zanima me da li iko od vas igra na nekom od navedenih?I šta mislite da li se poker može ubrojati u sport(Da li je poker sreća ili znanje)?
Poker jeste sport,samo mnogi ljudi o tome imaju predrasude,ali dovoljan podatak da je ovo sport je da ozbiljno planiraju da ga ubace na OI.E sad sreca ili znanje.Pa mislim da ima tu i srece i znanja.Sreca ti je da ti izadju dobre karte na flopu to ne moze biti znanje pa da ga jbs.A znanje mnogo i znanja tu treba,treba znati osetiti kada ti protivnik ima jaku ruku da se bacis,treba ga znati procitati,pratiti njegove raisove,betove i ostale zezancije da vidis da li je on stvarno jak u ruci.Opet se vracam na Negreanua ovde mislim da je on jedan od jacih kada je poker znanje i citanje u pitanju.

pa da Poker nije sport , onda nebi ESPN imao specijalan program poker star world series
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 26 avg 2010, 00:26

Ma taj je iz Kanade :) mislim da ne zna zucnuti a na nasem a lafo Srbin.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2010, 00:43

Thecoldfear je napisao/la:Ma taj je iz Kanade :) mislim da ne zna zucnuti a na nasem a lafo Srbin.
Mislis na Medica je li ?Pa on je rodjen u Apatinu a sa 6 godina je otisao u Kanadu tako da ne verujem da ne zna a i svake godine dolazi u Apatin.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 26 avg 2010, 00:52

meni jepoker 75 posto matematika i statistika... koja racunanja profii rade u toku partije itd, cak sam proucavao to i znam dosta caka matematickih sto se tice pokera,a naravno da ga igram sa rajom svakodnevno, po jedno 2 3 km sa zetonima jer samo sa zetonima nije zanimljivo bitno je da se i trudis sa pravi kes itd.. et fina ideja kad bise neki mogli naci pa da ponekad bacimo koju partiju :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 16:52

Igrao sam T.H Poker na fb, imao sam najvise oko 540 mill chipova, a sigurno preko 2 milllrd sam imao kad sve sabere, drzao sam se oko 3 sedmice oko 300 mill- 500 mill plus prodavao svaki dan po 100 mill , dosadilo mi ebiga i odem na sto gdje je uplata 10 mill i cim sam sijeo AJ odma alll in lik( od 2 millrd chipova) imao KQ izadje mu Q na riveru i pusiona 100 mill zadnjih :mrgreen: ali sam se izigrao tih dana, sad vrlo rijetko igram :) jedino kad drugovi imaju pa posalju, nemam volje igrati na malim stolovima cimse popnem do 10 mill odem gdje je uplata 1 mill hoce nece :mrgreen: bogami sam poslao najmanje 50,60 mill dzaba :lol: nekom 1 mill, rodjicima itdd..najgore kad ti neko upadne za sto i trazi 200, 300K a uplata ti 1 mill o 2 mill, o 4 mill .. :evil: :evil: i da ja njemu ustajem zbog 300K :lol: ko hoce da igramo neka se javi na pp 8-)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 26 avg 2010, 17:33, ukupno mijenjano 4 puta.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 avg 2010, 16:57

mene zanima, kako se moze u BiH napraviti transfre novca na Poker Stars racun?? Da li to kod nas uopste funkcionise i kako... Kolega u BiH bi voliuo igrati ali nismo znali kako je s transakcijo... Hvala za odg.

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 26 avg 2010, 17:32

[quote="samson"]mene zanima, kako se moze u BiH napraviti transfre novca na Poker Stars racun?? Da li to kod nas uopste funkcionise i kako... Kolega u BiH bi voliuo igrati ali nismo znali kako je s transakcijo... Hvala za odg.[/quoteja sma igrao na poker starsu ali mi je buraz poslao 2 dolara pa sam digao se na 20 isplatio 10 10 poslao svakom po malo vratio burazu 5 i skocko ostalo a sad nemam bas vremena, a moze se kod nas uplatiti preko banke moras imati ziro racun i minimalna uplata ti je 10 eura, mada ako vec kontate igrati takod a uplacujete preko banke imate na bwin dobar poker a stranica je sa nasih regiona naravno an ansem jeziku i super turnira ima svaku noc u 12h frerol itd zanimljivo sve u svemu. a za poker stars sam ti sto posto siguran da mozes preko banke jer mio buraz i dosta prijatelja igraju i tako uplacuju samo moras tmao tacne podatke ostaviti prilikom prijavljivanja br tel i one sve stvari jako je bitno kad isplacujes

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 26 avg 2010, 17:34

addebisi je napisao/la:meni jepoker 75 posto matematika i statistika... koja racunanja profii rade u toku partije itd, cak sam proucavao to i znam dosta caka matematickih sto se tice pokera,a naravno da ga igram sa rajom svakodnevno, po jedno 2 3 km sa zetonima jer samo sa zetonima nije zanimljivo bitno je da se i trudis sa pravi kes itd.. et fina ideja kad bise neki mogli naci pa da ponekad bacimo koju partiju :D
otkud si drug inace,mogli bi dogovoriti lako da odigramo malo,posto i kod nas ima dosta igraca pa nas se iskupi 10tak uvijek, mada u zadnje vrijeme nismo cesto igrali zbog ljeta manje je raja kod kuce svi izlaze pa vise kad je hladniji period seperamo,hajd vidjet cu da ubacim koju sliku sa naish turnira sto smo igrali pa da vids kakva je kod nas atmosfera i oprema zetoni sto itd

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 26 avg 2010, 17:37

po meni je matematika i logika od velike vaznosti u pokeru jer ti imas 52 karte i uvijek sebi mozes izracunati enke mogucnosti, a sto se tice srece mislim da je to 30% jer ti i kad dobijes dobru ruku npr rucni par ili big slick treba to znati odigrati pa naplatiti a ne kao mnogi na dva eca odmah all in i otjerati sve sa stola i pokupiti neki blijedi pot, treba znati i navuci ljude i svasta nesto. Meni je bas u tome draz pokera sto ima milion nekih kombinacija i slucajeva i uvijek mozes odigrati drugacije uvijek mozes nesto kalkulirati pa cak sto mi je i najdraze mozes i blefirati istjerati ii uzeti nekog sa jacim kartama od sebe e to je ja mislim najvece zadovoljstvo

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 27 avg 2010, 14:09

Na kojim sve kanalima ima poker.Jbg kao su Turn Off thor nema nista.Znali ko nemora biti nas moze i strani ko DSF.Da li ima i sada na njemu.

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 27 avg 2010, 18:12

Urban Batalion je napisao/la:Na kojim sve kanalima ima poker.Jbg kao su Turn Off thor nema nista.Znali ko nemora biti nas moze i strani ko DSF.Da li ima i sada na njemu.
imas na poker chanel non stop,zzatim na sport klubu nekad bude, i imas srpski program po meni izvanredan kanal arena sport 1 svaku noc u 12h i arena sport 4 oko 11h navecer, ako imas taj program ukucas na googelu arenasport i udjes na njihov sajt i sam vidis pregled programa,ako nemas taj program mozes se javiti imam ja neki link za dovnload nekog programa veoma jednostavno za gledanje tv putem interneta,al naravno uz uslov da nemas ograniceni adsl internet (kod mene je wireles pa pici ko ludo koliko god hocu :D)

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 27 avg 2010, 18:31

evo jedna slikca sa naseg turnira, ja sma ovdje ovaj skroz lijevo :D
slika

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 27 avg 2010, 19:40

haris_alibaba je napisao/la:evo jedna slikca sa naseg turnira, ja sma ovdje ovaj skroz lijevo :D
slika
Hvala za ono gore.

Jeste zajebani.....hehehhehe...svaka cast prejebena organizacija. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 20:20

Sta je ovo na flopu.Meni se cini Q,K,J.Jesam li upravu? :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 avg 2010, 20:24

haris_alibaba je napisao/la:evo jedna slikca sa naseg turnira, ja sma ovdje ovaj skroz lijevo :D
slika
Gdje se ovo igra, aaaa? :D

I ja bi fakat volio zaigrat malo pokera uzivo, do sada samo preko fejsbuka
nema potpisa

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 27 avg 2010, 20:59

hehe neznam bogami st aje bilo na flopu vidis da sam ja odustao,hehe ovu noc smo ja i kolega ovaj prepolili odbri bili pravo.
nista za informacije i drugi put
a ja sam ti inace iz srbljana,to ti je jedno malo naselje koje pripada bihacu a udaljeno je 12km od bihaca,inace malo turisticko mjesto sa poznatim hotelom "sedra",jedan od poznatiji u USK, a i ako ste culi za brdske trke sto se odrzavaju u cazinu to je inace kod nas tj start krece iz naseg ovog naselja, pa eto drug ako ti nije daleko i ako si zainteresiran uvijek ima bujruma a inace ne igramo mi u neke ogromne pare 10,20km maksimalno sve kakos e dogovrimo
a ovaj sto je inace rucni rad ove jedne firme sto ima al je fakat predobar

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.