FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2017, 16:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:Mortem

Haj na dinju, ja sad sa nekim turcinom i on to meni objasni kako se bira kvalitet, bit ce bolja od lubenice. :kafa:
To je jos jedno polje u kojem sa strucnjka poslije fudbala,oblasti marketinga i preseravanja. :kafa:
Hajd oko petice? :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2017, 16:13

Opet priča oko lubenice, sad ste najebali.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 avg 2017, 16:15

joker90 je napisao/la:Opet priča oko lubenice, sad ste najebali.. :kafa:
Amy se maltretira sa mojim zezancijama, a frajer hladno napise izmjene za utakmicu protiv Celika na javnom forumu, dva, tri sata prije tekme. :roll:
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 02 avg 2017, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2017, 16:15

Još uvijek nije poznato hoće li se ovaj fudbaler vratiti u redove Sarajeva ili će ipak pokušati pronaći angažman u nekom drugom timu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 avg 2017, 16:29

Crnkic trebina ili 150k-200k eura na racun.
Kadusicu produziti..sta glume sa ne produzivanjem s igracem mlade repke?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 02 avg 2017, 16:35

muhamedhulk je napisao/la:Crnkic trebina ili 150k-200k eura na racun.
mozda i hotic ima planove sa njim hahah mozda i on pokusa u kaiserslautern :problem:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 avg 2017, 17:30

dynamodresden1 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Crnkic trebina ili 150k-200k eura na racun.
mozda i hotic ima planove sa njim hahah mozda i on pokusa u kaiserslautern :problem:
Ne moze on u K'lautern..
Zlatan Bajramovic: bosanska liga je u rangu trece amaterske lige u Njemackoj.
Mi kao Klub smo malo iznad ove trece, blize drugoj, tamo u borbi za opstanak. Ovo je samo realnost. I po igri i po financijama.
K'lautern je ipak iznad nas..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 02 avg 2017, 17:41

skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:I Kadušić ima nešto malo ugovora koliko znam, a igra lagano svaku, još mu menadžer isti papak ko Nerminu. Dušan otkako je produžio i Husaru otpilio, pade qrcu za uši. Po čemu je Hebib bolji na krilu od njega? :hmmmm:
Hebib je bar sposoban uci u protivnicki sesnaesterac za razliku od njega, nije on za krila. :mrgreen:
Imamo Anđušića koji jest za krila, ima tehniku, dobar centaršut i jači je fizički od Hebiba. Plus je produkt akademije. A taj momak grije klupu i uskače na mjesto desetke gdje se iz aviona vidi da se ne snalazi kako treba.
Kod Anđušića jedino što valja jeste to što je naše dijete, ništa više. Svaku priliku do sada je uprskao i haman ništa nije pokazao.
Amer Dupovac!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 avg 2017, 17:45

Ma kakav Andjušić, osim par finti što zna prodati ostalo nije vrijedno spomena, kakva god qrcina bio Hebib mi od njega boljeg nemamo, eventualno Mićo ali i on je bara bara plafon, izgubljen totalno za sada
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 02 avg 2017, 17:47

Rahma je napisao/la: Kod Anđušića jedino što valja jeste to što je naše dijete, ništa više. Svaku priliku do sada je uprskao i haman ništa nije pokazao.
Momak je dva puta igrao svoje mjesto i tu je pokazao da ima dosta materijala da bude vrlo dobro krilo, a gdje si ga ti još gledao da bi dao ovako mišljenje ja ne znam.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 avg 2017, 17:50

Chlan je napisao/la:
Rahma je napisao/la: Kod Anđušića jedino što valja jeste to što je naše dijete, ništa više. Svaku priliku do sada je uprskao i haman ništa nije pokazao.
Momak je dva puta igrao svoje mjesto i tu je pokazao da ima dosta materijala da bude vrlo dobro krilo, a gdje si ga ti još gledao da bi dao ovako mišljenje ja ne znam.

2:15

:kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 avg 2017, 18:01

Treba ih unajmiti da nam vrate Crnkica. :kafa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 avg 2017, 18:40

Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Valentin pokusava da odyebe sve menadzere i da ponisti takve ugovore koji su u najmanju ruku cudni,ali nije to bas tako jednostavno. Nazalost crnkic se tu najmanje pita

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2017, 18:50

Crnkić je nakon meča sa Zrinjskim, navodno uz dozvolu čelnika kluba, napustio FK Sarajevo i pokušao se izboriti za angažman u njemačkom Kaiserslauternu.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnkic-n ... rnu/246838
A Hujic rekao da je on samoinicijativno napustio klub i da se vrati u petak.

KO LAZE ??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 avg 2017, 18:58

imao je anđušić prejak prodor zadmji put protiv skretičara kada je nanizao 4 igrača,ja sam ga prvi poserav'o ali bi možda i moglo biti nešto od njega

VVVBK

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 02 avg 2017, 19:09

TobeYarabi je napisao/la:Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Valentin pokusava da odyebe sve menadzere i da ponisti takve ugovore koji su u najmanju ruku cudni,ali nije to bas tako jednostavno. Nazalost crnkic se tu najmanje pita
hahah kad otjera sve menadjere ko ce nam dovoditi igrace on i sabrina jel haha

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 avg 2017, 19:17

TobeYarabi je napisao/la:Crnkic je dobar momak i igrac i veliki profesionalac. Nije on kriv sto ima ugovor takav kakav ima i sto ima menadzera koji gleda samo licni interes, ostalo ga nista ne zanima. Hotic ga moze odvesti na probu ako se pojavi klub koji je zainteresovan i spreman platiti odstetu.
Dok god ih menadzeri budu dovodili klub ce biti u qurcu.
Druga je stvar sto mi imamo nesposobnjakovice koji ne znaju naci i dovesti prave igrace, ali menadzere treba otjerati sto dalje od kluba.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 02 avg 2017, 19:19

TobeYarabi je napisao/la:
Dok god ih menadzeri budu dovodili klub ce biti u qurcu.
Druga je stvar sto mi imamo nesposobnjakovice koji ne znaju naci i dovesti prave igrace, ali menadzere treba otjerati sto dalje od kluba.
zato imamo faruka od visokog haha

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 avg 2017, 19:22

Ko se ovo vracaaaaaaaaaaa????? [emoji41]

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 avg 2017, 19:23

slika

Ekipa koja ce najvjerovatnije izaci na megdan u nedjelju Divovima!

Idi vise i ti tiny pic u sto picki materina!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], greenwood, keli, Lecler, Posejdon i 87 gostiju.