FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
A Skarabu?
idemo iduci...
Kazu ici ce na posudbu negdje.
Čuj skarabu
Meni iskreno ovaj djeluje totalno bezveze. Ako dodje otic ce negdje na posudbu i nikad nece ni primirisat prvom timu.
Dalbert - Aurier - Di Maria/Draxler kad bi se doveli bi bio TOP Mercato.
Zapravo bit će okey, TOP ce biti ako se riješimo Ranocchie, Medela, Nagatoma, Brozovica i Candreve.
Nadam se da ce bar za bjabjania uskoro official vijest, iako me nebi čudilo da padne medicinske u Pragu

Meni iskreno ovaj djeluje totalno bezveze. Ako dodje otic ce negdje na posudbu i nikad nece ni primirisat prvom timu.
Dalbert - Aurier - Di Maria/Draxler kad bi se doveli bi bio TOP Mercato.

Zapravo bit će okey, TOP ce biti ako se riješimo Ranocchie, Medela, Nagatoma, Brozovica i Candreve.

Nadam se da ce bar za bjabjania uskoro official vijest, iako me nebi čudilo da padne medicinske u Pragu

#SuningOUT
Di Marzio javlja da Dalbert sutra dolazi u Milano, preksutra ima medicinski pregled i slijedi potpis ugovora.
Ajmo još rezervni CB, Aurier i Di Maria/Draxler

Ajmo još rezervni CB, Aurier i Di Maria/Draxler

#SuningOUT
Jel istina ovo za Candrevu
daj odmah DI Mariu, Draxlera, Keitu samo da ga ne gledam više...

Zasad nema još službene ponude za njega, ostaje nam da čekamo brata ConteaHuska je napisao/la:Jel istina ovo za Candrevu

WTFDi Marzio - Yann Karamoh has rejected offers from Premier League teams (Arsenal and Man City). Karamoh is not convinced of these English options and wants only Inter.

Ode Jeison izgleda...SportItalia - Intermediaries of Valencia are in Milan to close the deal for Jeison Murillo. The meeting is in progress, the player is ready for a five-year contract with €2m salary plus bonuses.
FcIN - Inter has an total agreement with Vidal: 7.5 million per season contract; ready an offer from 60 million for Bayern

#SuningOUT
Lože nas sa Vidalom.. odavno nije mučniji mercato bio..
Još Moratti reče da ćemo dovesti 2 velika imena..
Da Dalbert sutra dođe i kamikazu zakuje za klupu pa ostalo onda lagano..
Još Moratti reče da ćemo dovesti 2 velika imena..
Da Dalbert sutra dođe i kamikazu zakuje za klupu pa ostalo onda lagano..
Postoji li kakva klauzula od iducih transfera za Coutinha? 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Puma je napisao/la:Postoji li kakva klauzula od iducih transfera za Coutinha?
Barem 20%, bilo bi ok

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
jel to kriza u kineza
Ima li šta što se tiče slučaja Balde Keita?
"We need to suffer. And we need to fight."
Danas je sastanak sa njegovim agentom, iako je po meni Keita totalno bespotreban ako Perisic ostaje.Captain4 je napisao/la:Ima li šta što se tiče slučaja Balde Keita?
Također iz Francuske javljaju da su Murillo i Kondogbia na korak od prelaska u Valenciju

Ne bi ovo loše biloTMW - Inter Want Christensen in exchange for Candreva. Both clubs value their player at 25 million.

#SuningOUT
Koliko ja čitam Murillu je ponuđen novi ugovor od 5 godina,2m po sezoni.Di Marzio javlja.
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Jok. To mu je Valencia ponudila 5god. ugovor 2mil/sez. :neutral: Spominje se da i on zeli igrati u prvih 11 negdje da izbori mjesto za SP,pa mu Inter nece pravit nikakve probleme.SiamoNoi je napisao/la:Koliko ja čitam Murillu je ponuđen novi ugovor od 5 godina,2m po sezoni.Di Marzio javlja.
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
#SuningOUT
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Jericho je napisao/la:Jok. To mu je Valencia ponudila 5god. ugovor 2mil/sez. Inter ocigledno ne racuna na njega... :neutral:SiamoNoi je napisao/la:Koliko ja čitam Murillu je ponuđen novi ugovor od 5 godina,2m po sezoni.Di Marzio javlja.
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
Ili sam ja totalno zablokirao pa krivo citam ili Di Marzio krivo javlja.Inter is active on both fronts of the transfer market these days. Valencia is still pressing them for Murillo and Kondogbia, but they still have not come close to meeting the nerazzurri's demands. For Murillo the valuation is 15 million and 30/35 million for Kondogbia. In Murillo's case, Sabatini met with his agent Dozzini today and proposed a 5 year contract worth 2 million euros per season, this while the sides are waiting for Valencia to take concrete steps forward.
To nigdje nisam do sad procitao. Da nije neka greska u prevodu
Ne znam zasto bi mu uopce Inter davao novi ugovor kad trenutni traje do 2020-e

Ne znam zasto bi mu uopce Inter davao novi ugovor kad trenutni traje do 2020-e

#SuningOUT
Mozda manja placa nego sto trenutno ima,a duze trajanje
Ovo je direktno c/p sa Di Marziove stranice.
Di Marzio:

Di Marzio:
Toliko o Candrevinom odlasku.Jedino ako Chelsea posale neku super ponudu.Starting from Candreva, who is considered untouchable at the moment by Spalletti and the club: the manager has not approved the decision to sell him and Chelsea has not made an offer. Perisic could also stay: Manchester United has dropped off from the radar and have not made another attempt. Even if Perisic does not leave, Inter could still bring in another offensive winger. Biabiany will not stay, as the club has authorized his sale to Sparta Prague and the player is negotiating his salary with Stramaccioni's team.
Hmm nasao sam da sad ima oko 1.2-1.3mil godisnje tako da je moguce onda. Ipak mislim da ce otici i on i Kondogbia jer ne zele biti na klupi u sezoni u kojoj je Svjetsko prvenstvo.
Za Candrevu mi je normalno da to govore jer nema sluzbene ponude za njega, kada dodje ponuda prihvatit ce je 99,99%.
Ovaj "moguci swap" za Christensena bi bio transfer desetljeca za nas. Ja bi nadoplatio jos 5-10mil ako treba. Imali bi odlicnu dubinu u obrani, a na krilo onda dovest Di Mariu ili Draxlera
Za Candrevu mi je normalno da to govore jer nema sluzbene ponude za njega, kada dodje ponuda prihvatit ce je 99,99%.
Ovaj "moguci swap" za Christensena bi bio transfer desetljeca za nas. Ja bi nadoplatio jos 5-10mil ako treba. Imali bi odlicnu dubinu u obrani, a na krilo onda dovest Di Mariu ili Draxlera

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 03 avg 2017, 15:04, ukupno mijenjano 6 puta.
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.