FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al, meni je najjače kako to ovi naši rade. Nahanjcaju raju nešto, to klipovi neki, to objave, eventi itd. Izgubimo, Trbić ni da objavi konačan rezultat na fejsu. Kada pobijedimo, to fotke, statistike, to gluposti nekakve... Valjda prate forum, pa vide da je raja nezadovoljna kako nema slika s treninga ili videa, onda oni objave. Pa ih nema narednih 10 kola itd. To su debili samo takvi, onaj Trbić banovao pola fba, nema ko više komentare pisati, osim one dječurlije i starohana što pišu "Volim te Sarajevoooooo", "izginite danas", "morate ostaviti krv na terenu" bla bla.. Ma smiješno postalo sve ovo Allaha mi, pišeš džaba, ništa se ne mijenja, sve gore i gore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pojam marketing se ne odnosi samo na to koliko ćemo mi raje privući na tribine, nego cjelokupan način na koji jedna služba približava odnose kluba sa navijačima, i tu su oni zakazali. Po mjesec dana iz kluba nema nikakve objave i sigurno je da se može reći da ne obavljaju dobro posao za koji su plaćeni.zlo87 je napisao/la:I kad je već tema ta marketing, ja ne znam šta oni mogu više da urade? Rezultati dovode, ne oni.
-
- Kontakt:
U januaru bio Zijo live chat na našoj fb stranici, jaran mi postavio pitanje Ziji Da li je zadovoljan usvojenim budžetom za pojačanja i hoće li biti kapitalnih pojačanja u teškoj borbi na dva fronta, samo na to pitanje nije odgovorio.Ovi što uređuju stranicu mu nisu ni prenijeli to pitanje, jer po njima spada u kategoriju - neugodnih.AlfredNobel je napisao/la:Al, meni je najjače kako to ovi naši rade. Nahanjcaju raju nešto, to klipovi neki, to objave, eventi itd. Izgubimo, Trbić ni da objavi konačan rezultat na fejsu. Kada pobijedimo, to fotke, statistike, to gluposti nekakve... Valjda prate forum, pa vide da je raja nezadovoljna kako nema slika s treninga ili videa, onda oni objave. Pa ih nema narednih 10 kola itd. To su debili samo takvi, onaj Trbić banovao pola fba, nema ko više komentare pisati, osim one dječurlije i starohana što pišu "Volim te Sarajevoooooo", "izginite danas", "morate ostaviti krv na terenu" bla bla.. Ma smiješno postalo sve ovo Allaha mi, pišeš džaba, ništa se ne mijenja, sve gore i gore.
Ako misliš da nema objava zbog njih, varaš se.haris004 je napisao/la:Pojam marketing se ne odnosi samo na to koliko ćemo mi raje privući na tribine, nego cjelokupan način na koji jedna služba približava odnose kluba sa navijačima, i tu su oni zakazali. Po mjesec dana iz kluba nema nikakve objave i sigurno je da se može reći da ne obavljaju dobro posao za koji su plaćeni.zlo87 je napisao/la:I kad je već tema ta marketing, ja ne znam šta oni mogu više da urade? Rezultati dovode, ne oni.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutni kvalitet marketinga/PR-a kluba je na nivou ekipe iz federalne lige gdje te funkcije obavlja volonter srednjoškolac ili student.
Da su zaposlili nekog studenta sa lošijom finansijskom situacijom ili slično - isto, ako ne i bolje bi imali, a barem bi neko hajrovao kome je potrebno.
Ovako Anele, Tarici i ostali lezilebovići uredno zaposleni, a manje posla obavljaju od one djevojke na trafici iza Hoše na Socijalnom.
Da su zaposlili nekog studenta sa lošijom finansijskom situacijom ili slično - isto, ako ne i bolje bi imali, a barem bi neko hajrovao kome je potrebno.
Ovako Anele, Tarici i ostali lezilebovići uredno zaposleni, a manje posla obavljaju od one djevojke na trafici iza Hoše na Socijalnom.
Samo Saraj'vo.
Sigurno da može mnogo bolje, ali i ovakav marketing nam je trenutno najbolji u ligi.
Itekako sam svjestan da u klubu mnogo stvari ne štima. I to nije krivica ovih ljudi u marketingu, kao što ne smatram igrače previše krivim za ove neuspjehe. Jednostavno oni su na udaru jer raja samo to vidi. Pravi krivci su na sigurnom, primaju plate i polako vode ovaj klub u ambis.zlo87 je napisao/la:Ako misliš da nema objava zbog njih, varaš se.haris004 je napisao/la:Pojam marketing se ne odnosi samo na to koliko ćemo mi raje privući na tribine, nego cjelokupan način na koji jedna služba približava odnose kluba sa navijačima, i tu su oni zakazali. Po mjesec dana iz kluba nema nikakve objave i sigurno je da se može reći da ne obavljaju dobro posao za koji su plaćeni.zlo87 je napisao/la:I kad je već tema ta marketing, ja ne znam šta oni mogu više da urade? Rezultati dovode, ne oni.
- PitarBordo
- Kontakt:
Izabrali kapitena, klupirali ga nakon JEDNOG kola, ulazi u zadnju godinu ugovora na kraju polusezone... Baš su nam sposobni ovi naši. Hehyy plakky suzyy.
Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma šta da ti kažem, presmiješno i tužno u isto vrijeme. Napišeš u komentaru "gdje su pojačanja", on te banuje. Pa Željo ima sjajan svoj klupski kanal, ovaj kod nas se sjeti jednom snimiti video s treninga i izjavu i to traje par minutica. Daj brate snimi trening 10 minuta, ali čistog treninga, a ne da mi snimaš korner zastavice u kampu, oblake, golove i te pizdarije. Svi normalni klubovi s vremena na vrijeme imaju i otvoreni trening, pritom mislim da snimaju kompletan trening ili ti ga live. Ovo kod nas sve nešto nazor, pa daj radije dvoje/troje djece što zna oko toga, bolje bi bilo. A ne glupanu Trbiću..Historicar je napisao/la:U januaru bio Zijo live chat na našoj fb stranici, jaran mi postavio pitanje Ziji Da li je zadovoljan usvojenim budžetom za pojačanja i hoće li biti kapitalnih pojačanja u teškoj borbi na dva fronta, samo na to pitanje nije odgovorio.Ovi što uređuju stranicu mu nisu ni prenijeli to pitanje, jer po njima spada u kategoriju - neugodnih.AlfredNobel je napisao/la:Al, meni je najjače kako to ovi naši rade. Nahanjcaju raju nešto, to klipovi neki, to objave, eventi itd. Izgubimo, Trbić ni da objavi konačan rezultat na fejsu. Kada pobijedimo, to fotke, statistike, to gluposti nekakve... Valjda prate forum, pa vide da je raja nezadovoljna kako nema slika s treninga ili videa, onda oni objave. Pa ih nema narednih 10 kola itd. To su debili samo takvi, onaj Trbić banovao pola fba, nema ko više komentare pisati, osim one dječurlije i starohana što pišu "Volim te Sarajevoooooo", "izginite danas", "morate ostaviti krv na terenu" bla bla.. Ma smiješno postalo sve ovo Allaha mi, pišeš džaba, ništa se ne mijenja, sve gore i gore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PitarBordo
- Kontakt:
Zrinjski poslao kameru i komentatora u Maribor, radili youtube prenos u HD-u. Mi igrali u fcking Moldaviji nakvu lokalnu televiziju srušili da im stream upratimo.Memara je napisao/la:Sigurno da može mnogo bolje, ali i ovakav marketing nam je trenutno najbolji u ligi.
To što se ne prate toliko ostali klubi ne znači da nemaju marketing. Nismo ništa bolji od tipa Lištice po tom pitanju.
Jedino što je 100% sigurno da daleko najviše izdvajamo, a dobiamo djelić. Mada cijeli klub je overpriced od plate glavnom pa naniže.. A niko ne obavlja posao u vrijednosti novca koji dobija.
Samo Saraj'vo.
Baš me čudi da nije, jbt! Nema veze, vrati se ti u cirkus ovamo.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnkic-n ... rnu/246838

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma nema on gore sta trazit, mogu zamislit kako su ga njemci pojeli na treningu. Samo je interesantno da ovaj klaun kosta te kupa u sirokom ,kosta te prolaza protiv zarije ,ponasa se bahato , i uz sve to on lagano hoda Po probama i ucjenjuje ovaj klub i navijace. Imal ovo Jos igdje na svijetu??? Na kraju ce doc opet igrat za sarajevo u prvih 11 kao da se nije nista desilojoker90 je napisao/la:Baš me čudi da nije, jbt! Nema veze, vrati se ti u cirkus ovamo.![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poslat ga na posudbu u Celik, samo nek oni preuzmu platu citavu, ako odigra 50% obavezan otkup ugovora.joker90 je napisao/la:Baš me čudi da nije, jbt! Nema veze, vrati se ti u cirkus ovamo.![]()

- PitarBordo
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Ma nema on gore sta trazit, mogu zamislit kako su ga njemci pojeli na treningu. Samo je interesantno da ovaj klaun kosta te kupa u sirokom ,kosta te prolaza protiv zarije ,ponasa se bahato , i uz sve to on lagano hoda Po probama i ucjenjuje ovaj klub i navijace. Imal ovo Jos igdje na svijetu??? Na kraju ce doc opet igrat za sarajevo u prvih 11 kao da se nije nista desilojoker90 je napisao/la:Baš me čudi da nije, jbt! Nema veze, vrati se ti u cirkus ovamo.![]()
A dok sve to radi, uredno plaćen.

Jesmo šega amateri postali Tita mi.
Samo Saraj'vo.
Vratit će se naš Crnka još jači, prva postava i lijevo krilo ga čekaju! Ima još bitnih utakmica pred nama koje se mogu ujebat, penala koji se mogu profuliti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To ti je tako kad 'podmaze' gdje treba i koga treba u klubu. I ovako ce hodati po probama sve dok ne nade angazman,a kad nade obajvice da je doslo do sporazumnog raskida ugovora pri cemu je Crnkic uplatio odredeni iznos klubu. U stvari jedan mali dio ce platiti klubu stvarno,a vrlo dobra cifra ce zavrsiti (i vec je zavrsila kod pojedinaca u klubu).bhfanatic14 je napisao/la:Ma nema on gore sta trazit, mogu zamislit kako su ga njemci pojeli na treningu. Samo je interesantno da ovaj klaun kosta te kupa u sirokom ,kosta te prolaza protiv zarije ,ponasa se bahato , i uz sve to on lagano hoda Po probama i ucjenjuje ovaj klub i navijace. Imal ovo Jos igdje na svijetu??? Na kraju ce doc opet igrat za sarajevo u prvih 11 kao da se nije nista desilojoker90 je napisao/la:Baš me čudi da nije, jbt! Nema veze, vrati se ti u cirkus ovamo.![]()
Ovako je i Rustemovic dobio slobodne papire.
Bude li igrao Crnkic vise ikad za nas, to bi bio veci samar navijacim nego da nam ekipa istrci u plavim dresovima.
Ako gledamo dosadasnje poteze ljudi koji vode klub, niti malo me ne bi cudilo da Crnkica gladmo vec protiv Mladosti.
Ako gledamo dosadasnje poteze ljudi koji vode klub, niti malo me ne bi cudilo da Crnkica gladmo vec protiv Mladosti.
Ni blizu, Siroki svoje tekme prenosi u HD-u preko klupske stranice. Nas marketing je na nivou Goska. A posto se vidim svi slazu da rezultati dovode raju, sta ce nam onda? Daj da ih sve raspustimo i dovedemo dva igraca kako treba.PitarBordo je napisao/la:Memara je napisao/la:Sigurno da može mnogo bolje, ali i ovakav marketing nam je trenutno najbolji u ligi.
To što se ne prate toliko ostali klubi ne znači da nemaju marketing. Nismo ništa bolji od tipa Lištice po tom pitanju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
To je to otprilike.pasica je napisao/la:Ni blizu, Siroki svoje tekme prenosi u HD-u preko klupske stranice. Nas marketing je na nivou Goska. A posto se vidim svi slazu da rezultati dovode raju, sta ce nam onda? Daj da ih sve raspustimo i dovedemo dva igraca kako treba.PitarBordo je napisao/la:Memara je napisao/la:Sigurno da može mnogo bolje, ali i ovakav marketing nam je trenutno najbolji u ligi.

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Da su ostavili Duljevica,Kovacevica da su doveli jos dva kvalitetna igraca prosla bi se Zaria i nema boljeg marketinga od kvalitetni igraca i pobjeda . kad dodjes u poziciju da igras s Borusijom,Genkom itd to je najbolji marketing onda ima i publike ,godisnje se kupuju ,dresovi ,clanske ma sve ide .
Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, KarloIvandic i 45 gostiju.