FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
nema teorije da dodze pa ni u leverkuzenu ga nigdje nije bilo ni na mapi tj...imamo hooglanda i uchidu i to je dovoljno za desni bok...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pander
Kad se samo sjetim njegovih slobodnjaka; šteta što mu je karijera protkana povredama. Prava šteta.
Nego, sada čitam na ****(DSF) da se spominje Van Der Vaart kao vjerovatno pojačanje. Čisto sumnjam da će doći i on i Miske(mada ja navijam za našeg).

Kad se samo sjetim njegovih slobodnjaka; šteta što mu je karijera protkana povredama. Prava šteta.
Nego, sada čitam na ****(DSF) da se spominje Van Der Vaart kao vjerovatno pojačanje. Čisto sumnjam da će doći i on i Miske(mada ja navijam za našeg).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da je Sarpei vrlo blizu potpisa za Schalke. Navodno se zele pokrpati te bocne pozicije, koja jsu ionako prepune, ali nedovoljno kvalitetnim igracima, barem kako razmislja Magath. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sarpei je potpisao. Magath je spomenuo van der Vaarta, rekao je kako bi odgovarao igrai Schalkea. Počeo je ovaj Magath da "naprđuje". Evo Diego je prešao u Volkswagen, bilo bi sad dobro da se Magath angažuje oko Misketa.
Magath odustao od Misimovic
Dieter je trazio zamjena Farfan-Misimovic ali Schalke reko nein.
Ali cini se da ce Sarpei i VdV biti Schalke-igrace
Dieter je trazio zamjena Farfan-Misimovic ali Schalke reko nein.
Ali cini se da ce Sarpei i VdV biti Schalke-igrace
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
A jbt sad se svaki drugi igrac povezuje sa Schalkeom
Ibrahimović na vratima Milana, Huntelaar ide u Schalke
Vijesti koje danas stižu iz Italije govore kako će napadač Milana Klaas-Jan Huntelar karijeru vjerojatno nastaviti u redovima Schalkea, koji će za njega platiti 15 milijuna eura, dok su Milan i Barcelona postigli dogovor oko transfera Zlatana Ibrahimovića, a u Milanu će ostati i Marco Borriello.
Nakon sastanka sa dopredsjednikom Barcelone Carlesom Escolaníom dopredsjednik Milana Adriano Galliani je rekao: "I Barcelona i Milan su pojasnili svoja stajališta. U ovom trenutku dva kluba razmišljaju samo o trajnom transferu, nema govora o posudbi. Još je uvijek dug put pred nama, rekao bih da je vjerojatnost da do transfera dođe 50%. Dopustite mi da pojasnim kako Borriello nije na prodaju, a dogovorili smo posao za Huntelaara.

Ibrahimović na vratima Milana, Huntelaar ide u Schalke
Vijesti koje danas stižu iz Italije govore kako će napadač Milana Klaas-Jan Huntelar karijeru vjerojatno nastaviti u redovima Schalkea, koji će za njega platiti 15 milijuna eura, dok su Milan i Barcelona postigli dogovor oko transfera Zlatana Ibrahimovića, a u Milanu će ostati i Marco Borriello.
Nakon sastanka sa dopredsjednikom Barcelone Carlesom Escolaníom dopredsjednik Milana Adriano Galliani je rekao: "I Barcelona i Milan su pojasnili svoja stajališta. U ovom trenutku dva kluba razmišljaju samo o trajnom transferu, nema govora o posudbi. Još je uvijek dug put pred nama, rekao bih da je vjerojatnost da do transfera dođe 50%. Dopustite mi da pojasnim kako Borriello nije na prodaju, a dogovorili smo posao za Huntelaara.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, Ciprian Deac(1986. godište) je doveden(tako pročitah na ****). Bivši igrač Cluja, potpisao je ugovor do 2014. Ako dobro prevedoh, nosiće broj 10.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ciprian Deac.
Nije on toliko loš al' čemu su služile onda one priče oko 30 miliona? Kakva pojačanja.
Jedina dobra vijest danas je izvlačenje grupa za LP.
Lyon, Benfica, Hapoel. Na prvi pogled izgleda kao laka grupa. Jedini problem je što su Lyon i Benfica ekipe u velikom evropskom usponu. Evo samo neka imena: Yoann Gourcuff, Miralem Pjanić, Aly Cissokho, Kim Källström, Lisandro López, Hugo Lloris, Javier Saviola, Nuno Gomes, Eduardo Salvio, Óscar Cardozo, Pablo Aimar, Javi García, Fábio Coentrão, Luisão itd.

Nije on toliko loš al' čemu su služile onda one priče oko 30 miliona? Kakva pojačanja.

Jedina dobra vijest danas je izvlačenje grupa za LP.
Lyon, Benfica, Hapoel. Na prvi pogled izgleda kao laka grupa. Jedini problem je što su Lyon i Benfica ekipe u velikom evropskom usponu. Evo samo neka imena: Yoann Gourcuff, Miralem Pjanić, Aly Cissokho, Kim Källström, Lisandro López, Hugo Lloris, Javier Saviola, Nuno Gomes, Eduardo Salvio, Óscar Cardozo, Pablo Aimar, Javi García, Fábio Coentrão, Luisão itd.
- Los*Blancos
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne toliko teska grupa za Schalke, koju bi trebali proci sa stilom, jer sigurno da niti jedan od ovih timova nije neka sila kojoj ce Schalke tek onako da se suprotstavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo i rasporeda:
1. Spieltag
Dienstag, 14. September 2010
Olympique Lyon – FC Schalke 04
2. Spieltag
Mittwoch, 29. September 2010
FC Schalke 04 – Benfica Lissabon
3. Spieltag
Mittwoch, 20. Oktober 2010
FC Schalke 04 – Hapoel Tel Aviv
4. Spieltag
Dienstag, 2. November 2010
Hapoel Tel Aviv – FC Schalke 04
5. Spieltag
Mittwoch, 24. November 2010
FC Schalke 04 – Olympique Lyon
6. Spieltag
Dienstag, 7. Dezember 2010
Benfica Lissabon – FC Schalke 04
bolje da nisu,to bi bilo ekspresno opraštanje od europe...Los*Blancos je napisao/la:![]()
Volio bi daje S04 upao umijesto Ajax
Loš vam je ovaj raspored, prva i zadnja u gostimaZdena04 je napisao/la:Evo i rasporeda:
1. Spieltag
Dienstag, 14. September 2010
Olympique Lyon – FC Schalke 04
2. Spieltag
Mittwoch, 29. September 2010
FC Schalke 04 – Benfica Lissabon
3. Spieltag
Mittwoch, 20. Oktober 2010
FC Schalke 04 – Hapoel Tel Aviv
4. Spieltag
Dienstag, 2. November 2010
Hapoel Tel Aviv – FC Schalke 04
5. Spieltag
Mittwoch, 24. November 2010
FC Schalke 04 – Olympique Lyon
6. Spieltag
Dienstag, 7. Dezember 2010
Benfica Lissabon – FC Schalke 04

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Veliki minus za S 04 što nije doveo Misketa

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Los*Blancos
- Kontakt:
Evo citam na Marci..
S04 nudi 13 mil za Jurada
Ukratko Jurado je vezni igrac Atl.Madrida koji je karijeru poceo u Real Madridu.
El Schalke 04 ofrece 13 millones por Jurado

http://www.marca.com/2010/08/28/futbol/ ... 88297.html
S04 nudi 13 mil za Jurada
Ukratko Jurado je vezni igrac Atl.Madrida koji je karijeru poceo u Real Madridu.
El Schalke 04 ofrece 13 millones por Jurado

http://www.marca.com/2010/08/28/futbol/ ... 88297.html
El mejor club del siglo XX
Uhhhh kakvog bi igraca tek dobili kada bi vam Jurado dosao. Mali ima izvanrednu taktiku, sjajnu zavrsnicu, brz je, prodoran, a ima i solidan pass i odlican sut. Mogli bi ga za 15 milja dobit. A onda dva Realovca u Salkeu, posto je i ovaj navija za Real, bio u Realovoj Canteri 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jurado i Huntelaar. Bilo bi dobro.
Nevjerovatno ali Hannover vodi sa 2:0. Oba gola naši igrači asistirali.
Sreća za njih, nesreća za nas. Već sad vidim kako se javljaju stručnjaci i razlog lošeg početka sezone vide u prodaji Westermanna.

Sreća za njih, nesreća za nas. Već sad vidim kako se javljaju stručnjaci i razlog lošeg početka sezone vide u prodaji Westermanna.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Lose otvaranje, ali to nije samo slucaj sa Schalkeom nego i skoro sa svim timovima koji pretenduju za vrh.
Hannover je odigrao jednu strasnu utakmicu, koju sumnjam da ce ikada vise ponoviti. Sve je izgledalo perfektno osim zavrsnice u kojoj su propustili nekoliko sansi koje se moraju pogoditi, dok Schalke poslije gola nije uspio stvoriti zeljeni pritisak i doci do 2:2.
Odbrana Schalkea i nije pokazala neki zavidni nivo, s obzirom na nekoliko gresaka koje se nisu smjele dogoditi.
I jedno pitanje? Zasto je onaj gol Farffana ponisten na pocetku? Je li zbog prekrsaja?
Hannover je odigrao jednu strasnu utakmicu, koju sumnjam da ce ikada vise ponoviti. Sve je izgledalo perfektno osim zavrsnice u kojoj su propustili nekoliko sansi koje se moraju pogoditi, dok Schalke poslije gola nije uspio stvoriti zeljeni pritisak i doci do 2:2.
Odbrana Schalkea i nije pokazala neki zavidni nivo, s obzirom na nekoliko gresaka koje se nisu smjele dogoditi.
I jedno pitanje? Zasto je onaj gol Farffana ponisten na pocetku? Je li zbog prekrsaja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.