FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos jedno pitanje:
Da li cete i na koji nacin preuzeti odgovornost ako i ove godine ne osvojite trofej, a izlazak u Europu da bude samo kratki izlet kao ovo ljeto?
Da li cete i na koji nacin preuzeti odgovornost ako i ove godine ne osvojite trofej, a izlazak u Europu da bude samo kratki izlet kao ovo ljeto?
Al ne mogu da shvatim taj marketing. Nebitno eto da li radi 2, 3, 11 ili 18 ljudi. Kako ti ljudi nemaju ideja, kako užasan posao rade? Jbt treba da s vremena na vrijeme da neki video naprave kao onda pred Zrinju, i da hajcaju raju kad su utakmice, oblijepe grad. A više plakata iz Barlottija postave kad neko pjeva nego oni iz kluba.
Btw lajk za novi dizajn ulaznica, tj detalj koreografije protiv Zrinjskog "dječak koji raste zavolio te tad". Ponajbolja koreografija hordi u ligaškim susretima.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Btw lajk za novi dizajn ulaznica, tj detalj koreografije protiv Zrinjskog "dječak koji raste zavolio te tad". Ponajbolja koreografija hordi u ligaškim susretima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Otkud Rahmanovicu dvije ass? Hajde Nedimu i moze proci, ali protiv laznih je bio penal ili sam ja nesto pomijesao? Nije valjda da se izboreni penal racuna kao ass? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pretjerujete malo sto se tice Anele, postalo je neprijatno fakat citati to vise. U redu je napisati da je dobra, ja mislim da joj to ne smeta. Ali ovo iznad. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Apsolutni favoriti protiv Gabeljana. Nesto poput duela Barcelona Getafe.MortemHz je napisao/la:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sve ne valja!joker90 je napisao/la:Babuka!![]()

Papci. I kad je već tema ta marketing, ja ne znam šta oni mogu više da urade? Rezultati dovode, ne oni.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pretjerujete malo sto se tice Anele, postalo je neprijatno fakat citati to vise. U redu je napisati da je dobra, ja mislim da joj to ne smeta. Ali ovo iznad.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da li će imati zapaženu ulogu protiv Goška? Koliko raje očekuješ, objektivno?MortemHz je napisao/la:A sve ne valja!joker90 je napisao/la:Babuka!![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo titule, rezultati, golovi. To je najbolji marketing!zlo87 je napisao/la:Papci. I kad je već tema ta marketing, ja ne znam šta oni mogu više da urade? Rezultati dovode, ne oni.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pretjerujete malo sto se tice Anele, postalo je neprijatno fakat citati to vise. U redu je napisati da je dobra, ja mislim da joj to ne smeta. Ali ovo iznad.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prije da cu ja imati zapazenu ulogu..joker90 je napisao/la:Da li će imati zapaženu ulogu protiv Goška? Koliko raje očekuješ, objektivno?MortemHz je napisao/la:A sve ne valja!joker90 je napisao/la:Babuka!![]()

Vezano za ova pitanja, ovo je dobra stvar , ozbiljno mislim. Samo sto mislim da bi HZ trebale da traze sastanak sa upravom kluba i da ta pitanja postave njima direktno, licem u lice. I da se zna, na cemu smo i sta da ocekujemo.
Izboren penal se pise kao asistencija.muhamedhulk je napisao/la:Otkud Rahmanovicu dvije ass? Hajde Nedimu i moze proci, ali protiv laznih je bio penal ili sam ja nesto pomijesao? Nije valjda da se izboreni penal racuna kao ass?
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne zaboravi onih 0:2 na Koševu [emoji14]Sarajlijica1946 je napisao/la:Apsolutni favoriti protiv Gabeljana. Nesto poput duela Barcelona Getafe.MortemHz je napisao/la:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I corava koka zrno ubode, zato ako Repuh ima malo mozga pusti ce im bar sazetak sa te utakmice radi opustanja, da ne podcijene protivnika! Ja ne pamtim kad smo okrenuli rrzultat na Hasetu, kad primis go to je isto zivo blato samo propadas.skoroalen je napisao/la:Ne zaboravi onih 0:2 na Koševu [emoji14]Sarajlijica1946 je napisao/la:Apsolutni favoriti protiv Gabeljana. Nesto poput duela Barcelona Getafe.MortemHz je napisao/la:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zadnji put ja mislim protiv Čelika, kad je Harba zabio u 93.Sarajlijica1946 je napisao/la:I corava koka zrno ubode, zato ako Repuh ima malo mozga pusti ce im bar sazetak sa te utakmice radi opustanja, da ne podcijene protivnika! Ja ne pamtim kad smo okrenuli rrzultat na Hasetu, kad primis go to je isto zivo blato samo propadas.skoroalen je napisao/la:Ne zaboravi onih 0:2 na Koševu [emoji14]Sarajlijica1946 je napisao/la: Apsolutni favoriti protiv Gabeljana. Nesto poput duela Barcelona Getafe.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći TapatalkTo je tako kad imas veliki pritisak sa tribina.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne bi da nije produzio sudija 6 minuta, sreca jos pa igraci Celika nemaju snage za 90 minuta evo vec nekoliko sezona. 

Kad nas GOŠK presluša za vikend ko onomad 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Marketing je pojam gdje se računa dosta toga, ne samo ovo sto.trba (ne)radi... Ima ih 11 a treba da ih je 3-4 u vrh glave jer kako rekoste, rezultati su marketingSabinho je napisao/la:Znas li onda koliko tacno ima?MortemHz je napisao/la:Pa nema ih 11 u tom odjelu, to sam vam odmah isti dan rekao kad je to Pantelija provalio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli