Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 26 avg 2010, 16:22

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Izgleda nema ništa od našeg novog napadača, sve propalo...
kod nas se trazi napadac vec 3 sezone a u odbrani propuh... dobar tim se pravi od odbrane đaba ti napadaci ako je odbrana suplja. mi imamo torresa koji je među najboljim svjetskim napadacima imamo pored njega jos 3 igraca koji mogu solidno igrati u špicu a u odbrani nemamo na svim pozicijama zajedno 2 dobra igraca.
Slazem se, ekupu treba gradit kao kucu, sa jakim temeljima pa onda sve ostalo.. mi temelje nemamo al nam krov grmi :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 16:30

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Izgleda nema ništa od našeg novog napadača, sve propalo...
kod nas se trazi napadac vec 3 sezone a u odbrani propuh... dobar tim se pravi od odbrane đaba ti napadaci ako je odbrana suplja. mi imamo torresa koji je među najboljim svjetskim napadacima imamo pored njega jos 3 igraca koji mogu solidno igrati u špicu a u odbrani nemamo na svim pozicijama zajedno 2 dobra igraca.
po meni imamo dobre stopere i desne bekove u kellyu i glenu,,samo na lijevom beku skripi,,i pod hitno carru na klupu,jest da je legenda i da ga svi nenormalno volimo i cjenimo al moramo mislit na dobrobit kluba,u ovom trenutku su i skrtel i agger ispred njega,,za kellya bi se moralo nac mjesta u prvih 11,fizicki je nenormalno jak,bjeli richards tako da kazem,sve u odbrani moza igrat,,aggera nikad vise ne treba na lijevog beka stavit,,kelly bi po meni bio puno bolje rjesenje iako mu to nije prirodna pozicija al mlad je,ima vremena da se navikne,,puno je brzi i jaci od aggera kojem je glavno oruzje najjaci pas od svih stopera i citanje igre
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 avg 2010, 16:31

Dečki, kakav će sastav biti večeras, da znam šta odigrat na kladi :)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 16:34

Hare_BvB je napisao/la:Dečki, kakav će sastav biti večeras, da znam šta odigrat na kladi :)
gerrard,torres,maxi i lane ne igraju,agger je pod znakom pitanja,,za odbranu se nista sigurno ne moze rec,,dva zadnja vezna poulsen i lucas,ispred njih cole,desno krilo kuyt,lijevo babel i u napadu gogo

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 avg 2010, 16:39

Phill Jackson je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Dečki, kakav će sastav biti večeras, da znam šta odigrat na kladi :)
gerrard,torres,maxi i lane ne igraju,agger je pod znakom pitanja,,za odbranu se nista sigurno ne moze rec,,dva zadnja vezna poulsen i lucas,ispred njih cole,desno krilo kuyt,lijevo babel i u napadu gogo
Hvala ;) , i sa ovakvim sastavom teško da će izgubiti, znači x2 :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 26 avg 2010, 16:52

Hare_BvB je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Hvala ;) , i sa ovakvim sastavom teško da će izgubiti, znači x2 :D
ma hendikep 2ca ja uplatio 40km :D (kao i protiv arsenala 20km uplatio i popusio XD )
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 16:55

sram vas bilo,za ramazan se kladite cafiri jedni :lol: :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2010, 17:01

Uh, ako nema Gerrarda i Torresa, onda i nije tako svijetlo. S obzirom da gostujete Trabzonu, ne bih se iznenadio da ne izvučete povoljan rezultat. S obzirom kakva je atmosfera u Turskoj, još rivalitet sa Englezima, možemo očekivati neočekivano. Volio bih da Liverpool prođe dalje, no za to će vam biti potrebno puno i sreće, a i znanja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 17:08

Monolog je napisao/la:Uh, ako nema Gerrarda i Torresa, onda i nije tako svijetlo. S obzirom da gostujete Trabzonu, ne bih se iznenadio da ne izvučete povoljan rezultat. S obzirom kakva je atmosfera u Turskoj, još rivalitet sa Englezima, možemo očekivati neočekivano. Volio bih da Liverpool prođe dalje, no za to će vam biti potrebno puno i sreće, a i znanja.
ma ne treba se trabzona bojat,i u prvoj tekmi smo s kombinovanim sastavom igrali i da je cole realizovo penal,pa da nam je sudijo prizno cist go poulsena 3-0 bi bilo,,a oni su jedva izborili europa ligu,samo su kolko znam 2 boda vise od sedmoplasiranog tima na kraju imali..u ponedeljak su imali tesku tekmu s fenerom kuci kojeg su 3-2 dobili i sigurno su se dosta istrosili,,cim se spomene neki turski klub odma svi spominju navijace,atmosferu i tako to al ljudi dragi jest da to moze uticat na ekipu al da se tako gleda fener,galata,besiktas,pao,olympiakos bi redovno prolazili grupne faze lp odnosno zavrsnice europa lige,kolko se sjecam samo je fener u zadnjih 5 godina doso do 1/4 finala lp kad su sevillu izbacili,ovi ostali nista konkretno nisu uradili,,i budimo realni trabzon je daleko iza fenera,galate,besiktasa i prvaka burse..morace primit go od nas,a cisto sumnjam da mogu 3 dat

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2010, 17:13

Ma ne treba nikada nikoga podcijenjivati, pobogu. A, oni su osvajači kupa, tako da su mogli završiti i 15., igrali bi Europa Ligu. Helem, koliko se mogu nositi sa Bursom, pokazao je i turski super kup, kada su ih dobili sa 3:0. Dakle, ne izgledaju nimalo naivno ove sezone.
Moram priznati da nisam gledao prvu utakmicu ovih dvaju timova, ali očekivao sam veću pobjedu Liverpoola. Koliko je Zenit promašivao u prvoj utakmici, tako im se sve osvetilo u uzvratu. Dakle, ne možeš sa sigurnošću reći da će Liverpool proći(iako bih i ja tipovao na njih).
Helem, puno sreće večeras, biće vam prijeko potrebna, prije svega jer Roy još nije uštimao ovaj Liverpoolov sat, pa će to i biti glavni problem u prvih nekoliko utakmica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 17:21

naucio je lekciju protiv citya,nema sanse da ce u bliskoj buducnostri u gostima 4-4-2 zaigrat,,da smo protiv citya igrali 4-2-3-1 cisto sumnjam da bi nas dobili vise od gola razlike,bas se vidilo kolko je falio taj jedan covjek u sredini,,vazno je da mi nismo primili go u prvoj tekmi,,mozda sam malo pretjero samo zato sto im čale igra,inace ne gotivim ni sadasnje ni bivse igrace dinama pa zbog toga se malo zajebajem kako je taj i taj klub gdje dinamovac igra slab :D

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 26 avg 2010, 18:10

Phill Jackson je napisao/la:naucio je lekciju protiv citya,nema sanse da ce u bliskoj buducnostri u gostima 4-4-2 zaigrat,,da smo protiv citya igrali 4-2-3-1 cisto sumnjam da bi nas dobili vise od gola razlike,bas se vidilo kolko je falio taj jedan covjek u sredini,,vazno je da mi nismo primili go u prvoj tekmi,,mozda sam malo pretjero samo zato sto im čale igra,inace ne gotivim ni sadasnje ni bivse igrace dinama pa zbog toga se malo zajebajem kako je taj i taj klub gdje dinamovac igra slab :D
nije los nam sastav ali tesko ce biti jer nemamo bog zna kaku prednost sa 1 utakmice mogli bi lako i ispasti ....

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 avg 2010, 18:33

Reina, Johnson, Kelly, Kyrgiakos, Carragher, Aurelio, Lucas, Poulsen, Kuyt, Cole, Ngog.

Subs: Gulacsi, Pacheco, Babel, Spearing, Shelvey, Skrtel, Eccleston.

igraj 1/1 ! necemo sanse napraviti ! :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2010, 18:34

babel ce nas izvuci veceras :P
@phil jeste to solidna odbrana ali za velike rezultate treba puno vise. stoperi su nam skloni greskama sve i jedan... imamo samo jednog dobrog beka a to je glen...
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 avg 2010, 18:37

Odbrana nam je katastrofa.

Carragher i Škrtel su nisu na nivou, Agger je puno bolji kao štoper ali igra na lijevom beku a kada je tako i on je loš. Jedino što nas izvlači jeste Glen ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 26 avg 2010, 19:04

Kuyt igra znaci Kuyt ostaje to je jedino dobro samo sto nema Jovanovica nije mi jasno :?

ne ocekujem pobjedu nasih mozda 1-1 al prolazak svakako ocekujem :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 avg 2010, 19:14

mighty_reds je napisao/la:Kuyt igra znaci Kuyt ostaje to je jedino dobro samo sto nema Jovanovica nije mi jasno :?

ne ocekujem pobjedu nasih mozda 1-1 al prolazak svakako ocekujem :D
Ma kakav ba Jovanovic....otres'o ga Richards k'o dojenče.....i Sagna mu radio sta je htio.Babel je ako nista korpulentniji,pa se moze naguravat' sa Richardsom i ostalim mrgudima.Meni licno nema nikakve razlike izmedju njih dvojice,Jovanovic precjenjen.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 avg 2010, 19:15

jel sigurno da Kuyt veceras igra,jel ovo zvanicni sastav na vasoj stranici ? nadam se da igra i da ostaje kod vas...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 avg 2010, 19:59

ima li ko kakav link?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 20:02

Liverpool hladno ispada.. Zao mi je, ali je tako.. :)
aBd
8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.