Neymar je upravo saopštio saigračima da napušta Barcelonu i prelazi u Paris Saint-Germain!
Fudbaleri Barcelone jutros su od 9.00 na terenu Ciutat Esportiva, prvom treningu posle povratka sa američke turneje.
Katalonski Sport je ekskluzivno preneo da je Neymar na današnjem treningu boravio svega 30 minuta, odnosno da je napustio ekipu nakon što je saopštio saigračima i stručnom štabu da je PSG njegov naredni klub i da će ove nedelje napustiti Barcelonu.
Dakle, sada preostaje još da klubovi postignu dogovor, odnosno da PSG u skladu sa propisima plati klauzulu od 222 miliona evra.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma Tebas jede ****. ne može on tu ništa.HankMoody je napisao/la:Šta ako sad Tebas odbije primiti novac i raskinuti ugovor?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:![]()

Nešto sumnjam da napamet lupa, da se nije savjetovao s advokatima ili nekim. To će sad bit' posebna sapunica.Lillard je napisao/la:Ma Tebas jede ****. ne može on tu ništa.HankMoody je napisao/la:Šta ako sad Tebas odbije primiti novac i raskinuti ugovor?

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Strasan, masivan, neocekivan udarac za Barcelonu. Ne postoji trenutno igrac koji ce zamjeniti uticaj Nejmara, kako sa igracke, tako i sa marketinske strane. Pored toga, ova cifra je strasna za nogomet.
Sta ocekivati naredne godine, Messi u City za 500 miliona?
Znaci oficijelno.je, konacno hvala Bogu ne treba nam igra koji nece ginuti ovaj grb. Sad ako liga ne prihvati novac i blokira transfer, poslat ga na tribine.
E sad cemo imati 300M, da vidimo pacova i ove ublehe znaju li ista odradit sa trecinom milijarde.
I za odlazak Neymara je opet kriva uprava...sa njima je sve moguce, ovim smo pokazali da nam najbolji igraci nisu nedodirljivi. Nije iskljuceno ni da za godinu Messi ode za Guardiolom, ako bude susna sezona. Jer sa Bartonom je sve vidite moguce.
Svaka budala koja produzuje ugovore danas najboljim.igracima stavi klauzulu bar 500M. Ali pacov nije kapacitet ni za to.
Sto se mene licno tice, prizeljkivao sam vise 222M nego Neymara, sada je na upravi.
Najgore bi bilo da se sad otegne i ovo oko klauzule do kraja augusta. Daj ba pare i nosi se mi imamo preca posla nego razmisljati o tom transferu vise.
E sad cemo imati 300M, da vidimo pacova i ove ublehe znaju li ista odradit sa trecinom milijarde.
I za odlazak Neymara je opet kriva uprava...sa njima je sve moguce, ovim smo pokazali da nam najbolji igraci nisu nedodirljivi. Nije iskljuceno ni da za godinu Messi ode za Guardiolom, ako bude susna sezona. Jer sa Bartonom je sve vidite moguce.
Svaka budala koja produzuje ugovore danas najboljim.igracima stavi klauzulu bar 500M. Ali pacov nije kapacitet ni za to.
Sto se mene licno tice, prizeljkivao sam vise 222M nego Neymara, sada je na upravi.
Najgore bi bilo da se sad otegne i ovo oko klauzule do kraja augusta. Daj ba pare i nosi se mi imamo preca posla nego razmisljati o tom transferu vise.
27.10.2020
Ti si jučer napisao 100 postova kako nema šanse da PSG plati toliko. De bogati, ohani malo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa 300M u budžetu normalna uprava bi dovela 4 igrača visoke klase i Barca bi bila jača nego prije Neymara.Ali veliki je upitnik nad ljudima koji vode Barcu. Minimalno trebaju dovesti dva vezna igrača i jednog napadača.Jer sa ovom sredinom se upustiti u utrku sa Realom je neozbiljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj šeik je gluplji nego što li sam mislio. Upravo je pojačao konkurenta za LP sa dodatnih 2-3 igrača koje mogu birati po želji i to da pojačaju tamo gdje škripi a u svoju ekipu je nakrcao indijancima koji će se raspasti čim malo bude teško.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Krenuli po Verattija i na kraju im PSG pokupi Neymara i to za 220+ mil. Yebeni Arapi
Coutinho neće doći to je bilo jasno odavno bez obzira na cijenu od 150mil, a Mbappe teško također iako ima neke šanse uz astronomsku cifru i ako se poklope i slože svi faktori. Dembele se čini kao najdostupnija meta s obzirom da Dortmund prodaje igrače olako još uz masnu cifru to ide bez beda samo pitanje je da li je to pravi izbor. Osim toga što moraju nadomjestiti Neymara Barci trebaju još najmanje 2 igrača koja su klasa, možda u vezi i još negdje gdje škripi. Problem je što malo ima dostupnih igrača koji bi napravili razliku i napravili upgrade u Barcinoj igri, ostali pokupovaše sve što "valja" dok je vrijeme..

Coutinho neće doći to je bilo jasno odavno bez obzira na cijenu od 150mil, a Mbappe teško također iako ima neke šanse uz astronomsku cifru i ako se poklope i slože svi faktori. Dembele se čini kao najdostupnija meta s obzirom da Dortmund prodaje igrače olako još uz masnu cifru to ide bez beda samo pitanje je da li je to pravi izbor. Osim toga što moraju nadomjestiti Neymara Barci trebaju još najmanje 2 igrača koja su klasa, možda u vezi i još negdje gdje škripi. Problem je što malo ima dostupnih igrača koji bi napravili razliku i napravili upgrade u Barcinoj igri, ostali pokupovaše sve što "valja" dok je vrijeme..
pa nije toliko panicno, lol, otresli su sve u pripremnim tekmama, Juve, United, Real, nisu to mala imena, doduse Neymar bio odlican, ali opet, dovedes li Dembelea/Mbappea, Eriksena npr. i jos u dealu sa PSG-om uzmes nekog njihovog igraca, tipa Di Mariu/Lucasa/Draxlera, Barca ce biti jaca kako na papiru tako i igracki.
Samo se iskreno nadam da ce se ovi pacovi okrenuti Eriksenu, Seriju i slicnim koji doslovno mole Barcu da ih dovedu.
Samo se iskreno nadam da ce se ovi pacovi okrenuti Eriksenu, Seriju i slicnim koji doslovno mole Barcu da ih dovedu.
Evolucija I nista drugo. I prije se trosilo a sada tek pocinje show. Temelje su udarili u Madridu sa Ronaldom I Baleom, put je poplocao United s Pogbom a karavane koji tek trebaju proci ce povesti Neymar I PSG. U buducnosti iole dobar fudbaler ce vrijediti 70 miliona a ako zelis WCa neces ga dobiti za manje od 150 miliona. Ovim transferom I cijena Coutinha ili Dybale je skocila preko 100 miliona, ovog prvog pogotovo jer igra u finansijski najjacoj I najatraktivnijoj ligi.CantonaBIH je napisao/la:Pored toga, ova cifra je strasna za nogomet.
Oderat ce vas svako za zamjenu jer ste sada puni ko brod a svi znaju da zelite dobrog I atraktivnog da zamijeni Neymara, u toj prici zaboravite na "realne" vrijednosti jer od momenta I zvanicnog Neymarovog prelaska za vas vrijede ova druga pravila koja su do sada vrijedila samo za United, City, Real I PSG. Ono, igrac ima jednu cijenu ali ako ga neko iz ovog kruga zeli ista skace visoko. RB za Keitu jbte trazi od Liverpoola 90 miliona, gdje ces dalje.
Barcelona ima vrhunski definisan sistem + Messi. U takav sistem samo ubacujes dijelove koji ti fale I oni ce odraditi svoje, prije ili kasnije. Ali ce biti interesantno pratiti ko dolazi sada jer ga jedan igrac ne moze mijenjati, mozes samo ojacati cijelu ekipu.
A Arapi mu nece robovati sigurno. Pogresno je tvrditi da mu je I Barca robovala, da jeste ne bi ga sutirali u zamjenu za kofer ,ili tanker, para nego bi mu placali starom koliko god I dovodili mu koga god zeli a Barca je to odbila uraditi. Znaci nije mu robovala. . PSG ima drugu filozofiju od Barce. Prije ce zakljucati igraca u neki kavez na tribinama I zabraniti da igra dok ne produzi dok ste vi ipak racionalniji I radije cete uzeti ogroman (epitet vise nije dovoljan) novac.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 02 avg 2017, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
300 mil. ?leorey je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
222 od Neymara plus budžet plus prodaja Rafinhe i Munira. I više od 300.Saurman je napisao/la:300 mil. ?leorey je napisao/la:
200 od Neymara + 100 koje je uprava vec pripremila. Ako sam ja dobro ukapirao.Saurman je napisao/la:300 mil. ?leorey je napisao/la:
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ti 'ladno doda 111 miliona Eura na ovaj transfer.leorey je napisao/la:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nije dodao na transfer, ostalo je iz budzeta + uskoro ce se prodati Munir, Douglas, Vermaelen, mozda i Rafinha il Gomes..Monolog je napisao/la:Pa ti 'ladno doda 111 miliona Eura na ovaj transfer.leorey je napisao/la:
-
- Kontakt:
Koje igrace. De ih nabroj?Romagnoli13 je napisao/la:Sa 300M u budžetu normalna uprava bi dovela 4 igrača visoke klase i Barca bi bila jača nego prije Neymara.Ali veliki je upitnik nad ljudima koji vode Barcu. Minimalno trebaju dovesti dva vezna igrača i jednog napadača.Jer sa ovom sredinom se upustiti u utrku sa Realom je neozbiljno.
Ogromna cifra nema šta, al' pitanje je na koga će utrošiti novac jer nijedan ozbiljan klub neće pustiti svoje najbolje igrače pred početak sezone.Rooney88 je napisao/la: 200 od Neymara + 100 koje je uprava vec pripremila. Ako sam ja dobro ukapirao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma to je sve UKOLIKO ovi odu. Recimo, Vermaelen neće otići za više od 4-5 miliona, Douglas se poklanja x godina, Munira ne traže bogati klubovi koji imaju finansijsku moć da plate neku veću cifru, jedino što se Gomes spominje (mada, ne vidim razlog zašto, jer smo svi gledali ovih godinu dana mučenja) i to stidljivo, kao neko ko bi donekle mogao napuniti klupsku kasu. Rafinha je, koliko sam ja upratio medijske natpise, bio nešto malo na Wengerovom radaru i to je to. I, da, zar nije i Semedo došao? I tu je otišao jedan dio novca namijenjenog za dovođenje novih igrača.Furymaker je napisao/la:nije dodao na transfer, ostalo je iz budzeta + uskoro ce se prodati Munir, Douglas, Vermaelen, mozda i Rafinha il Gomes..Monolog je napisao/la:Pa ti 'ladno doda 111 miliona Eura na ovaj transfer.leorey je napisao/la:
Istorija kaže da Barcelona teško prodaje igrače za neke dobre pare. Zato mi i nije bilo jasno ovih 111 dodatnih miliona nakon što Neymar ode iz kluba. Sve se svodi na to "kad prodamo", a nije ni blizu ta prodaja.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.