Barem ono "SARAJEVO'' na istoku je moralo bit u bordo boji, kao i prije. [emoji14]MortemHz je napisao/la:Pa i ne trebaju biti zelene..
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Barem ono "SARAJEVO'' na istoku je moralo bit u bordo boji, kao i prije. [emoji14]MortemHz je napisao/la:Pa i ne trebaju biti zelene..
Upravo htjedoh da napišem, to je bar bilo simbolično...skoroalen je napisao/la:Barem ono "SARAJEVO'' na istoku je moralo bit u bordo boji, kao i prije. [emoji14]MortemHz je napisao/la:Pa i ne trebaju biti zelene..
ajdohordas je napisao/la:Upravo htjedoh da napišem, to je bar bilo simbolično...skoroalen je napisao/la:Barem ono "SARAJEVO'' na istoku je moralo bit u bordo boji, kao i prije. [emoji14]MortemHz je napisao/la:Pa i ne trebaju biti zelene..
Bordo stolice, bijelim slovima "Sarajevo".MortemHz je napisao/la:
Budi zadovoljan sa ovim sto sam ti stavioskoroalen je napisao/la:Bordo stolice, bijelim slovima "Sarajevo".MortemHz je napisao/la:![]()
Pripazi na rječnik, ovo loše izgleda kad se pročita.MortemHz je napisao/la:Budi zadovoljan sa ovim sto sam ti stavioskoroalen je napisao/la:Bordo stolice, bijelim slovima "Sarajevo".MortemHz je napisao/la:![]()
To ostavi našoj "spoštovanoj gospođici" direktorici, hvala.MortemHz je napisao/la:Slika, nisam mislio na kitu
Dobro 'ajde, nek ostavi Aneli.AlfredNobel je napisao/la:Nemojte molim vas vrijeđati Sabrinu, eto gospodo ako vas mogu zamoliti. Hvala!
ahahhahahah ovo je bilo vise satiricnog karaktera, kako malo fali svima da se zaljepe odma, vi fakat mislite da ce neko iz kluba odgovorit na mail, pa oni da hoce radit nebi se sad ljudi sprdali s nama. Oni su se uhljebili i boli ih patka za navijace i klub a na kraju krajeva za posao koji obavlja tih 11 ljudi mogli bi placat honorarno nekoga ili da mi obicni smrtnici volontiramo.ajdohordas je napisao/la:Fakat ne znam kako vam se da razmišljat i ubijat glavu takvim glupostima, pored milijardu većih i bitnijih problema, vezanih za sportski segment, igrački kadar, poslovanje kluba, te samo vođenje kluba kao sportskog kolektiva itd...mensur55 je napisao/la:7. Jel fakat 11 ljudi smislja kako napraviti plakat i platit firmu da postavi dan pred tekmu?
Pa hajde sad da vas ovako sve pitam.. Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.skoroalen je napisao/la:Dobro 'ajde, nek ostavi Aneli.AlfredNobel je napisao/la:Nemojte molim vas vrijeđati Sabrinu, eto gospodo ako vas mogu zamoliti. Hvala!![]()
Šalim se, neka nama njih.
Nemoj nas bolan, vidiš da smo svi naelektrisani, varnica nam fali da planemo...mensur55 je napisao/la:ahahhahahah ovo je bilo vise satiricnog karaktera, kako malo fali svima da se zaljepe odma, vi fakat mislite da ce neko iz kluba t na mail, pa oni da hoce radit nebi se sad ljudi sprdali s nama. Oni su se uhljebili i boli ih patka za navijace i klub a na kraju krajeva za posao koji obavlja tih 11 ljudi mogli bi placat honorarno nekoga ili da mi obicni smrtnici volontiramo.ajdohordas je napisao/la:Fakat ne znam kako vam se da razmišljat i ubijat glavu takvim glupostima, pored milijardu većih i bitnijih problema, vezanih za sportski segment, igrački kadar, poslovanje kluba, te samo vođenje kluba kao sportskog kolektiva itd...mensur55 je napisao/la:7. Jel fakat 11 ljudi smislja kako napraviti plakat i platit firmu da postavi dan pred tekmu?
Ružna brate trava.skoroalen je napisao/la:Bordo stolice, bijelim slovima "Sarajevo".MortemHz je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, mma_hz, rimljanin90, skoJaa, supervizor i 78 gostiju.