Nemoj više ulazithurem je napisao/la:Usao par puta (razlog Seo) i sve sto sam mogao primijetiti jeste da su vam teme smece.
Tacno vecinom smijesni i jadni navijaci bas kao i Arsenal posljednjih godina.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemoj više ulazithurem je napisao/la:Usao par puta (razlog Seo) i sve sto sam mogao primijetiti jeste da su vam teme smece.
Jesu i bezobrazni, gost dolazio a ovcavine nisu iznijeli.hurem je napisao/la:Usao par puta (razlog Seo) i sve sto sam mogao primijetiti jeste da su vam teme smece.
kratko i jasnoBarcod je napisao/la:Nemoj više ulazithurem je napisao/la:Usao par puta (razlog Seo) i sve sto sam mogao primijetiti jeste da su vam teme smece.
Ustao covjek na sabah i o nama razmisljaoQUARTERBACK je napisao/la:kratko i jasnoBarcod je napisao/la:Nemoj više ulazithurem je napisao/la:Usao par puta (razlog Seo) i sve sto sam mogao primijetiti jeste da su vam teme smece.
Tacno vecinom smijesni i jadni navijaci bas kao i Arsenal posljednjih godina.![]()
![]()
Gunner4 je napisao/la:@Seamane hoce li biti kakvih transfera? Kako stojimo sa Lemarom?
Opasno se zacutilo ovih dana niko se i ne spominje?!
? са GT-I9300 уз - &
Vidno potrešen i izrazito nezadovoljanAA23 je napisao/la: Najveće pojačanje :
Sexator se vratio treninzima![]()
![]()
Opet jedan od onih postova koji govore o Arsenalu, treneru, igračima i nikako nemogu da shvatim da li je ovaj Seaman navijač Arsenala ili jedan od članova staffa kluba sa Emirata. Zašto se ne prijaviš druže i skautiraš za Arsenal, jer očito da imaš visoko mišljenje o sebi a ne bih se mogao složiti da imaš uporište. Kad kupujueš auto, svide ti se linija,performanse,cijena,garancija,marka ima pedigre...i na kraju odvezeš se na more a ono...ništa niščim...ko je kriv. Ford,Anjeli...itd. Nikad neznaš šta se iza brda valja. Lako je sve znati nakon sezone ili možda se nekad dobro procjeni, ali greške su sastavni dio života i posla. Kad je dolazio Xhaka svi smo govorili kako je to pravi potez.Nije ono što smo očekivali, ali ne zaslužuje da ga se vrijeđa, i ostali. Pustite ljude da igraju i rade.Seaman je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:@Seamane hoce li biti kakvih transfera? Kako stojimo sa Lemarom?
Opasno se zacutilo ovih dana niko se i ne spominje?!
? са GT-I9300 уз - &
navodno poslana i 4 ponuda za lemarai ovaj kepec iz nice se spominje
ako sutra nice ispadne od ajaxa nebi me začudilo da uskoro afrički xavi osvane u voajerovoj prćiji
![]()
![]()
prevara samo takva kao i šiptarski pekar,**** ekipu koja bi titulu
a da joj sredinu drži limitirani pekar
zanatlija je napisao/la:
Kad je dolazio Xhaka svi smo govorili kako je to pravi potez.Nije ono što smo očekivali, ali ne zaslužuje da ga se vrijeđa, i ostali. Pustite ljude da igraju i rade.
Ne zoves na more ,yebem ga ja ,dje si toQUARTERBACK je napisao/la:dje ste borci sta ima kako ide bujrum na pivu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.