Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bassha
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Bassha » 01 avg 2017, 10:00

Prijenosa utakmice između Švedske i Bosne i Hercegovine u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u košarci neće biti, ali će zato BHT prenositi sve domaće utakmice, potvrđeno je za “****”.

Utakmica između Švedske i Bosne i Hercegovine se igra u srijedu, a pošto je veoma malo vremena ostalo do samog meča, sasvim je jasno da direktnog prijenosa neće biti. No, BHT će prenositi sve domaće duele pretkvalifikacija.

“Sve domaće utakmice radit ćemo u direktnom prijenosima na BHT1 “,potvrdila je Medina Šehić, urednica sportskog programa, za “Faktor”.

Nakon susreta u Švedskoj, reprezentativci BiH u košarci se vraćaju u našu zemlju gdje ih očekuje duel sa Slovačkom 5. augusta.[/quote

Adin Vrabac, Ismet Sejfić, Markus Lončar, Džanan Musa, Aleksandar Lazić, Adi Zahiragić, Edin Atić, Almir Hasandić, Amar Gegić, Alex Renfroe, Nedžad Muratović i Obrad Tomić.
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 avg 2017, 10:02

Prenosi li Svedska televizija?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 avg 2017, 12:36

Ma ja, znao sam da nemaju para da otkupe prenos od Šveda, i ovo što će domaće prenositi im je puna šaka brade.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 01 avg 2017, 12:45

Prema kladionicama mi autsajderi protiv Švedske.. jel ima negdje njihov spisak igrača za ove pretkvalifikacije, nigdje ga nisam uspio nać

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 01 avg 2017, 12:56

haris004 je napisao/la:Prema kladionicama mi autsajderi protiv Švedske.. jel ima negdje njihov spisak igrača za ove pretkvalifikacije, nigdje ga nisam uspio nać
http://www.basket.se/SwedishBasketballF ... 4400$t&0=1

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 01 avg 2017, 13:00

nerminh74 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
“To tada nije bila moda, sada, očito, jeste, ali ni ta moda ne stoji svakome. Mi smo jedva čekali da se okupimo, da igramo i budemo zajedno. Tad niko nije otkazivao reprezentaciji zbog kluba, umora ili imaginarnih povreda. Bio je to naš doprinos državi. Mi nismo na prvim ratnim linijama branili državu, ali smo svaki na svoj način, u klubovima, reprezentaciji, uvijek promovirali Bosnu i Hercegovinu. Nismo imali velike prohtjeve, bili smo zadovoljni onim što smo imali. Nekad je bilo veoma dobro, nekad manje dobro, ali smo uvijek igrali srcem. Znate šta, ne treba trošiti riječi o onima koji nisu tu, nego pružiti podršku momcima koji su odlučili provesti ljeto s kvalitetnim trenerom, nešto naučiti i dati maksimum za svoju državu”, istakao je Nenad Marković.
drugo vrjeme drugi vakat
to je bilo poslje rata kada je bio veliki osječaj patriotizma i pripadnosti državi,ali sada poslje 22 godine života ili ti za večinu raje mučenja u ovoj državi kojoj su vodeči političari izdali sve ideale za koje se nekad borilo (na svakoj strani) i koji više manje prodaju istu priču sa početka 90-tih taj patriotizam je dosta opao i večina nas bi sada na prvu bolju šansu razgulila odavde

mada opet taj patriotizam i ako dosta umanjen i dalje postoji
da, to je to

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2017, 13:20

Ne vjerujem kakvi nesposobnjakovici. :facepalm: Na kraju necemo uopste moci gledati sutrasnju utakmicu. U ovaj njihov livestream ne vjerujem ni sekunde, nisu oni sposobni za to.
Urednica sportskog programa BHT-a Medina Šehić potvrdila je da nijedna TV kuća iz Švedske neće moći prenositi meč, ali će na stranici BHRT.ba biti livestream utakmice iz Švedske. "Nijedna TV kuća iz Švedske neće prenositi meč. Jedino što smo mi omogućili jeste livestream na stranici javnog servisa (BHRT.BA). Mogu i potvrditi informaciju da će BHT prenositi sve domaće mečeve naše selekcije", kazala je za Oslobođenje Medina Šehić, urednica sportskog programa BHT-a.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 01 avg 2017, 15:34

kobe24 je napisao/la:Ne vjerujem kakvi nesposobnjakovici. :facepalm: Na kraju necemo uopste moci gledati sutrasnju utakmicu. U ovaj njihov livestream ne vjerujem ni sekunde, nisu oni sposobni za to.
Urednica sportskog programa BHT-a Medina Šehić potvrdila je da nijedna TV kuća iz Švedske neće moći prenositi meč, ali će na stranici BHRT.ba biti livestream utakmice iz Švedske. "Nijedna TV kuća iz Švedske neće prenositi meč. Jedino što smo mi omogućili jeste livestream na stranici javnog servisa (BHRT.BA). Mogu i potvrditi informaciju da će BHT prenositi sve domaće mečeve naše selekcije", kazala je za Oslobođenje Medina Šehić, urednica sportskog programa BHT-a.
Oni su nesposobnjakovići zato sto nijedna švedska TV kuća neće prenositi je l? Pa da trebali su uzet svoju opremu i zaputit se put Švedske.. Bože svega, al' pameti najviše

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2017, 15:37

remA1 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Ne vjerujem kakvi nesposobnjakovici. :facepalm: Na kraju necemo uopste moci gledati sutrasnju utakmicu. U ovaj njihov livestream ne vjerujem ni sekunde, nisu oni sposobni za to.
Oni su nesposobnjakovići zato sto nijedna švedska TV kuća neće prenositi je l? Pa da trebali su uzet svoju opremu i zaputit se put Švedske.. Bože svega, al' pameti najviše
Zaobidji me, balavce. :wave:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 avg 2017, 15:42

Ako će biti stream, znači da će biti kamere u dvorani. Mogli su to komotno na tv pustiti, svakako im i inače nije bolji kvalitet prenosa

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 avg 2017, 16:10

dino-92 je napisao/la:Ako će biti stream, znači da će biti kamere u dvorani. Mogli su to komotno na tv pustiti, svakako im i inače nije bolji kvalitet prenosa
Ne mora značiti jer imaju stream i tv kamere. Sumnjam da BHT može svoje TV kamere donjeti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2017, 16:14

Ramsey16 je napisao/la:kobe24 koji biser hahahaha
To nesto na moj racun?

Mrsko mi je objasnjavati jer znam da nema nikakvog efekta, ali evo momak iznad je pojasnio. Livestream ne planiraju raditi mobitelom, sto znaci da kamere postoje, a to opet znaci da se mogao raditi prenos iz Svedske. Fazon je sto se niko nije potrudio da ga obezbijedi, jer nikom to nije bilo u interesu. Njihove kamere svakako nisu idealne. Kad je bio prenos Bosne i Igokee, kvalitet slike je, takodjer, bio slab. Ne treba ni napominjati koliko je njihov livestream los i koliko puta 'puca' tijekom prenosa.

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 01 avg 2017, 16:17

kobe24 je napisao/la:
Ramsey16 je napisao/la:kobe24 koji biser hahahaha
To nesto na moj racun?

Mrsko mi je objasnjavati jer znam da nema nikakvog efekta, ali evo momak iznad je pojasnio. Livestream ne planiraju raditi mobitelom, sto znaci da kamere postoje, a to opet znaci da se mogao raditi prenos iz Svedske. Fazon je sto se niko nije potrudio da ga obezbijedi, jer nikom to nije bilo u interesu. Njihove kamere svakako nisu idealne. Kad je bio prenos Bosne i Igokee, kvalitet slike je, takodjer, bio slab. Ne treba ni napominjati koliko je njihov livestream los i koliko puta 'puca' tijekom prenosa.
Jest na tvoj racun nece drzavna televizija raditi van zakona ili sta vec kao sto je sa streamom face tv radio prije dvije godine

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 01 avg 2017, 16:17

Stipanovic novi igrac Cedevite

Nermine kao da smo pretpostavili da ce se transfer uskoro realizovati :D :D
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 avg 2017, 16:19

Unofficialpage je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:Ako će biti stream, znači da će biti kamere u dvorani. Mogli su to komotno na tv pustiti, svakako im i inače nije bolji kvalitet prenosa
Ne mora značiti jer imaju stream i tv kamere. Sumnjam da BHT može svoje TV kamere donjeti.
Znam da to ne mogu. Ali mogu taj stream pustiti na tvu. Face tv je to nekoliko puta radio. Ja se sjećam prijateljsku protiv argentine, nestao im tv signal i oni stream pustili. Ili kad je zeljo igrao kod standard liege, pa i kad su zlatne kadete prenosili. Nije da je inače kvalitet prenosa izvrstan pa da je stream ispod nivoa

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 avg 2017, 16:20

Hahaha, tacno je @nermin tamo po hr forumu nabacivao Stipana kao dobrog centra za njih. Zaposliti ga u strucni stab Vitamina!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2017, 16:22

Bassha je napisao/la:Stipanovic novi igrac Cedevite

Nermine kao da smo pretpostavili da ce se transfer uskoro realizovati :D :D
Hahahaha, bratu Nerminu procenat od transfera, on ga je nabacio Cedi. :cool: Odlicna stvar, drago mi je sto cemo imati Musu i Stipana u istoj ekipi.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2017, 16:46

a prije toga nemanju :mrgreen:
a bio sam siguran prošle godine da će ga prošle godine uzeti, ali onda begić spustio cjenu
hajde dobro je da će džanan i andrija biti zajedno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 01 avg 2017, 19:24

kobe24 je napisao/la:Zaobidji me, balavce. :wave:
Bože zdravlja, za pamet je kasno :lol: :lol: :lol:

Velika je razlika između streama i TV signala. Upališ max. 3 kamere i eto ti stream, i tako će vjerovatno sutra i biti. Nije bezveze žena rekla da nijedna švedska TV kuća ne radi prijenos. Pružanje TV signala znači profesionalno odrađen prijenos koji se sastoji naravno od slike, tona, grafike itd. BHT je državna televizija i ne može u program pustiti stream, nije k'o što je FACE nekad radio pa im se u pola prijenosa krene učitavat. Al' ipak neka je sramota državne televizije... teško im otići tu blizu u Švedsku sa full opremom za prijenos PREDKVALIFIKACIJSKOG meča za KVALIFIKACIJE EUROBASKETA, a razbacuju se parama. :nene:

@Uno vidio si Grand Slam, svi tereni prekriveni kamerama. Čekaš Damira na terenu 25, znaš da imaju kamere, upališ Eurosport kad ono komentator kaže, nažalost ne možemo prenositi Damira jer na terenu 25 ne postoji oprema za pružanje TV signala, ali ipak meč možete gledati na Eurosport Playeru. Teško za skontat, fakat

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 11 gostiju.