FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel istina da je gotovo za Kajkuta, da je potpisao??? Od danas ga zovem "intenzitet". Nimalo mi se ne sviđa ovaj transfer.
Sta je sa tim Zajmovićem, zar je toliko loš da nema prilike. Ako je loš, što je doveden. Kod dva trenera nije dobio priliku. Zašto su ga onda doveli. Molim Admira Adžema da stavi nekog iz B ekipe da bude napadač protiv Viteza ili da priključi nekog juniora koji može igrati na toj poziciji. Mislim da imamo u tom omladniskom pogonu ili B ekipi nekog ko bi ginuo u našem dresu, a da je mlad. Imamo dosta ovih iskusnih igrača u ekipi.
Sta je sa tim Zajmovićem, zar je toliko loš da nema prilike. Ako je loš, što je doveden. Kod dva trenera nije dobio priliku. Zašto su ga onda doveli. Molim Admira Adžema da stavi nekog iz B ekipe da bude napadač protiv Viteza ili da priključi nekog juniora koji može igrati na toj poziciji. Mislim da imamo u tom omladniskom pogonu ili B ekipi nekog ko bi ginuo u našem dresu, a da je mlad. Imamo dosta ovih iskusnih igrača u ekipi.
Zadnja izmjena: fibonacci, dana/u 01 avg 2017, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Truth begins in lies."
ČĆenane ostani, pusti to što plaćenici divane kontra tebe!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Opet rotacije u OP...
Ispresijecase djecu, vise ne znaju ni ko im je trener, ni dokad.
Ako smo ista do sada trebali nauciti, to je da je OP najbitniji segment naseg kluba.
Ne instant uspjesi, ne istrosene ublehe iz komsiluka/susjedstva, vec NASA djeca.
Nisu bitne ni "rostiljdzije", ni ovi "novi", samo djeca.
Vakat se tome posvetiti, pod hitno uozbiljiti taj segment.
Puno je brate da neke kategorije za godinu dana promijene 4 trenera...
Ispresijecase djecu, vise ne znaju ni ko im je trener, ni dokad.
Ako smo ista do sada trebali nauciti, to je da je OP najbitniji segment naseg kluba.
Ne instant uspjesi, ne istrosene ublehe iz komsiluka/susjedstva, vec NASA djeca.
Nisu bitne ni "rostiljdzije", ni ovi "novi", samo djeca.
Vakat se tome posvetiti, pod hitno uozbiljiti taj segment.
Puno je brate da neke kategorije za godinu dana promijene 4 trenera...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kemo potpisuje novi ugovor, a sve ne valja SD.

Šta se sad konkretno dešava u OP, mislim da ti imaš info iz prve ruke?ackeey je napisao/la:Opet rotacije u OP...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma renovira se, dim od roštilja začadio zidove pa kreče. Samo prva fazaVirtu4l je napisao/la:Šta se sad konkretno dešava u OP, mislim da ti imaš info iz prve ruke?ackeey je napisao/la:Opet rotacije u OP...

Nađoh jedan interesantan, sa lobotomije:
Naravno, malo kasnije ban."Neandertalac" 31.10.2016
Maximalno do kraja ovog dijela prvenstva klub treba da dobije SPORTSKOG DIREKTORA koji će u zimskoj pauzi zajedno sa trenerom biti zadužen za sportski dio. Osoba koja će biti alfa i omega, donositi odluke, za iste odgovarati.
A ne da to bude produžena Misimovićeva ruka, Mr glavni scout, Ćenan, pita se koliko i ja preko foruma.
Kompletna uprava da se potpuno odmakne od sportskog dijela, trenera, sastava, igračkog kadra, pojačanja, učinka, od svega.
Oni ako vole Želju neće više nikad, ali nikad umiješati prste u taj dio. Direktno su nas svojim odlukama, egom, neznanjem, prepotentnošću, arogancijom, diktaturom doveli u ovu poziciju.
Dobar dan i vama. Banujte me opet, niste odavno. Pokažite da ste samo mali poslušnici i ništa više.

Nekada prije ban kada sam branio Zubana, pa ban kad sam pričao da se igraju Fm, pa ban kada sam rekao da dovode igrače, pa ban kada sam branio Amara, pa ban kada sam rekao struka a ne amateri, itd...
A jest ovaj "konobar" neprijatelj kluba, gluho bilo.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sinanov portal saznaje ([emoji38]) da je Projic povrijedio rame i vjerovatno ce propustiti utakmicu protiv Viteza.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 01 avg 2017, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta je sa ovim Djelmicem , nije valjda da do kraja mora odradit ovaj ugovor sa Debrecenom?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Cenanoglu se zajebaje SA armijom plavih navijaca..Izgleda Cenan jak ko tonbe,ko ga gura pa Misun ,sta to znaci prevod.Ko Nas ****.
220.000 eura cemo dobiti od transfera Bajica.
Jedno zeljino dijete ove sezone brani titulu Capocannonierea a drugo napada
golemo...
golemo...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nemoj mi reci da bi ga vratio nama, malo nam Jahic, Bekric, Zeba, Bogicevic ?Merhaba je napisao/la:Sta je sa ovim Djelmicem , nije valjda da do kraja mora odradit ovaj ugovor sa Debrecenom?
- Zeljeznicar -
Ovo sa Bajićem ispade odlično, neće se na tome završiti jer ima još par igrača koji će nam narednih godina donositi pare.
E sad, imamo ozbiljan problem u omladinskom pogonu gdje trenutno vlada neviđen javašluk. Treneri se mijenjaju kao na traci, djeci se ukida smještaj i hranarina. Izgubili smo četiri izuzetno talentovana klinca, jedan je otišao i Njemačku, jedan u Sarajevo, jedan u Zrinjski a jedan je imao problema sa registracijom. Šarić, sjećamo ga se sa turnira u Bijeljini je najbolji i taj je otišao na Koševo. Tako da smo ostali na igračima iz Sarajevskog Kantona. Povećali su i članarine na 60 KM.
Gospodo, vidjeli smo da nemate pojma o sportskom segmentu, a omladinski pogon je NAJVAŽNIJI dio tog segmenta. Sve pare koje ste protraćili ovih godina je donio upravo taj omladinski pogon Fudbalskog Kluba Željezničar. Novog Bajića, Hadžiahmetovića, Hodžića ili Džeku nemamo ni na mapi, a posljedice toga ćemo osjetiti u narednim godinama.
Ostavite se priča o roštiljima i pljuvanju svega što je bilo prije 2015. godine, jer i danas živite na račun toga što je bilo prije. Uozbiljite se i posvetite se našem omladinskom pogonu, samo nam on garantuje stabilnost i sigurne prihode.
E sad, imamo ozbiljan problem u omladinskom pogonu gdje trenutno vlada neviđen javašluk. Treneri se mijenjaju kao na traci, djeci se ukida smještaj i hranarina. Izgubili smo četiri izuzetno talentovana klinca, jedan je otišao i Njemačku, jedan u Sarajevo, jedan u Zrinjski a jedan je imao problema sa registracijom. Šarić, sjećamo ga se sa turnira u Bijeljini je najbolji i taj je otišao na Koševo. Tako da smo ostali na igračima iz Sarajevskog Kantona. Povećali su i članarine na 60 KM.
Gospodo, vidjeli smo da nemate pojma o sportskom segmentu, a omladinski pogon je NAJVAŽNIJI dio tog segmenta. Sve pare koje ste protraćili ovih godina je donio upravo taj omladinski pogon Fudbalskog Kluba Željezničar. Novog Bajića, Hadžiahmetovića, Hodžića ili Džeku nemamo ni na mapi, a posljedice toga ćemo osjetiti u narednim godinama.
Ostavite se priča o roštiljima i pljuvanju svega što je bilo prije 2015. godine, jer i danas živite na račun toga što je bilo prije. Uozbiljite se i posvetite se našem omladinskom pogonu, samo nam on garantuje stabilnost i sigurne prihode.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kada se mogu očekivati sredstva od Bajića, UEFE (tekmičenje u Europa ligi) ???
"Truth begins in lies."
Sramotno je da omladinski pogon trpi zbog neuspjeha prvog tima, a puna su im usta bila napretka u OP-u, te isli u moskvu, te zagreb da gledaju kako se to radi, te sad je tu covjek koji je bio u mariboru koji ce poslozit to, pa onda Tica doveden koji je napustio brze bolje to sve, i sada imamo situaciju da odavno nije losije bilo u OP-u
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Zec ili Djelmic hmmZenzo je napisao/la:Nemoj mi reci da bi ga vratio nama, malo nam Jahic, Bekric, Zeba, Bogicevic ?Merhaba je napisao/la:Sta je sa ovim Djelmicem , nije valjda da do kraja mora odradit ovaj ugovor sa Debrecenom?

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Dovoljno je samo vidjeti ko je postavljen za direktora OP i sve je jasno. Mora se vise ulagati u OP jer ce nam se to vratiti duplo u buducnosti.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ja mislim da te pare dolaze kroz rate? Ko ih nama uplaćuje? Udinese ili Konja!fibonacci je napisao/la:Kada se mogu očekivati sredstva od Bajića, UEFE (tekmičenje u Europa ligi) ???
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo Virtualni, neprijatelju kluba. Da se u dogovoru sa tobom a kako nam je Aco naredio nadovežemVirtu4l je napisao/la:Ovo sa Bajićem ispade odlično, neće se na tome završiti jer ima još par igrača koji će nam narednih godina donositi pare.

Evo jedan iz 10.2016. kada su padali "hvalospjevi" kako će to biti jedan epski pomak u Op.
Malo hvale, cijeli post je dobar i vizionarski a posebno boldirani dijeloviNeandertalac
Post06 okt 2016, 13:39
Ne znam tacno, vjerovatno neko drugi moze tacan podatak staviti kako su iduci transferi nase djece u odredjenom procentu obavezni da se vracaju u omladinski. To su te `lose finansije` a imas samo u zadnjoj godini bruku novca koji je stigao u klub kao produkt nase skole. Da ne ulazimo sada u to kako je potrosen i koliko ga je ulozeno u isti, otici cemo daleko.
Dalje, treneri. Htio ne htio moram spomenuti Dogana. On je bio taj strucni kadar koji je pravio planove i strategije razvoja po kojem su ostali treneri radili. Njegova stručnost mi daje za pravo da kazem da smo sa njegovim odlaskom izgubili jako puno vremena, znanja, poremećen sistem sa turbulncijama i to nas vec kosta a u buducnosti ce biti jos izrazenije. Sada imamo samo najave kako ce se raditi a za rezultate treba dosta vremena dok se sve to poslozi a kompracija Tica vs Dogan po znanju je nemjerljivo na strani bivseg sefa. Nije ni Tica los, ali. Uostalom pred nama je. Neki od njegovih prvih poteza su treneri iz komsijskog tabora ali to je druga tema.
Infrastruktura se koliko toliko popravila. Gredic je donio onaj dobar ugovor sa opstinom Novi Grad a svakodnevno skoro vidimo da se nesto radi sto ce prosiriti paletu mogucnosti za sami rad. Za pohvalu svakako.
Da zakljucim, mi smo miljama daleko jer je jedan sistem koji je itekako davao rezultate, sjeban, da se tako izrazim. Prije par godina si imao sve sto se danas tek pokusava uspostaviti i uzimajuci u obzir sve navedeno to su bili losi potezi. Sada kasnimo ne samo za onim sto tezimo da postanemo vec i za necim sto smo vec imali.

'Ta zna "konobar", 'ta će on, znam ga ja...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.