FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puna podrska Repuhu I ekipi u nastavku prvenstva, ovi ostali nek se strpe jos malo sad ce poceti spanska, engleska I njemacka liga pa ce imati sta gledat. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam vidio da Repuha neko psuje, osim što je raji preko glave uhljeba. Znači Čala rekao da "sputava" FK Sarajevo i povukao se, a ovaj ostao, vodeći se tom logikom, obzirom da je bio Čalina desna ruka - barem djelimično je uticao na to "sputavanje" - i šta je on uradio? Prihvatio da ostane i prima platu, a zna da će ići kad-tad jer niti je neki vizionar niti je neki taktičar. Da je ostao tu da ispoštuje klub, ali rekao "tu sam dok se ne nađe neko dugoročno rješnje" pa da mu se naklonim, ali ne - daaaaaaj i meni da se i ja malo igram trenera.zagor1987 je napisao/la:Pitarbordo ja nisam za Repuha jer mislim da je ogranicen kao trener nesto tipa Cala,ako su dali otkaz Cali nek dovedu boljeg al jok. Ja necu da psujem ljudima onako reda radi,zasto covjeka psuju koji je razlog? Repuh je za razliku od mnogih ginuo za nas dres i sad treba da ga debili vrijedaju eto reda radi fujjj.
A Klub i dalje donji. U zadnjih 87 od 122 utakmice kod nas prelazna rješenja, nikakve vizije, sve od danas do sutra. Uprava krajnje nesposobna, izgubili igrača 20 dana šute ne znaju gdje je, igrači odlaze besplatno iz kluba iako imaju ugovore po godinu. Doveli igrača pretprošle sedmice, dva kola prošla lik još nije registrovan... Na svakom nivou od Valentina, preko Sabrine, Faruka, Anele, Tarika, Senada, Zijada... pa Akademije - niko nije idealno rješenje za tu poziciju. NIKO!
Samo Saraj'vo.
Repuh je sebe davno obezbjedio ima firmu i ok mu ide,a i prije je pare zaradio,i vrati se psuju ga jer se sliko sa Saidom uostalom ne vrijedi ovo citat. Prije nego se lupi nesto da se Repuh npr uhljebio treba se raspitat malo
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovi ostali? Pa ti neki dan reče da si u njemačkoj i da ideš na utakmice Bajerna?isko1807 je napisao/la:Puna podrska Repuhu I ekipi u nastavku prvenstva, ovi ostali nek se strpe jos malo sad ce poceti spanska, engleska I njemacka liga pa ce imati sta gledat.

Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zasto lazes?bordobijeli je napisao/la:Svega ima na forumu to je tako al vrijedjati i psovati svoje igrace ,trenere,prijatelje s tribine to je bruka . sjecam se kad je Evander dok je pape bio selektor bio glavni s komentarima teleca glava i slicno . za mene ne shvatljivo da tako nazvati covjeka koji je bio 10 god najbolji igrac kluba za koji navijas . ako je to ovaj nas evander
Ja sam taj koji je uvijek Papeta branio i kao selektora i kao legendu kluba.
Do kad cete lagati i izmisljati?
Na ovaj nacin hinjski pokusavas izjednaciti Papeta sa uhljupima tipa Ilijevski i slicni?
Fuj. Stidi se!
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 31 jul 2017, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa i Valentin ima firmu i fino "bogatstvo" za naše prilike pa mu je plata menadžerska.zagor1987 je napisao/la:Repuh je sebe davno obezbjedio ima firmu i ok mu ide,a i prije je pare zaradio,i vrati se psuju ga jer se sliko sa Saidom uostalom ne vrijedi ovo citat. Prije nego se lupi nesto da se Repuh npr uhljebio treba se raspitat malo

Samo Saraj'vo.
Cisto sumnjam da Repuh ima neku platuPitarBordo je napisao/la:Pa i Valentin ima firmu i fino "bogatstvo" za naše prilike pa mu je plata menadžerska.zagor1987 je napisao/la:Repuh je sebe davno obezbjedio ima firmu i ok mu ide,a i prije je pare zaradio,i vrati se psuju ga jer se sliko sa Saidom uostalom ne vrijedi ovo citat. Prije nego se lupi nesto da se Repuh npr uhljebio treba se raspitat malo
Do 8 na godisnjem, abd jos u nedelju tekma pa bog sami zna kad cu ugrabit prilikuPitarBordo je napisao/la:Ovi ostali? Pa ti neki dan reče da si u njemačkoj i da ideš na utakmice Bajerna?isko1807 je napisao/la:Puna podrska Repuhu I ekipi u nastavku prvenstva, ovi ostali nek se strpe jos malo sad ce poceti spanska, engleska I njemacka liga pa ce imati sta gledat.

A Bayern I 1860 gledam samo kad radim na Alianz Areni

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa i Said je dobre pare u karijeri zaradio ni za sta, pa opet uzima dobru platu. Ni malo mu nije mrskaPitarBordo je napisao/la:Pa i Valentin ima firmu i fino "bogatstvo" za naše prilike pa mu je plata menadžerska.zagor1987 je napisao/la:Repuh je sebe davno obezbjedio ima firmu i ok mu ide,a i prije je pare zaradio,i vrati se psuju ga jer se sliko sa Saidom uostalom ne vrijedi ovo citat. Prije nego se lupi nesto da se Repuh npr uhljebio treba se raspitat malo

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
jao dulje i patetike. pare jarane, ne moze Klub od ljubavi igraca koji idu za 0 KM prezivjeti 
Svima nam je jasno da Uprava pravi amaterske greske sa ovi postavljanjem trenera i tjeranjem istih, samo me zanima kad ce prestati sa tim??? Napokon su skontali i igrace ne vrte vise, hajte skontajte i trenera ostavite sezonu minimalno!?

Svima nam je jasno da Uprava pravi amaterske greske sa ovi postavljanjem trenera i tjeranjem istih, samo me zanima kad ce prestati sa tim??? Napokon su skontali i igrace ne vrte vise, hajte skontajte i trenera ostavite sezonu minimalno!?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Princezo javi se tnnt nntnjoker90 je napisao/la:Gdje li je Crnkić na probama?

U ovom sivilu i ja mislim da Lelić treba dobiti priliku u kontinuitetu da vidimo koliko može i može li uopšte. Repuh će po svemu sudeći ići brzo (bilo to za mjesec ili za 4 mjeseca), ali eto mu prilike nek afirmiše ovu djecu da po nečemu ostane upamćen.
Identifikujem se sa Sarajevom, i uvijek ću.
Dulja, klub koji ti je sve to što si napisao ti je nudio način da se odužiš ali nisi htio. Sretno i prijatno.
Identifikujem se sa Sarajevom, i uvijek ću.
Dulja, klub koji ti je sve to što si napisao ti je nudio način da se odužiš ali nisi htio. Sretno i prijatno.

Samo naprijed Saraj'vo!
Selam alejkum pitari, dali je neko klanjao jaciju. Bolje bi bilo nego da vrijedjate jedni druge.Biti ce sve udure, ako se Tan smiluje i sam ode, posto mi s foruma nemamo lovu da kupimo klub. Podrska Repuhu i igracima od mene, jer mi nemamo boljeg trenera a bogami ni igraca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pusi ga sjenicki ronaldo i vodi tuzlanskog ailtona sa sobom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sam da ode ? - ne daj Boze, nek pokloni nekome klub ako treba ali gazda mora da postoji inace ce ovi lesinari sravniti klub sa zemljom, ovako nek se barem odrzava na 'pozitivnoj nuli' dok ne dodju neka bolja vremenafks74 je napisao/la:Selam alejkum pitari, dali je neko klanjao jaciju. Bolje bi bilo nego da vrijedjate jedni druge.Biti ce sve udure, ako se Tan smiluje i sam ode, posto mi s foruma nemamo lovu da kupimo klub. Podrska Repuhu i igracima od mene, jer mi nemamo boljeg trenera a bogami ni igraca.
Pyro is not a crime !
Lesinari ovo jos mogu raditi jer imaju ledja(Tana)THEC je napisao/la:sam da ode ? - ne daj Boze, nek pokloni nekome klub ako treba ali gazda mora da postoji inace ce ovi lesinari sravniti klub sa zemljom, ovako nek se barem odrzava na 'pozitivnoj nuli' dok ne dodju neka bolja vremenafks74 je napisao/la:Selam alejkum pitari, dali je neko klanjao jaciju. Bolje bi bilo nego da vrijedjate jedni druge.Biti ce sve udure, ako se Tan smiluje i sam ode, posto mi s foruma nemamo lovu da kupimo klub. Podrska Repuhu i igracima od mene, jer mi nemamo boljeg trenera a bogami ni igraca.
Kad on ode onda ce oni biti donji ako ne i prije
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Sta je trebao, ostati u klubu koji evidentno tone i u kojem se ne zna ko pije a ko placa, klubu kojeg se eto i sami navijaci stide i od njega ruke "dizu".Tele33 je napisao/la:
Bilo je biraj izmedju jos godinu dvije u Sarajevu i Premijer ligi, za to vrijeme ne bi napredovao, a nakon toga bi bilo prekasno za bilo sta...ovako neka iskusa svoju srecu, mozda mu i podje za rukom, a u smece od Premijer lige se uvijek moze vratiti.
Zbog stanja u kojem se FKS nalazi uopce ne zamjerim Duljevicu, razumijem njegovu odluku i neka mu je sa srecom.
Dulja hvala na svemu i sretno 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
mozda i mogu raditi neke stvari ali postoji granica, bez gazde ta granica nece vise postojati a onda ide opet dubioza i milionski dugovi, a mi nismo ni Partizan ni Zvezda za koje ce drzava reagovati kad dodju blizu granice propasti, nas bi rado ugasili mnogiBordomen je napisao/la:Lesinari ovo jos mogu raditi jer imaju ledja(Tana)THEC je napisao/la:sam da ode ? - ne daj Boze, nek pokloni nekome klub ako treba ali gazda mora da postoji inace ce ovi lesinari sravniti klub sa zemljom, ovako nek se barem odrzava na 'pozitivnoj nuli' dok ne dodju neka bolja vremenafks74 je napisao/la:Selam alejkum pitari, dali je neko klanjao jaciju. Bolje bi bilo nego da vrijedjate jedni druge.Biti ce sve udure, ako se Tan smiluje i sam ode, posto mi s foruma nemamo lovu da kupimo klub. Podrska Repuhu i igracima od mene, jer mi nemamo boljeg trenera a bogami ni igraca.
Kad on ode onda ce oni biti donji ako ne i prije
Pyro is not a crime !
Ma ljudi, niko ovdje ne diže ruke od kluba i ne smanjuje podršku. Al' preko nekih stvari se ne može preći. Kome se sviđa ova situacija u klubu, ko je zadovoljan izborom Repuha kao menadžera, bez uvrede al' taj nije normalan il' nije navijač/simpatizer Sarajeva. On jest kao igrač ginuo za svaku loptu i sve to stoji al' mu to jednostavno nije dobra preporuka da bude trener. I bio je dio Čalinog SŠ, ako je Čala odstupio sam morali su i njegovi asistenti pokupit kofere, jer se ovakvim potezima stiče dojam nesloge u svlačionici i srozavanja Čale. Al' sve to može na stranu, da Repuh ima ikakvo iskustvo kao trener. Mi smo faktički dobili menadžera kojem je ovo prvi trenerski angažman u životu. A nedavno se ovdje spominjao Vule Trivunović, koji je takođe ginuo za Sarajevo kao igrač, i 90% foruma je bilo protiv njega jer neće da se uči na Sarajevu. A ima kakvo-takvo iskustvo, radio je u jednom klubu itd (doduše nema licencu). Ne znam, meni ovo nikako nije u redu. I koliko god vi pljuvali Evandera momak je u pravu 100%, navijači su nikad udaljeniji od kluba. U doba viršli je sjever bio puniji protiv Zvijezde Gradačac ili Slavije nego sad, i ostale tribine. I pored borbe za oba trofeja ljudi ne dolaze na stadion. Finale kupa gledalo jedva 7.000 ljudi, a u npr sezoni 2010/2011 to je bila normalna posjeta za utakmice tipa Velež, Čelik, Sloboda itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, iliyaa8, JavierBosnia, keli, mercurial, nedimmmm1337, PapakIzSa, plisek, riki46, Varijantas8 i 66 gostiju.