FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On bi igrao za Zelju da su tad imali para, no jbg bili kokuzi a mi dobro stajali i zato je i dosao u Sarajevo, a ove price da mu se ispunio djecacki san, ma hajte molim vas 

Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:

a pazi raje sto mu komentarise, nije ni cudo sto smo u ovakvom qrcu. Necu mu zeljeti nista lose ali se morao bolje ponjeti prema klubu.
Ma samo se nasmijao i preskrolao, šta ćeš na ovo reći..PitarBordo je napisao/la:Eto Harisu dječački san se ostvario, a svi u mahali znaju da je navijao za Željezničar cijeli život.
A nakon što je ispao papak i odbio produženje u jedno 10 navrata, sad šatro emotivne neke poruke. Ma haj Harise sviju ti.
Čekamo da @joker ovo proćita i iznese svoj sud.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Duljevic je ispao pakas prema FKS ! Mnogo vise je trebao dati za FKS od ove "emotivne" fb poruke .
- Evolution87
- Kontakt:
meni sama suza niz lice ide...

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hilmo il radi sta treba il zavrsi sa ovim. Repuha kao trenera smatram kao gresku,al da mu neko bez razloga ovdje psuje sve po spisku ne ide jer covjek to nicim nije zasluzio,ja ga se sjecam slomljene glave kad je igrao i ovdje neko dodje i psuje covjeka bravo mangupi pleme vam j.e.b.e.m. Calu sam smatrao amaterom i kritikovao ga a ne ko neki da mu psujem,i vrijedjam covjeka kakvih spodoba ima ovdje
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 31 jul 2017, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
**** pomrle upravi što su nas opet osramotili ! Imatel' obraza i jel znate za granicu, majku vam nesposobno amatersku hebem !!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo tebi da kontriram, i za pare ne treba da brinem. Klub ce me odlicnl isfinansirati.Evander je napisao/la:Tvoja ljubav se parama mjeri. Nabijem ti clana porodice koji u klubu radi. Rak daboda dobio i nedocekao trinaestu platu u klubu u decembru.Zip je napisao/la:Menadjer opet glupa pitanja postavlja [emoji38]Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Uporedite osjecaj pripadnosti klubu kad smo na virslama bili i danas?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sasvim je jasno da je za tebe ljubav prena FKS na posljednjem mjestu.
Ti bi trebao da ides na pdf predvidjen za navijace drugih klubova!
Pazi sta drugome zelis, da se to tebi nebi desilo, papcino

Provaljen si.
Treba da se sramis svoji psovki, djubre jedno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mico za sada nista a prolazi ispod radara.

Igrace nekad treba istrpit dok se naviknu jer nisu svi isti,tako je u vecini slucajevaSarajlijica1946 je napisao/la:Mico za sada nista a prolazi ispod radara.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A neki ne mogu nikako da igraju, dosli su cak pola godine radije. Nema smisla zar ne.zagor1987 je napisao/la:Igrace nekad treba istrpit dok se naviknu jer nisu svi isti,tako je u vecini slucajevaSarajlijica1946 je napisao/la:Mico za sada nista a prolazi ispod radara.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ću mu dati još tri-četri utakmice prije nego dam konačan sud, ali protiv onakvog Čelik je frajko pravio glupe poteze tipa sam istrča u aut, gol-aut, pa onaj jedan te isti potez kad je prešao na lijevo krilo koji ni jednom nije prošao...Sarajlijica1946 je napisao/la:A neki ne mogu nikako da igraju, dosli su cak pola godine radije. Nema smisla zar ne.zagor1987 je napisao/la:Igrace nekad treba istrpit dok se naviknu jer nisu svi isti,tako je u vecini slucajevaSarajlijica1946 je napisao/la:Mico za sada nista a prolazi ispod radara.
Cak se bek zvani biciklo prije ubacuje na krilnu poziciju.
Samo Saraj'vo.
Sretno Dulja 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za lijeka trosili pare svi moji koji imaju ikakve korist od kluba na bilo kakav nacin, a takodje i tvoji?Zip je napisao/la:Samo tebi da kontriram, i za pare ne treba da brinem. Klub ce me odlicnl isfinansirati.Evander je napisao/la:Tvoja ljubav se parama mjeri. Nabijem ti clana porodice koji u klubu radi. Rak daboda dobio i nedocekao trinaestu platu u klubu u decembru.Zip je napisao/la: Menadjer opet glupa pitanja postavlja [emoji38]
Sasvim je jasno da je za tebe ljubav prena FKS na posljednjem mjestu.
Ti bi trebao da ides na pdf predvidjen za navijace drugih klubova!
Pazi sta drugome zelis, da se to tebi nebi desilo, papcino
Provaljen si.
Treba da se sramis svoji psovki, djubre jedno.
Je li posteno?
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahaha, al' ovi od uposlenika i uposlenici na ovom forumu fakat prenose sve u Klub, u rekordnom vremenu Amar bez pola glave dobio novu fotku, tj. ista fotka samo je pomakli malo da se liku faca vidi...
Kad onaj reče to je do aparata koji slikaje do 188 cm...
Kad onaj reče to je do aparata koji slikaje do 188 cm...

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Svega ima na forumu to je tako al vrijedjati i psovati svoje igrace ,trenere,prijatelje s tribine to je bruka . sjecam se kad je Evander dok je pape bio selektor bio glavni s komentarima teleca glava i slicno . za mene ne shvatljivo da tako nazvati covjeka koji je bio 10 god najbolji igrac kluba za koji navijas . ako je to ovaj nas evander 

Pitarbordo ja nisam za Repuha jer mislim da je ogranicen kao trener nesto tipa Cala,ako su dali otkaz Cali nek dovedu boljeg al jok. Ja necu da psujem ljudima onako reda radi,zasto covjeka psuju koji je razlog? Repuh je za razliku od mnogih ginuo za nas dres i sad treba da ga debili vrijedaju eto reda radi fujjj.
I nekome da zeli neko rak ovo prelazi svaku mjeru,dusmanu to pozelio nebi kakvi smo nismo ni zasluzili bolje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Combattente87, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], napoleon72, plisek i 69 gostiju.