FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 18:19

Ono što nam treba da bude jasno da mi već dvije godine nismo "samoodrživ klub." Nismo zaradili onoliko koliko smo potrošili, ukratko. A ispravite me ako griješim, nije li to bio cilj prodaje kluba? Vraćanje duga i stvaranje samoodrživog kluba?
Samo Saraj'vo.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 jul 2017, 18:35

Rahma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 18:36

belosevic23 je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 18:39

Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Samo Saraj'vo.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 jul 2017, 18:48

Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)[/quote]
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]

Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 18:50

belosevic23 je napisao/la:Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]

Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8[/quote]
U ligi 11 i u kupu 1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 jul 2017, 18:50

Sretno Senade.
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd :bih:

Samo jako!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 18:52

Jel iko gledo live ovog sto ga registruju milenij ima. Ja ne znam kako oni misle sa istom igrom jer Repuh je ista igra i sa ocajnom atmosferom gdje igraci su svjesni na koji nivo je spusten klub , ode vam kolega i nema ga , ko da smo Vis Kosova. Sa Celikom da su mogli trcat oni 1 liga federacije i to dno , da su mogli trcat ljudi , jer nemaju nio 10 dana priprema , bilo bi gutavo . Kako ovi misle, ne mogu da povezem u glavi da je neko rekao ajmo ostavit Repuha i nastavio recenicu sa bice to dobro , a ove sezone Borac Zrinski i listica su bolji od nas . Ja mislim iskreno da nas je mozda trener makar solidan i sa autoritetom mogao dovest u red , al ovo , ne znam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 18:55

Gdje si kapitalci Valentine?
Sta bi sa kampom?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 31 jul 2017, 18:56

Eh gdje bi mi bili da smo ucili na svojim greskama :cry:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 19:00

Zip je napisao/la:Sretno Senade.

Samo jako!
Samo što je Dženo imao Jajala, Cimirota, Benku, Bilbiju, Stojčeva, Vuleta, Delača itd. Repuh ima Bekića, Hebibovića, Ahmetovića, Kuzmanovića i ostale vedete. Tu je to negdje, ima Repuh šanse. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2017, 19:00

Samo jako!
Svaka cast na postu!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2017, 19:03

PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 19:07

zagorski je napisao/la:

Samo jako!
Svaka cast na postu!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.
:salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jul 2017, 19:15

Ja sam cuo da @joker sad navija za Kasimpasu. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 19:15

Rahma je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.
Znat ćemo za mjesec dana. U ovako neorganizovanu priču koga god da dovedeš, sâm neće moći. Sad će 5. kolo i glavni ispit.
Samo Saraj'vo.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 31 jul 2017, 19:17

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 31 jul 2017, 19:19

nakon 8 godina ista prica opet

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 jul 2017, 19:21

Bio kandidat za klupu Bordo tima

Dodaje kako će uzvratna utakmica biti izuzetno teška za njegove izabranike.

''Sigurno je da su nas potcijenili u prvom meču igrači PSV-a i da će u Osijek doći da daju dvjesto posto svojih mogućnosti kako bi nas eliminisali. Ipak, i mi ćemo se maksimalno pripremiti. U Osijek sam došao 2015. godine kada se klub borio za opstanak. No, radom, trudom, zalaganjem danas smo došli u situaciju da igramo u Evropi i napravimo najveći uspjeh u historiji kluba. Mnogo truda je uloženo u proteklom periodu da bi klub danas bio tu gdje jeste'', kaže naš sagovornik.

Zekić je svojevremeno nastupao za FK Sarajevo, a 2015.godine bio je kandidat za preuzimanja tima s Koševa. Ipak, vlasnici kluba odlučili su se za Midraga Ješića i kako je vrijeme pokazalo – pogriješili.

''Istina je da sam tada pregovarao sa Sarajevom. No, vidio sam da je to neozbiljno i da ide u tom pravcu. Trener mora imati stopostotnu podršku, ako nije tako ja tu ne želim raditi. Doduše, neki ljudi koji su tada bili u klubu bili su za mene', otkriva Zekić.

Neozbiljno je otpustiti trenera nakon ili dan prije prvog kola

Zekić je rođen u Osijeku. U karijeri je osim kluba iz rodnog grada, između ostalih, nastupao za Cibaliju, Dinamo, Rijeku, Istru, Zadar, Maccabi Haifu..., a bio je i član Sarajeva 2000. godine.

''U Bordo timu mi je zaista bilo lijepo. Ovo govorim bez ikakvog laskanja jer je prošlo toliko godina. Malo mi je žao što nisam više igrao. Pratim bh. prvenstvo, a na Koševu sam posmatrao prvu utakmicu polufinala Kupa BiH između Sarajeva i ekipe Mladost Doboj Kakanj", kaže Zekić.

Aktuelni trener Osijeka bio je iznenađen činjenicom da su nedavno odstupili treneri Sarajeva i Željezničara Mehmed Janjoš i Slavko Petrović. Prvi je dao otkaz, a drugi je smijenjen.

''Janjoš je došao u teškom trenutku i dobro je radio. Izborio je nastupe u Evropi, ali je eliminisan od Zarije. Vidite, radio sam u Moldaviji kao trener Sheriffa i dobro poznajem tu ekipu. Nisu to poluamateri kako su neki bh. mediji pisali. Radi se o ozbiljnoj ekipi čiji igrači imaju dobra primanja. Realno, Sarajevo je bilo bolje u oba meča i nesretno su ispali. Iznenađen sam činjenicom da je Janjoš otišao nakon prvog kola, a da je Petrović dobio otkaz dan prije prvog kola. To je neozbiljno, to je za mene cirkus. Uostalom, to govori da čelni ljudi klubova nemaju jasnu viziju i cilj. Trener je pripremao i selektirao ekipu cijelo vrijeme. Ako su bili nezadovoljni njihovim radom trebali su prekinuti saradnju na kraju prvenstva, a ne na ovaj način'', zaključio je Zekić koji će u nedjelju naveče s Osijekom na Gradskom vrtu ugostiti zagrebački Dinamo u okviru 3. kola HNL-a.
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 19:25

Pa čovjek govori samo ono što svako ovdje normalan i objektivan govori evo barem dvije godine. Svaka mu čast što je iskren.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88, mnon46 i 28 gostiju.