FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što nam treba da bude jasno da mi već dvije godine nismo "samoodrživ klub." Nismo zaradili onoliko koliko smo potrošili, ukratko. A ispravite me ako griješim, nije li to bio cilj prodaje kluba? Vraćanje duga i stvaranje samoodrživog kluba?
Samo Saraj'vo.
- belosevic23
- Kontakt:
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)Rahma je napisao/la:Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.MortemHz je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.belosevic23 je napisao/la:Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)Rahma je napisao/la:Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.MortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Samo Saraj'vo.
- belosevic23
- Kontakt:
Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)[/quote]
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]
Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]
Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljević je imao 12 asistencija na kraju sezone.[/quote]belosevic23 je napisao/la:Jos 4 asistencije i stize ucinak pirgavog kapitena za cijelu sezonu (ocajne brojke). Jedino sto mi se sviđalo kod Harisa jeste brzina i kontrola lopte te ponekad neki sprint nazad po loptu. Rahmanovic je kompletniji igrac-bolji pregled igre, osjecaj u lopti, bolji sut daleko, centarsut također sve u svemu na poziciji amf ce ubiljezit daleko bolje brojke (na koje se sve svodi u modernom fudbalu jbg)
Nesto mi to puno, valjda u svim takmicenjima, ja sam stao negdje na 7-8[/quote]
U ligi 11 i u kupu 1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sretno Senade.
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd
Samo jako!
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd

Samo jako!
Jel iko gledo live ovog sto ga registruju milenij ima. Ja ne znam kako oni misle sa istom igrom jer Repuh je ista igra i sa ocajnom atmosferom gdje igraci su svjesni na koji nivo je spusten klub , ode vam kolega i nema ga , ko da smo Vis Kosova. Sa Celikom da su mogli trcat oni 1 liga federacije i to dno , da su mogli trcat ljudi , jer nemaju nio 10 dana priprema , bilo bi gutavo . Kako ovi misle, ne mogu da povezem u glavi da je neko rekao ajmo ostavit Repuha i nastavio recenicu sa bice to dobro , a ove sezone Borac Zrinski i listica su bolji od nas . Ja mislim iskreno da nas je mozda trener makar solidan i sa autoritetom mogao dovest u red , al ovo , ne znam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Gdje si kapitalci Valentine?
Sta bi sa kampom?
Sta bi sa kampom?
- kupus army
- Kontakt:
Eh gdje bi mi bili da smo ucili na svojim greskama 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Samo što je Dženo imao Jajala, Cimirota, Benku, Bilbiju, Stojčeva, Vuleta, Delača itd. Repuh ima Bekića, Hebibovića, Ahmetovića, Kuzmanovića i ostale vedete. Tu je to negdje, ima Repuh šanse.Zip je napisao/la:Sretno Senade.
Kad je Dzeno uzeo i titulu i kup, mozes i ti duplu aBd![]()
Samo jako!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svaka cast na postu!Zip je napisao/la:Sretno Senade.
Samo jako!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.
Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Amer Dupovac!
zagorski je napisao/la:Svaka cast na postu!Zip je napisao/la:Sretno Senade.
Samo jako!
Ma naravno da moze uzeti duplu,bez problema.
Kvalitetan strucnjak sa strasnim CV-om,izabran kao najbolji od 22 kandidata. Na raspolaganju ima najkvalitetniji roster u ligi,a iza sebe najorganizovaniji sportski kolektiv,11 marketing strucnjaka,boardove direktora,playboy direktoricu,predsjednika kluba koji sponzorira najveceg rivala (jer nama pare ne trebaju) i na kraju najvaznije,vojsku zadovoljnih navijaca satkanu od familije i bliskih prijatelja svih ovih silnih uposlenika kluba.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam cuo da @joker sad navija za Kasimpasu. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Znat ćemo za mjesec dana. U ovako neorganizovanu priču koga god da dovedeš, sâm neće moći. Sad će 5. kolo i glavni ispit.Rahma je napisao/la:Čisto sumnjam, ako mu se **** digne kao sinoć ( koškanje sa protivničkim igračima, psovanje i gađanje sa tribina ), on će sam riješiti utakmicu. Nadajmo se da taj Stanojević zna lopte, pa možda budu bolji rezultati.PitarBordo je napisao/la:Ništa se vi ne brinite ova ekipa će i od Rahmanovića napraviti nulu. Za 3-4 utakmice će se on utopiti u sivilo ekipe koju nema nikog da je postavi i vodi iz utakmice u utakmicu.
Samo Saraj'vo.
- dynamodresden1
nakon 8 godina ista prica opet
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bio kandidat za klupu Bordo tima
Dodaje kako će uzvratna utakmica biti izuzetno teška za njegove izabranike.
''Sigurno je da su nas potcijenili u prvom meču igrači PSV-a i da će u Osijek doći da daju dvjesto posto svojih mogućnosti kako bi nas eliminisali. Ipak, i mi ćemo se maksimalno pripremiti. U Osijek sam došao 2015. godine kada se klub borio za opstanak. No, radom, trudom, zalaganjem danas smo došli u situaciju da igramo u Evropi i napravimo najveći uspjeh u historiji kluba. Mnogo truda je uloženo u proteklom periodu da bi klub danas bio tu gdje jeste'', kaže naš sagovornik.
Zekić je svojevremeno nastupao za FK Sarajevo, a 2015.godine bio je kandidat za preuzimanja tima s Koševa. Ipak, vlasnici kluba odlučili su se za Midraga Ješića i kako je vrijeme pokazalo – pogriješili.
''Istina je da sam tada pregovarao sa Sarajevom. No, vidio sam da je to neozbiljno i da ide u tom pravcu. Trener mora imati stopostotnu podršku, ako nije tako ja tu ne želim raditi. Doduše, neki ljudi koji su tada bili u klubu bili su za mene', otkriva Zekić.
Neozbiljno je otpustiti trenera nakon ili dan prije prvog kola
Zekić je rođen u Osijeku. U karijeri je osim kluba iz rodnog grada, između ostalih, nastupao za Cibaliju, Dinamo, Rijeku, Istru, Zadar, Maccabi Haifu..., a bio je i član Sarajeva 2000. godine.
''U Bordo timu mi je zaista bilo lijepo. Ovo govorim bez ikakvog laskanja jer je prošlo toliko godina. Malo mi je žao što nisam više igrao. Pratim bh. prvenstvo, a na Koševu sam posmatrao prvu utakmicu polufinala Kupa BiH između Sarajeva i ekipe Mladost Doboj Kakanj", kaže Zekić.
Aktuelni trener Osijeka bio je iznenađen činjenicom da su nedavno odstupili treneri Sarajeva i Željezničara Mehmed Janjoš i Slavko Petrović. Prvi je dao otkaz, a drugi je smijenjen.
''Janjoš je došao u teškom trenutku i dobro je radio. Izborio je nastupe u Evropi, ali je eliminisan od Zarije. Vidite, radio sam u Moldaviji kao trener Sheriffa i dobro poznajem tu ekipu. Nisu to poluamateri kako su neki bh. mediji pisali. Radi se o ozbiljnoj ekipi čiji igrači imaju dobra primanja. Realno, Sarajevo je bilo bolje u oba meča i nesretno su ispali. Iznenađen sam činjenicom da je Janjoš otišao nakon prvog kola, a da je Petrović dobio otkaz dan prije prvog kola. To je neozbiljno, to je za mene cirkus. Uostalom, to govori da čelni ljudi klubova nemaju jasnu viziju i cilj. Trener je pripremao i selektirao ekipu cijelo vrijeme. Ako su bili nezadovoljni njihovim radom trebali su prekinuti saradnju na kraju prvenstva, a ne na ovaj način'', zaključio je Zekić koji će u nedjelju naveče s Osijekom na Gradskom vrtu ugostiti zagrebački Dinamo u okviru 3. kola HNL-a.
Dodaje kako će uzvratna utakmica biti izuzetno teška za njegove izabranike.
''Sigurno je da su nas potcijenili u prvom meču igrači PSV-a i da će u Osijek doći da daju dvjesto posto svojih mogućnosti kako bi nas eliminisali. Ipak, i mi ćemo se maksimalno pripremiti. U Osijek sam došao 2015. godine kada se klub borio za opstanak. No, radom, trudom, zalaganjem danas smo došli u situaciju da igramo u Evropi i napravimo najveći uspjeh u historiji kluba. Mnogo truda je uloženo u proteklom periodu da bi klub danas bio tu gdje jeste'', kaže naš sagovornik.
Zekić je svojevremeno nastupao za FK Sarajevo, a 2015.godine bio je kandidat za preuzimanja tima s Koševa. Ipak, vlasnici kluba odlučili su se za Midraga Ješića i kako je vrijeme pokazalo – pogriješili.
''Istina je da sam tada pregovarao sa Sarajevom. No, vidio sam da je to neozbiljno i da ide u tom pravcu. Trener mora imati stopostotnu podršku, ako nije tako ja tu ne želim raditi. Doduše, neki ljudi koji su tada bili u klubu bili su za mene', otkriva Zekić.
Neozbiljno je otpustiti trenera nakon ili dan prije prvog kola
Zekić je rođen u Osijeku. U karijeri je osim kluba iz rodnog grada, između ostalih, nastupao za Cibaliju, Dinamo, Rijeku, Istru, Zadar, Maccabi Haifu..., a bio je i član Sarajeva 2000. godine.
''U Bordo timu mi je zaista bilo lijepo. Ovo govorim bez ikakvog laskanja jer je prošlo toliko godina. Malo mi je žao što nisam više igrao. Pratim bh. prvenstvo, a na Koševu sam posmatrao prvu utakmicu polufinala Kupa BiH između Sarajeva i ekipe Mladost Doboj Kakanj", kaže Zekić.
Aktuelni trener Osijeka bio je iznenađen činjenicom da su nedavno odstupili treneri Sarajeva i Željezničara Mehmed Janjoš i Slavko Petrović. Prvi je dao otkaz, a drugi je smijenjen.
''Janjoš je došao u teškom trenutku i dobro je radio. Izborio je nastupe u Evropi, ali je eliminisan od Zarije. Vidite, radio sam u Moldaviji kao trener Sheriffa i dobro poznajem tu ekipu. Nisu to poluamateri kako su neki bh. mediji pisali. Radi se o ozbiljnoj ekipi čiji igrači imaju dobra primanja. Realno, Sarajevo je bilo bolje u oba meča i nesretno su ispali. Iznenađen sam činjenicom da je Janjoš otišao nakon prvog kola, a da je Petrović dobio otkaz dan prije prvog kola. To je neozbiljno, to je za mene cirkus. Uostalom, to govori da čelni ljudi klubova nemaju jasnu viziju i cilj. Trener je pripremao i selektirao ekipu cijelo vrijeme. Ako su bili nezadovoljni njihovim radom trebali su prekinuti saradnju na kraju prvenstva, a ne na ovaj način'', zaključio je Zekić koji će u nedjelju naveče s Osijekom na Gradskom vrtu ugostiti zagrebački Dinamo u okviru 3. kola HNL-a.
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa čovjek govori samo ono što svako ovdje normalan i objektivan govori evo barem dvije godine. Svaka mu čast što je iskren.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, bvsic, TETRAPAK i 35 gostiju.