FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do sad se nekako moglo i šaliti. Al sad više nije ni za zayebanciju.
Predsjednik ide iz laži u laž, svi su se uhljebili i parazitiraju klub. Hajde horde pokažite se sad, organizujte nešto ne dajte da nam od kluba naprave Gras
Predsjednik ide iz laži u laž, svi su se uhljebili i parazitiraju klub. Hajde horde pokažite se sad, organizujte nešto ne dajte da nam od kluba naprave Gras
Ako neko nesto provali, javite. 

Edit: de recite jos neku stranicu preko koje mogu uploadovati slike , ova nesto nece mi sad

Edit: de recite jos neku stranicu preko koje mogu uploadovati slike , ova nesto nece mi sad

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
dotakli smo samo dno,ustvari nismo,još samo da braco gumena glava preuzme
VVVBK
VVVBK
Znao sam ako pobjedimo Celik da ce biti, Repuh preuzima ekipu. Majko moja mila 

U novi boj ...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nece volontirati, ako uzimas platu za neki posao ne znaci da si uhljeb.Evander je napisao/la:Sta ba nasi ljudi?Sarajlijica1946 je napisao/la:I opet ce se kola slomiti na nasim ljudima, Senadu i Ziji, prije toga Janjosu, oni koji su stvarni krivci ostaju i donose odluke goru od gore.
Uhljebi koji su tu dosli da klepe koju platu i to je to.

Horde vise nisu ni sjena one grupe koja se izborila za sjever i digla ga iz pepela. Ovi sto su sad tamo nemaju kapicitet da vode tribinu, a ne da se bore protiv uprave. I to je najveci razlog zasto ovi mogu raditi sta hoce.
Nadati se nekim novim snagama koje mogu jos jednu novu borbu izgurati do kraja. Ovu ce upravu bas tesko biti otjerati.
Batin iz raja izasla - stara narodna.
Nadati se nekim novim snagama koje mogu jos jednu novu borbu izgurati do kraja. Ovu ce upravu bas tesko biti otjerati.
Batin iz raja izasla - stara narodna.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Gdje nam je Zip da kaze koju?
Libo njega, sutra prvi, eto plate iz kluba. On je zadovoljan.
Libo njega, sutra prvi, eto plate iz kluba. On je zadovoljan.
Kad je dolazila ublehabodi123 je napisao/la:Cuj Ilievski, jel ovo nas neko zajebava?

Ubleha je opravdala očekivanja... odlazi iz kluba ubleho makedonska, djeca nam se smiju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
HZ moraju izaci sa stavom o novonastaloj situaciji i sve vecem jazu i crnoj rupi u koju tone klub.Treba konacno ustati protiv ove udruzene kriminalne organizacije. Bojkot okrenuti protiv klupske mafije i svih njihovih odluka,(ne)vodjenju kluba,organiziranim i orkestriranim unistavanjem kluba,protiv njihovih podanika ukljucujuci naravno i ova dva morona i novopecena uhljeba koji su napredovali nakon Caline ostavke u tom lancu lopovijanja. Na svakom koraku koristiti priliku na tribinama svakako,a nikako izbjegavati odlazak na stadion. Pokucati im sto masovnijim odlascima pred vrata kluba.
Prvi cu se tu pojaviti i u prvim redovima. Samo se treba pokrenuti akcija od strane udruzenja i legalnim putem.
KLUB MORAMO IZVUCI IZ RALJA OVE NEMANI!!!
Prvi cu se tu pojaviti i u prvim redovima. Samo se treba pokrenuti akcija od strane udruzenja i legalnim putem.
KLUB MORAMO IZVUCI IZ RALJA OVE NEMANI!!!
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 31 jul 2017, 13:24, ukupno mijenjano 3 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Da se ne lažemo svak normalan je znao da Žaluzina ostaje. Sve je postalo rpedvidivo, pa već dvije godine počevši od Evandera pa nadalje, ko god je malo objektivnije pogledao situaciju znao je tačno šta će se desiti u kojoj situaciji.
Ja se nadam da neko sa starog sjevera pokrene neke proteste ili nešto, ja sam za, pomoći čak i u nekim drugim oblicima, ali nisam kapacitet da ih ja organizujem jer je sva moja raja već pobjegla iz ove zemlje.
Ono što je tužno je što dežurni klimači ovdje na forumu nam daju sliku da će takvi i dalje da klimaju, čak i oni koji nemaju nikoga u klubu će biti "haljde sretno sada ovom valjda bude od njega" a znaju u dubini duše da nema ništa kao i svaki prethodni.
DVIJE godine su nam na klupi interim treneri i prelazna rješenja, a vi se pitate zašto klub tone.
Ja se nadam da neko sa starog sjevera pokrene neke proteste ili nešto, ja sam za, pomoći čak i u nekim drugim oblicima, ali nisam kapacitet da ih ja organizujem jer je sva moja raja već pobjegla iz ove zemlje.
Ono što je tužno je što dežurni klimači ovdje na forumu nam daju sliku da će takvi i dalje da klimaju, čak i oni koji nemaju nikoga u klubu će biti "haljde sretno sada ovom valjda bude od njega" a znaju u dubini duše da nema ništa kao i svaki prethodni.
DVIJE godine su nam na klupi interim treneri i prelazna rješenja, a vi se pitate zašto klub tone.
Samo Saraj'vo.
Ovo više nije FK Sarajevo. Utrpani je Cardiffu uzeo boje i grb. Nama je uzeo dušu, uzeo je sve čime smo se dičili, sve što nas je činilo najvećim BH klubom.
MI SMO TU I YEBEMO VAM MAME!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
MI SMO TU I YEBEMO VAM MAME!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Selam dzematu. Samo da vidim ima li blazih mozdanih
Btw, nije istina da nije obavljan razgovor ni sa jednim trenerom, jeste sa Alagicem

Btw, nije istina da nije obavljan razgovor ni sa jednim trenerom, jeste sa Alagicem

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Osttribine
- Kontakt:
Pa pljuvao ga je vec onaj jedan sto Duljevic nije produzio ugovor sa nama, kaze nagovorio ga Safet da to ne uradi da bi ga dzaba sebi u klub doveo. Ma nejse, takav smo narod svi sve znamo i kritikujemo. I ja sam nezadovoljan potezima Uprave, ali nazalost pravno apsolutno nista ne mozemo uciniti sem skandiranja na tekmi i pisanja po forumu. Ovako nam je kako je, imali smo bas peh sa ovim investitorom vlasnikom kako god i nismo se usrecili kao Rijeka, Vardar recimo.BelminM23 je napisao/la:Ako Safet Sušić ikada preuzme ovaj klub, prestati ću navijati i gledati klub za vrijeme njegovog mandata. Neću zbog toga što će go.vna poslije serije loših rezultata da psuju najvećoj legendi kluba i jugoslovenskog fudbala.
Nezahvalan je to posao trenera, kad tad moraš otići, a u 95% slučajeva kada ideš, ideš zbog toga što si loš.
- PitarBordo
- Kontakt:
Koristi: https://app.prntscr.com/en/index.htmlZagor je napisao/la:Ako neko nesto provali, javite.
Pukneš dugme Print Screen na tastaturi, selektuješ dio ekrana i CTRL+D ono ti uploaduje i da link.
Samo Saraj'vo.
Ali mene je strah da kazem sta sad predvidjam da ce se desiti. Sve sto sam rekao do sad, sva moja najcrnja predvidjanja, obistinila su se.
Sve ovo, nije dobro nikako. Zaista se bojim za opstanak kluba. Imam osjecaj da ce stecaj biti proglasen u roku dvije godine.
Sve ovo, nije dobro nikako. Zaista se bojim za opstanak kluba. Imam osjecaj da ce stecaj biti proglasen u roku dvije godine.
Ja Repuha necu pljuvat nikad kao i neke nase bivse igrace al mislim da nije kapacitet da nas vodi,bolje Varesanovic da je dosao al eto nek gurne sve akademce jer nece nista napravit,daj boze da grijesim

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
sto se popisase po cali...
nije ovdje problem ni u cali ni u tosi ni u svrakicu,mislim jeste ne znaju nemaju toliko znanje,problem je daleko dublji a ti koji su problem,vide sta rade niko ne proziva njih,nego calu i cala se otjera,niko nece toliko prozivat upravu jer ce svima sad biti toso na zubu,znaju kad bi doveli nekog boljeg trenera da bi onda se znalo nije do trenera do uprave je nije obezbjedila pojacanja vec 3 prelazna roka kako treba i treba se onda tjerat uprava.jednostavno njima je bolje da bude ovako cala,toso,sljedeci je alagic.Necemo se mi nagledat trenera dobrog sigurno dok njih ne prozovemo sve vise.UPRAVA se mora prozivati iz utakmice u utakmicu,parolama skandiranjem svime majku im jeb.em.
UPRAVA NAPOLJE!
nije ovdje problem ni u cali ni u tosi ni u svrakicu,mislim jeste ne znaju nemaju toliko znanje,problem je daleko dublji a ti koji su problem,vide sta rade niko ne proziva njih,nego calu i cala se otjera,niko nece toliko prozivat upravu jer ce svima sad biti toso na zubu,znaju kad bi doveli nekog boljeg trenera da bi onda se znalo nije do trenera do uprave je nije obezbjedila pojacanja vec 3 prelazna roka kako treba i treba se onda tjerat uprava.jednostavno njima je bolje da bude ovako cala,toso,sljedeci je alagic.Necemo se mi nagledat trenera dobrog sigurno dok njih ne prozovemo sve vise.UPRAVA se mora prozivati iz utakmice u utakmicu,parolama skandiranjem svime majku im jeb.em.
UPRAVA NAPOLJE!
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- PitarBordo
- Kontakt:
Treba provjeriti momka da ne bude...AlfredNobel je napisao/la:još ne do Bog ostane Repuh, ja bi skočio s Avazovog

Samo Saraj'vo.
Jarane ovo nije zajebancija,niti je zabavno. Ne radi se vise o tome kakva su cija predvidjanja,ko je sta pogodio,itd...I ja sam drugi dan rekao nakon ostavke da mi sve ovo debelo smrdi na rasplet kakav se desio upravo.Evander je napisao/la:Ali mene je strah da kazem sta sad predvidjam da ce se desiti. Sve sto sam rekao do sad, sva moja najcrnja predvidjanja, obistinila su se.
Situacija je usloznjena i taj trend ce biti nastavljen,pa to je valjda svim normalnim i razumnim ljudima jasno. Providni su toliko da se vise nista pogadjati ne mora,sve je tu potpuno jasno.
Pitanje je da li hocemo da se uhvatimo u kostac s njima. I nije tacno da se ne moze nista preduzeti. Za svaku situaciju postoji izlaz i nacin,niti postoji nerijesiv problem,po bilo kojem pitanju.
Treba pricu okrenuti u tom pravcu,a nikakvo vise predvidjanje sta ce biti.
Situacija je krajnje ozbiljna.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, head88, napoleon72 i 41 gost.