FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 12:22

Lakoste je napisao/la:Da se ne lazemo, istini treba pogledati u oci. Mi, navijaci nemamo vise nikakav kapacitet da bi nesto promijenili. Statut je takav da se nista ne pitamo, nemamo svoje ljude u klubu i rijec navijaca je bitna ko semafor u GTA. A i brojkom na tribinama pokazujemo da nismo sposobni za nista veliko, sjever, istok, zapad sad izgledaju sablasno prazno u odnosu na period prije 5-6 godina. Koliko god bilo to porazavajuce mi nemamo kapacitet za bilo sta, ko ce se uplasiti 500 ljudi u kopu protiv Zrinjskog, 200 u Zenici ili hiljadu protiv Zarije. Raja polahko odustaje od Sarajeva i to je realnost, ko ce izbatinjati ove ljude u klubu, ko ce se zaletiti napraviti belaj? Treba biti realan i pogledati istini u oci. Ni 50% ljudi koji su dolazili na utakmice vise ne dolaze, nema tog zajednistva i brojnosti, smjena generacija je ucinila ocito svoje. Ovo nije nikakvo pljuvanje po navijacima, ovo je realnost. Ko moze sebi narediti da se skroz iskljuci od pracenja Sarajeva, da li preko stadiona, streama, foruma, taj je najpametniji jer ovdje hljeba nema.
Ja mislim ako horde najave bilo sta da ce doc masa ljudi , muka je svima od ovoga , mislim pa jasno je sto je bilo vise ljudi prije , niko ne zeli doc gledat Hebibovica Bekica u formaciji kojoj samo libero fali. Ljudi su stvarno dosli do zadnje kapi .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 31 jul 2017, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2017, 12:22

Puna podrška "stručnom" štabu, plinaru, tinejdžerici iz Tuzle, direktorici "nokti i obrve" marketinga, ostalih 10 iz.marketinga, brisacima postova sa zvanične fb, bodovima direktora, lordova direktora i svim ostalim ljudima koji zaista vole klub a vas pljuvace nabijem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 12:24

Sezona nije skoro ni počela, već je izgubljena i već smo se osramotili.
Prvo, katastrofalne pripreme, nikakvih prijateljskih utakmica.
Nikakvih pojačanja na vrijeme što je rezultiralo ispadanjem i velikom sramotom.
Ispadanje od zadnje ekipe iz Moldavije, od teških amatera.
Ekipu napusti 6 igrača, a dođe 4, a ista ta ekipa je imala veliki problem što nema širinu, sada ima jel?
Odmah u startu nove sezone poraz, odmah zaostatak.
Ostaješ bez trenera, imenuješ njegovom pomoćnika koji nikog do sada nije trenirao.
Ne pada im napamet pojačat ekipu koja se muči sa juniorima Natron Maglaja i Novog Travnika.

Ove sezone teško da ćemo izboriti i Evropu.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 31 jul 2017, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 12:25

I još nešta, šuplja je da Tan zavrće pipe i lafo ne da pare jer su ga naši izradili. Ja kad 100 maraka u džepu imam konobaru bakšiša 2 marke ostavljam, a kamoli on. Prava istina je da njega ovo NE ZANIMA više. Dobro je Evander rekao, 4 kluba koja imaju istog vlasnika i svi stagniraju. Tana probudi usred noći i reci mu "Sarajevo", trebat će mu 10 minuta da skonta o čemu govoriš.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 12:26

skoroalen je napisao/la:I još nešta, šuplja je da Tan zavrće pipe i lafo ne da pare jer su ga naši izradili. Ja kad 100 maraka u džepu imam konobaru bakšiša 2 marke ostavljam, a kamoli on. Prava istina je da njega ovo NE ZANIMA više. Dobro je Evander rekao, 4 kluba koja imaju istog vlasnika i svi stagniraju. Tana probudi usred noći i reci mu "Sarajevo", trebat će mu 10 minuta da skonta o čemu govoriš.

Ne znam za ostale njegove klubove, ali znam za nas. Mi više ne stagniramo - MI NAZADUJEMO!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 31 jul 2017, 12:27

Poslije Repuha ide potraga za novim trenera a gle cuda to ce da bude ni manje ni vise Zijo "Svrbez"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 jul 2017, 12:29

BordoBolesnik je napisao/la: Zijo "Svrbez"
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Senad Zaluzina i Zijo Svrbez :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 12:30

SiouxLukavac je napisao/la:Sezona nije skoro ni počela, već je izgubljena i već smo se osramotili.
Ekipu napusti 6 igrača, a dođe 4, a ista ta ekipa je imala veliki problem što nema širinu, sada ima jel?
Ostaješ bez trenera, imenuješ njegovom pomoćnika koji nikog do sada nije trenirao.

Mi trebamo izborit krah ove uprave i da u klub udje neko ko hoce raditi , ko ima viziju , neki cilj , koji i nakon poraza ce stat pred kamere , koji ce biz transparentan oko svih stvari, ne interesuje me Ecropa sa ovim uhljebima , sta ce nam board direktora , sta rade oni uopste . Mora se konacno stisnut pedala , obecali ste to to to to to to to to to to to i to , gdje je , sta radite vi , po kojim referencama dajete Repuhu poso , njegov sef je sam rekao da treba doc neko da razdrma stvari. OJJJJJJJJJJJJ , pa kako uspiju sve u kriminal i nepotizam i uljebljene pretvorit i napravit od svega halu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 31 jul 2017, 12:32

FrancescoTotti je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:VALENTIN ILIEVSKI

U narednom periodu klub će obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto šefa struke i želimo oformiti kvalitetan stručni štab, na čelu sa trenerom, koji će dijeliti klupske ambicije i ciljeve.”, rekao je Valentin Ilievski, Predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
?????

Ne vidiš razlog da Duljević ne produži ugovor i ostane u Sarajevu?
?????

Kapitalci?
?????

MAMU VAM SVIMA YEBEM!!!!!
Ubleha i teski lazov. BAS ME ZANIMA KO GA JE DOVEO U KLUB. CIJA JE TO IDEJA BILA? sumnjam da su kinezi znali da i postoji.
Ko ne vidi ovdje glavni problem Sarajeva je ili slijep ili dobro glup. Sarajevo pod Tanom ne funkcionise kao sto ne funkcionisu ni drugi njegovi klubovi. Promijenila se uprava i sada jeni vise nego jasno da ovi njegovi kinezi postavljaju samo klimace glavom tipa Sabrine i da ih boli **** sta se radi. Nikakva nova uprava nece rijesiti problem, pa i sastav trenutne jeste da takav da imaju vecinu i da hoce nesto da rade sa Sarajevom radili bi.

Evander je to davno pisao ali pretjera u nekoj svojoj argumentaciji pa se slabo raja s njim slozi :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 12:33

Ove koji vode klub treba udarat, ne da odu, nego za ovo do sad, ove laži, ovo sramoćenje i što su uspjeli odmah syebati sezonu koja nije ni počela, nakon toga će otić.

Sve pare od kluba, u apoteci trošili, majku vam yebem nesposobnu uhljebljenu!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 12:34

SiouxLukavac je napisao/la:Sezona nije skoro ni počela, već je izgubljena i već smo se osramotili.
Ne pada im napamet pojačat ekipu koja se muči sa juniorima Natron Maglaja i Novog Travnika.

Nedavno sam na netu tražio neke rezultate Sarajeva iz sezone 13/14 kad je Husref bio trener. Prijateljske utakmice se igrale do kraja augusta. Bukvalno bio ritam subota liga - srijeda prijateljska. Uz 4 evropske tekme, odigralo se još 7-8 pripremnih. Tako se to radi, turneje, utakmice, da spremiš ekipu maksimalno, da se igrači naviknu na loptu i steknu kondiciju.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 31 jul 2017, 12:34

Ja govana sta nam od kliuba uradise ,postali smo sprdnja i za male seoske klubove,UPRAVA NAPOLJE MAJKU VAM LOPOVSKU J.EBEM

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 12:43

I opet ce se kola slomiti na nasim ljudima, Senadu i Ziji, prije toga Janjosu, oni koji su stvarni krivci ostaju i donose odluke goru od gore.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jul 2017, 12:51

FrancescoTotti je napisao/la:senade JEL TE STID CALE P1CKICE MALA MISOVSKA?!?!

@fks74 ubleho procitan si ti odavno, dabogda sidu dobio ako imas ti ili neko koga stitis ovdje ikakve koristi od Sarajeva!!!
Ti me procitao, nemoj me nasmijavati. Ja imam nekoga, ja sam iz TK. Nemam nikakve veze sa gradom Sarajevo. Prije da ti imas neke koristi ili probleme sa ljudima koji su sada u upravi. Fino ti kazem da ne mozes nista promijeniti osim da Tan sam odstupi. Ovako mozes samo pricati. Idi na utakmicu i trazi da uprava ode. Ja nikada necu biti protiv ekipe i trenera jer nisu nista krivi. Trenutno su jedini koje imamo. Boli qrac Mamica sto navijaci ne dolaze, oni nedostaju samo igracima Dinama nikom vise.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 12:51

Ako Safet Sušić ikada preuzme ovaj klub, prestati ću navijati i gledati klub za vrijeme njegovog mandata. Neću zbog toga što će go.vna poslije serije loših rezultata da psuju najvećoj legendi kluba i jugoslovenskog fudbala.

Nezahvalan je to posao trenera, kad tad moraš otići, a u 95% slučajeva kada ideš, ideš zbog toga što si loš.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 31 jul 2017, 12:54

Ovaj cirkus sa trenerom najbolje govori o ambicijama kluba,odlazite stoko nesposobna,u nikad goroj ligi mi smo niko i nista

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2017, 12:56

slika

Pozz pičići, kaže Said daste sirotinja ida ga nezanimate
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 12:57

Sarajlijica1946 je napisao/la:I opet ce se kola slomiti na nasim ljudima, Senadu i Ziji, prije toga Janjosu, oni koji su stvarni krivci ostaju i donose odluke goru od gore.
Sta ba nasi ljudi?
Uhljebi koji su tu dosli da klepe koju platu i to je to.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jul 2017, 12:58

Al ste se do neki dan lozili na ovog valentina meni smiješno bilo....
Treba otjerati ovu "europsku postenu gospodu" dok se kralo skoro svake sezone trofej stizao a sad ce se slaviti kad se izbjegne liga za opstanak.
Koliko se raja rsdovala sto ode cala samo da bi jos gori lik dosao na njegovu poziciju, i raja mahnita godimama trazi neke promjena a svska promjena je na gore, s konja na magarca pa s magarca na nesto jos gore i tako godinama. I sad ovaj ce jos s goskom kako tako izaci na kraj pa ce dobiti otkaz za mjesec dana i sta ce onda zijo biti glavni trener... nema nade uopste za bilo sta pozitivno srao ili sutio izgleda da je isto samo kome je sta lakše to i radi a nista vode ne pije...
You are someone else I am still right here

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 31 jul 2017, 12:59

Krivooki nije dzaba milijarder/milioner. Kad je dosao, ja sam imao sumnju u njegove namjere, mnogi su mi se smijali eto doso milijarder u fks da uzme pare haha.. Evo vam dokaza da je zato i doso. Sve sto valja ce prodati zato je i "napravio" akademiju. On ce prodati sve cim neko ponudi neku cijenu, a tim popunjavati jeftinijim igracima i tako u krug, tako da vazda bude u plusu. Gdje su pare od turkish od stojceva, cimija, europe itd. Kod ovih sto su u talu sa Krivookim i u Krivookovim dzepovima. Jedino resenje je tarasiti se Krivookog..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], haris004, Hrasno15, kolezeljovac, MSOZ101, Pitar6785, Tatamata1946, Velaxsa i 77 gostiju.