FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 12:03

Evander je napisao/la:"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
Samo da se citiram :kafa:

Pa hebo majku, unazad dvije godine, bar 90% stvari sam predvidio da ce se desiti.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jul 2017, 12:04

FrancescoTotti je napisao/la:
fks74 je napisao/la: Cuj ubleho, kada si procitao da sam ja nekome nesto ruzno napisao. Za tvoju informaciju, covjek osvojio Lp sa Celzijem a bio im pomocni trener.
Ubleho za tvoju informaciju Di Matteo je preuzeo Chelsea u drugoj polovici, pred kraj sezone (A NE NAKON PRVOG KOLA) i dobio otkaz bez obzira sto je osvojio lp jer uprava Chelsea je znala da to nije do trenera vec tog pozitivnog soka nakon promjene trenera i poslala ga u Schalke da se uci i praksa!
Jer Chelsea nije ubleha kao ti i amaterski klub kao FK Sarajevo!![/quote No sikiriki, sve prolazi, samo Sarajevo ostaje :opaopa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2017, 12:04

Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
Samo da se citiram :kafa:

Pa hebo majku, unazad dvije godine, bar 90% stvari sam predvidio da ce se desiti.
Pljuvac kuknjava
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 12:05

Gdje je sad stručnjak koji je s Chelseajem LP osvojio? Budimo realni, progutan u svakoj utakmici do finala al' lopta pogađala sve osim gola. Iako navijam za Chelsea od evropskih ekipa, to je najslabija ekipa koja je osvojila trofej.
Ne znam vala, odlaskom na utakmice i plaćanjem ulaznica mi podržavamo ovo njesra koje nam serviraju. Slažem se sa Evanderom, proteste ispred kluba al takve da ih grupno Horde organizuju, da se svi dignemo i odemo. A ne da dođe 50 ljudi. Hajcat preko društvenih mreža, preko ovih malo "poznatijih" navijača, celebrityja kojim je bordo boja u srcu. Da vide go.vna šta raja misli o njima.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 12:05

FrancescoTotti je napisao/la:
fks74 je napisao/la: Cuj ubleho, kada si procitao da sam ja nekome nesto ruzno napisao. Za tvoju informaciju, covjek osvojio Lp sa Celzijem a bio im pomocni trener.
Ubleho za tvoju informaciju Di Matteo je preuzeo Chelsea u drugoj polovici, pred kraj sezone (A NE NAKON PRVOG KOLA) i dobio otkaz bez obzira sto je osvojio lp jer uprava Chelsea je znala da to nije do trenera vec tog pozitivnog soka nakon promjene trenera i poslala ga u Schalke da se uci i praksa!
Jer Chelsea nije ubleha kao ti i amaterski klub kao FK Sarajevo!!
Jel mu ovo primjer , Mi smo sa ovim pomocnicima i njihovim sefom ispali u prvom predkolu , nasamaro nas Zrinski ko nikad dosad na kosevu i sef od vojnika da otkaz , pobjedimo Celik koji kunem ti se onakav ne bi opstao u 1 ligi federacije osim mozda zbog imena ko sto se vucara ovdje i mi zaposljavamo pomocnika od trebera koji je dao otkaz govoreci DA MORA DOC NEKO DA PRODRMA OVO , i ti uporedio to sa ovim
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jul 2017, 12:06

E ovo je stvarno previse..Mame vam yebem bezobrazne, uhljupi jedni lopovski.

Ovdje ostaje samo bojkot, protest, sila ako pustimo da ovo prodje mirno pišaj i nas

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jul 2017, 12:06

senade JEL TE STID CALE P1CKICE MALA MISOVSKA?!?!

@fks74 ubleho procitan si ti odavno, dabogda sidu dobio ako imas ti ili neko koga stitis ovdje ikakve koristi od Sarajeva!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 31 jul 2017, 12:09

Kakva uprava takav (ne)strucni stab i takvi igraci. UBLEHE ODLAZITE!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2017, 12:09

Ja sam ovo znao prije 7 dana i napisao sam to ovdje. Isto tako zapitajte se zasto se vise i ne spominje Crnkic? Covjek 'pocasti' odredene ljude iz kluba i za uzvrat dobije ciste papire i sutnju kluba,eto sta je sa Crnkicem. I ovo sam znao,ali kontam necu javno o tome,ALI ovi ljudi nisu moje Sarajevo i treba im sve nabiti na nos mamu im klosarsku!
Takode zapitajte se zasto Kovacevic i Bekic ne produzise,a Cala je zelio da ostanu. Zapitajte se i kako Rustemovic dobi 'sporazumni' raskid,pa na kraju krajeva zasto je i Duljevic jedva cekao da mu istekne ugovor. Pa sjetite se zavrzlame oko Hadzica,sjetite se odlazaka velikog broja akademaca...

Ja sam konto da vise i ne idem na domace utakmice,ali sada kazem da cu ici svaku i treba ici svaku i jasno im poruciti sta mislimo o njima. I dajte da se nekako organizuju protesti ispred kluba i da dodemo u sto vecem broju!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2017, 12:11

Nemam komentar :facepalm:

Sutim ubuduce,gledam ko ga j.ebe.Malo igru komentarisem i to je to.Nevrijedi svoje zdravlje j.ebavati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 31 jul 2017, 12:11

Evo ih,sporadicno se javljaju ovi pravi,istinski navijaci da nam objasne sta po definiciji znaci biti navijac FKS. Eskadron se tek ocekuje. Nabijem vas sve i jednog. Paraziti!!!
Pa oglasite se pi.cke na stadionu. Vi ste kancer kluba,i od istog imate materijalnu korist. Drugacije se ne moze objasniti da "normalan" covjek podrzava ovakvo stanje i razvoj situacije vec dvije godine.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jul 2017, 12:12

Horde zla nek umjesto na utakmicu, organizuju proteste ispred kluba sad protiv goska. Dok ne odu samo ih sutat nogom u dupe!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 12:12

skoroalen je napisao/la:Gdje je sad stručnjak koji je s Chelseajem LP osvojio? Budimo realni, progutan u svakoj utakmici do finala al' lopta pogađala sve osim gola. Iako navijam za Chelsea od evropskih ekipa, to je najslabija ekipa koja je osvojila trofej.
Ne znam vala, odlaskom na utakmice i plaćanjem ulaznica mi podržavamo ovo njesra koje nam serviraju. Slažem se sa Evanderom, proteste ispred kluba al takve da ih grupno Horde organizuju, da se svi dignemo i odemo. A ne da dođe 50 ljudi. Hajcat preko društvenih mreža, preko ovih malo "poznatijih" navijača, celebrityja kojim je bordo boja u srcu. Da vide go.vna šta raja misli o njima.

Jarane da se ova bagra istjera ja sam spreman sa posla dolazit, ne sjecam se da sam ikad bio ovako bjesan , od onih silnih obecanja raja je sa vremena na vrjeme srala , al u biti se bilo jako strpljivo , trebace nam 5 god za Evropu , ok, Vidi nas gdje smo ?!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 12:13

I nije toliki problem dovest zamjenu. Problem je što je ovo zamjena zamjenine zamjene. Dovest trenera koji će iznijet svoju viziju, okupit svoj SŠ i igrače i potpisat ugovor, za nas je misaona imenica.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 jul 2017, 12:13

Da se ne lazemo, istini treba pogledati u oci. Mi, navijaci nemamo vise nikakav kapacitet da bi nesto promijenili. Statut je takav da se nista ne pitamo, nemamo svoje ljude u klubu i rijec navijaca je bitna ko semafor u GTA. A i brojkom na tribinama pokazujemo da nismo sposobni za nista veliko, sjever, istok, zapad sad izgledaju sablasno prazno u odnosu na period prije 5-6 godina. Koliko god bilo to porazavajuce mi nemamo kapacitet za bilo sta, ko ce se uplasiti 500 ljudi u kopu protiv Zrinjskog, 200 u Zenici ili hiljadu protiv Zarije. Raja polahko odustaje od Sarajeva i to je realnost, ko ce izbatinjati ove ljude u klubu, ko ce se zaletiti napraviti belaj? Treba biti realan i pogledati istini u oci. Ni 50% ljudi koji su dolazili na utakmice vise ne dolaze, nema tog zajednistva i brojnosti, smjena generacija je ucinila ocito svoje. Ovo nije nikakvo pljuvanje po navijacima, ovo je realnost. Ko moze sebi narediti da se skroz iskljuci od pracenja Sarajeva, da li preko stadiona, streama, foruma, taj je najpametniji jer ovdje hljeba nema.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jul 2017, 12:14

Pusti li se da ovo prodje mirno, ovo imenovanje Repuha čak neće biti ni u top 5 najglupljih odluka na kraju sezone. Tek ćete vidjeti šta će nam raditi ovi mafijaši

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 12:14

VALENTIN ILIEVSKI

U narednom periodu klub će obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto šefa struke i želimo oformiti kvalitetan stručni štab, na čelu sa trenerom, koji će dijeliti klupske ambicije i ciljeve.”, rekao je Valentin Ilievski, Predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
?????

Ne vidiš razlog da Duljević ne produži ugovor i ostane u Sarajevu?
?????

Kapitalci?
?????

MAMU VAM SVIMA YEBEM!!!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jul 2017, 12:16

Yebem li ti sve u pi.cku makedonac

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jul 2017, 12:18

SiouxLukavac je napisao/la:VALENTIN ILIEVSKI

U narednom periodu klub će obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto šefa struke i želimo oformiti kvalitetan stručni štab, na čelu sa trenerom, koji će dijeliti klupske ambicije i ciljeve.”, rekao je Valentin Ilievski, Predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
?????

Ne vidiš razlog da Duljević ne produži ugovor i ostane u Sarajevu?
?????

Kapitalci?
?????

MAMU VAM SVIMA YEBEM!!!!!
Ubleha i teski lazov. BAS ME ZANIMA KO GA JE DOVEO U KLUB. CIJA JE TO IDEJA BILA? sumnjam da su kinezi znali da i postoji.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2017, 12:21

Odavno navijaci Sarajeva (na tribinama,u kafanama,na ulici,na forumima) nisu bili ovako jedinstvenog stava kao sto su sada. Pa bar 97% navijaca ima jedinstven stav,a to je:
-UPRAVA NAPOLJE!
-TAN ODLAZI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.