Ali isto tako zelim da je moje FK Sarajevo uspjesno i dobro a ne da ga vode razni uhljebljeni debili koji nemaju veze o fudbalu. Dodjes u najveci klub u drzavi i ovakve stvari radis, ne moze jednostavno. Ne treba klimati glavom i biti sretan sto makar imas klub i sto se ne puca.fks74 je napisao/la:Ne moze se navijac biti sada hocu na tribine sada necu zato sto je Repuh trener. Ja idem na utakmice, ne zbog trenera ili Hebibovica nego zbog Fk Sarajevo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 jul 2017, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma daj kralju nemoj nas loziti bez veze. U kojoj to ekipi u jakim ligama su postavili trenera koji nema dana iskustva vodjenja jednog tima? Daj nam jedan primjer! Gdje je Repuh vodio tim do sada?fks74 je napisao/la:Pa nije to jedini slucaj. Mnoge ekipe u jakim ligama su to radile.paulus je napisao/la:Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
Nemoj pozitive na silu. Ovo je stvarno frapantno!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
RECI NAM KOJI TO OZBILJNI KLUBOVI RADE OVO STO MI RADIMO PO PETNAESTI PUT! STO NE ODGOVORIS?!fks74 je napisao/la:Ne moze se navijac biti sada hocu na tribine sada necu zato sto je Repuh trener. Ja idem na utakmice, ne zbog trenera ili Hebibovica nego zbog Fk Sarajevo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Auuu kakav potez. Nadam se da ovaj Senci (
) ima znanja i da mu diploma vrijedi. 'Mlad' jes', pa cemo vidjeti. Uglavnom sretno mu. A Uprava definitivno postaje neozbiljna sve vise...tu mislim na kineze jer oni imaju vecinu 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jesi svijetan da ovo vise nije FK Sarajevo?fks74 je napisao/la:Ne moze se navijac biti sada hocu na tribine sada necu zato sto je Repuh trener. Ja idem na utakmice, ne zbog trenera ili Hebibovica nego zbog Fk Sarajevo.
Imaju bordo dresove, zovu se tako, imaju isti grb na dresu kao FK Sarajevo, ali oni to nisu.
Kakva podrska, kome?
Unistit ce klub isto kao sto je GRAS unisten. Ovakvim nacinom rada, za tri godine mi cemo cvajtu igrati.
Opstanak kluba je ugrozeniji sad nego najvece dugove kad smo imali.
- Burberry46
- Kontakt:
Najnesposobnija uprava ikad!
Ako nista konacno su i neki navijaci progledali
Ako nista konacno su i neki navijaci progledali
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svako ko nije bjesan na ovaj nivo amaterizma , na ovo sto su uradili u proteklih ma samo 6 mjeseciM ima druge interese mimo Sarajeva. Ja nisam za BOJKOT , JA SAM ZA KONTRA REAKCIJU , DOC U STO VECEM BROJU I PRAVIT KONSTANTAN PRITISAK , JER OVE DJONCINE JEDVA CEKAJU BOJKOT
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Cuj ubleho, kada si procitao da sam ja nekome nesto ruzno napisao. Za tvoju informaciju, covjek osvojio Lp sa Celzijem a bio im pomocni trener.FrancescoTotti je napisao/la:De reci nam ubleho molim te koje ekipe i u kojim to jakim ligama su to radile??????fks74 je napisao/la:Pa nije to jedini slucaj. Mnoge ekipe u jakim ligama su to radile.paulus je napisao/la:Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
- muhamedhulk
- Kontakt:
Skontajte da navijaci mogu dovesti Titu iz groba da vodi, ali kad Tan kaze Titi nema para - ni Tito nista ne bi napravio. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Protestipaulus je napisao/la:Svako ko nije bjesan na ovaj nivo amaterizma , na ovo sto su uradili u proteklih ma samo 6 mjeseciM ima druge interese mimo Sarajeva. Ja nisam za BOJKOT , JA SAM ZA KONTRA REAKCIJU , DOC U STO VECEM BROJU I PRAVIT KONSTANTAN PRITISAK , JER OVE DJONCINE JEDVA CEKAJU BOJKOT
Bojkot
Batine
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Toso je uradio ono sto niko nije uspio prethodnih 16. godina, pobijedio Celik u Zenici!
Jedan je Senad Toso Zalozina Repuh! SEF!
Jedan je Senad Toso Zalozina Repuh! SEF!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Barem ce skontat po posjeti da su se debelo zajebali. Mada vjerujem da su oni svjesni toga.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste ali Tito je sam stvoriomuhamedhulk je napisao/la:Skontajte da navijaci mogu dovesti Titu iz groba da vodi, ali kad Tan kaze Titi nema para - ni Tito nista ne bi napravio.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E ne mogu da vjerujem sta rade od kluba ! UPRAVA NAPOLJE !
Uglavnom,cirkus se nastavio !
Uglavnom,cirkus se nastavio !
Sarajevo ljubavi moja.
Nema jel ? Evo daj nam opsirno ovakav primjer iz bilo koje lige , al bas ovakav rezultatski u prvim kolima i da das pomocnicima nakon sto prihvatis otkaz njihovom sefufks74 je napisao/la:Pa nije to jedini slucaj. Mnoge ekipe u jakim ligama su to radile.paulus je napisao/la:Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Njima ne treba skandirati, njih treba udarat. Syebali su sezonu vec u prvom kolu. JESTE LI NORMALNI??
DABOGDA SVE PARE OD KLUBA U APOTECI POTROŠILI, MAJKU VAM YEBEM BEZOBRAZNU
DABOGDA SVE PARE OD KLUBA U APOTECI POTROŠILI, MAJKU VAM YEBEM BEZOBRAZNU
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ubleho za tvoju informaciju Di Matteo je preuzeo Chelsea u drugoj polovici, pred kraj sezone (A NE NAKON PRVOG KOLA) i dobio otkaz bez obzira sto je osvojio lp jer uprava Chelsea je znala da to nije do trenera vec tog pozitivnog soka nakon promjene trenera i poslala ga u Schalke da se uci i praksa!fks74 je napisao/la: Cuj ubleho, kada si procitao da sam ja nekome nesto ruzno napisao. Za tvoju informaciju, covjek osvojio Lp sa Celzijem a bio im pomocni trener.
Jer Chelsea nije ubleha kao ti i amaterski klub kao FK Sarajevo!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Samo batine, nikakvo skandiranje njih nece otjerati.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ima li sta da je pozitivno u klubu?
Ne računam to da momak od 18 i milju i po je bolji od momka od 33 i 9000
Ne računam to da momak od 18 i milju i po je bolji od momka od 33 i 9000
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, MaroonBjelave, mnon46, Tatamata1946 i 46 gostiju.