FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
UPRAVA NAPOLJE!!!
aaaaj ne mogu da vjerujem sta rade majmuni! Pa kako ih nije stid?!? Repuh da se uci na nama? Pa je li ovo moguce? Pa je li on ikada makar pionire trenirao prije ovoga? Covjek koji ne zna onom Hebibovicu objasniti osnove napadanja i krilne igre? Prenerazen sam! Stvarno nisam mogao vjerovati da ce ovo uraditi. Svasta sam ocekivao, cak i nekog anonimusa iz srpske lige na klupi, ali ovo stvarno nisam.
Stid i sram vas bilo! Haram vam svaka para koju uzmete svi vi iz nestrucnog staba i ove smrdljive uprave! FUJ!
Prolongirace neizbjezno 4-5 kola, pa onda kad zaostatak bude 10 bodova ce da traze novog trenera koji ce biti Alagic najvjerovatnije. FUJ!!
Stid i sram vas bilo! Haram vam svaka para koju uzmete svi vi iz nestrucnog staba i ove smrdljive uprave! FUJ!
Prolongirace neizbjezno 4-5 kola, pa onda kad zaostatak bude 10 bodova ce da traze novog trenera koji ce biti Alagic najvjerovatnije. FUJ!!
Ispade pljuvaci u pravu i nisu bez razloga ponavljali havarija za havarijom , Pa samo od prosle sezone do sad ima dovoljno materijala da svi daju neopozive ostavke . Ja sam zatecen , ovaj nivo nerada , bezobrazluka , amaterizma je zasljepljujuci .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sto na FB brisu komentare. Mame vam se svima nahebem.
Doslo je do trenutka kad bih fakat isao udarati ih gore, a u ozbiljnim sam godinama i protiv sam nasilja.
Joj sta od kluba uradise.
Doslo je do trenutka kad bih fakat isao udarati ih gore, a u ozbiljnim sam godinama i protiv sam nasilja.
Joj sta od kluba uradise.
Pa znalo se da ostaje, kad svako iole ozbiljan traži određenu cifru i ozbiljnost u klubu. Mi nemamo ni jedno ni drugo. Upitno je samo koliko je zaista trenera kontaktirano i koliko se fakat ozbiljnih razgovora vodilo. Nek nam je bog na pomoći.
VOLIM TE SARAJEVO !
VOLIM TE SARAJEVO !
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Iskreno, ovi sto su se nudili su samo drugi Jesici. Uzeli bi pare nizasto. Ako nije mogao doci neki dobar trener a nije izgleda, onda je bolje sto je ovako ispalo. Kako god, borba ce biti za trofeje, ozbiljno mislim, ne zato sto smo mi dobri nego zato sto je liga odron.MortemHz je napisao/la:Ja odbijam da vjerujem da ste stavili pomocnika za trenera a 20 ljudi vam poslalo CV.
- Burberry46
- Kontakt:
Ustani bordo nacijo na noge
Uprava napolje!!
Ovo je dno dna sta nam rade od kluba
Uprava napolje!!
Ovo je dno dna sta nam rade od kluba
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 31 jul 2017, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mozda je osveta za skandiranje sinoc hahahahahhahahahha

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nadam se da si gledao naše posljednje tekme, i da si vidio kakvi ka.rinaši nam igrajuskoroalen je napisao/la:Nije vala isto, kako god okreneš. Pogledaj Zrinju prošle sezone. Vinko im nabio plus 10 bodova i otiš'o, Ivica Barbarić s istom ekipom sve bodove prokock'o, onda Baka spasio sezonu. Kone prije dvije godine pali s Adžemom, Čapljić još više uništio ekipu, a Odović nam puhao za vrat s istom tom ekipom do zadnjeg kola, s ekipom koju smo na derbiju rastavili na proste faktore. Na duže staze nama niko ne bi pomog'o radi uprave al' za jednu sezonu itekako bi.ledesma je napisao/la:Ma ljudi dragi, nemojte se đaba nervirati. Jer ovoj ekipi ni set najjačih trenera počevši od Fergusona do Mourinha ne pomaže... tako da nam je isto ha doš'o Ferguson ha osto Repuh..
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
E treba im **** majke svima u upravi i meni je prekipilo, pa ako treba i opet da rusimo. Druge solucije, a da ce donijeti pomak, nema.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Jedina istina je da nema love za ozbiljnog trenera . nema ozbiljnosti ,nema plana ,nema ambicija , vecinskog vlasnika boli ona stvar za klub . mozemo mi mjenjati Calu,Tosu,Husrefa,Jarnia,Kodru itd al sad je mislim svima jasno gdje je problem .
Ja sam ovo prognozirao i znao prije 7 dana.MortemHz je napisao/la:Prvi tim Fudbalskog kluba Sarajevo će u nastavku sezone voditi Senad Repuh, saopšteno je na zvaničnoj stranici bordo kluba.
![]()
![]()
![]()
![]()
Glupani mongoloidni ekipu treba razdrmati a ne dati Senadu da vodi koji je bio pomocniku u tom istom strucnom stabu!
Lud je onaj ko misli da ce ova Uprava nesto dobro odluciti i uraditi. Vec su nam samo 7 dana mazali oci da pomislimo da su stvarno nesta radili na dovodenju novog trenera.
- bordoakapitar
Sad je bar jasno sta je konacni cilj uprqve FKS i uprave grada Sarajeva a to je SARAJEVO ROYAL!!! Prelazni period do nestanka FKS, bar onog FKS uz koji sam se rodio i ostario! Privatna prcija za piljarske talove, eto to je cilj!!! Fuj!
Samo bojkot, sto se mene tice!
Samo bojkot, sto se mene tice!
Kako da bude love, kad plate dobijaju mnogobrojni uposleni?bordobijeli je napisao/la:Jedina istina je da nema love za ozbiljnog trenera . nema ozbiljnosti ,nema plana ,nema ambicija , vecinskog vlasnika boli ona stvar za klub . mozemo mi mjenjati Calu,Tosu,Husrefa,Jarnia,Kodru itd al sad je mislim svima jasno gdje je problem .
Pa bitnije je imati 11 uposlenih u marketinku, pun qrac direktora, nego trenera i veznog igraca.
Meni je fakat prekipilo. Nadam se da ce HZ ili neko uraditi nesto. Bar mirne proteste ispred kluba ili nesto slicno.
- Evolution87
- Kontakt:
Ne docekali sutrasnji dan svi skupa jooooooj **** vam majke svima
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Gledao sam ja sve utakmice. Znaš šta je problem? Dolazi trener koji je godinu dana radio s Čalom. Znači neće se promijenit apsolutno ništa. Opet će se Ivetiću izmišljat pozicije, Bekić i Hebib neprikosnoveni, Ahmetović prva postava itd. Da je došao neko drugi možda bismo vidjeli promjenu formacije, prve postave, možda bi Anđušić, Liivak, Herić itd dobili zapaženiju minutažu. Ovako, gledamo isti film i ovu sezonu.ledesma je napisao/la:Nadam se da si gledao naše posljednje tekme, i da si vidio kakvi ka.rinaši nam igrajuskoroalen je napisao/la:Nije vala isto, kako god okreneš. Pogledaj Zrinju prošle sezone. Vinko im nabio plus 10 bodova i otiš'o, Ivica Barbarić s istom ekipom sve bodove prokock'o, onda Baka spasio sezonu. Kone prije dvije godine pali s Adžemom, Čapljić još više uništio ekipu, a Odović nam puhao za vrat s istom tom ekipom do zadnjeg kola, s ekipom koju smo na derbiju rastavili na proste faktore. Na duže staze nama niko ne bi pomog'o radi uprave al' za jednu sezonu itekako bi.ledesma je napisao/la:Ma ljudi dragi, nemojte se đaba nervirati. Jer ovoj ekipi ni set najjačih trenera počevši od Fergusona do Mourinha ne pomaže... tako da nam je isto ha doš'o Ferguson ha osto Repuh..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Veliko kockanje uprave. Sretno Senade, neka ti je Bog na pomoci!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Oni znaju da su sa ovim okrenuli sve navijace protiv sebe, ali su to ipak uradili.
Dvije su opcije za to.
1. Bas nemaju niti prebijene pa ne mogu nikoga dovesti
2. Po svaku cijenu ce gurati svoje klimace glavom, da bi zataskali svoje prljave poslove
Poserem se na upravu koju specijalci moraju cuvati da ih navijaci ne lincuju.
Dvije su opcije za to.
1. Bas nemaju niti prebijene pa ne mogu nikoga dovesti
2. Po svaku cijenu ce gurati svoje klimace glavom, da bi zataskali svoje prljave poslove
Poserem se na upravu koju specijalci moraju cuvati da ih navijaci ne lincuju.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Cuspajz i 61 gost.