FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta vam reko ja , Cala slab evo nam Repuh. Para nema, mozda biDne, mozda ne biDne. Tako je , kako je ko hoce da podrzi ovo sto imamo neka podrzi , ko nece neka se iskljuci i tjt.
Hurtić ostao kao privremena zamjena (tzv. interim menadžer) nakon Ješića. Čala došao kao interim Hurtiću. Repuh interim nakon Čale. Znači, zadnji PRAVI trener u klubu koji je potpisao ugovor, iznio svoj plan i sastavljao svoju ekipu je Miodrag Ješić, imenovan u septembru 2015. godine. Sad je posljednji dan jula 2017., mi od tog trenutka samo dovodimo privremene zamjene. Svaka čast upravo.
Za mene je sezona već sad izgubljena, ne da se nismo makli naprijed, mi smo pali dvije stepenice niže.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za mene je sezona već sad izgubljena, ne da se nismo makli naprijed, mi smo pali dvije stepenice niže.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Mene Kosevo vidjeti nece! Bio sam protiv bojkota ali ovo ne treba nikome!
Dok klub propada, neznalice vladaju a drugi klubovi titule osvajaju! MRS mame vam lopovske!

Dok klub propada, neznalice vladaju a drugi klubovi titule osvajaju! MRS mame vam lopovske!
Ma ti si samo pljuvac, uprava zna sta radiEvander je napisao/la:Sta vam rece Evander?
Je li vam sad bar malo jasnije kako klub "funkcionise" i gdje ovo sve vodi?
Znaci, od sad se vise niti sekunde ne nerviram. FK Sarajevo ostaviti malo po strani. Ovi uhljupi ne zavrijdeljuju moju paznju, moje pare i moje vrijeme.
Hase se u grobu okrece.

**** ne vadi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bit ce zanimljivo slijedecu utakmicu na Kosevu. Ocekujem sve naredne utakmice rekordan broj policije oko loze 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ti si pljuvač ba, mi smo najorganizovaniji klub u državi, imamo bord direktora.Evander je napisao/la:Sta vam rece Evander?
Znaci, od sad se vise niti sekunde ne nerviram. FK Sarajevo ostaviti malo po strani. Ovi uhljupi ne zavrijdeljuju moju paznju, moje pare i moje vrijeme.
Hase se u grobu okrece.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako bi se Hebib zabio u robijase da je bio umjesto Nedima. 

Ma ljudi dragi, nemojte se đaba nervirati. Jer ovoj ekipi ni set najjačih trenera počevši od Fergusona do Mourinha ne pomaže... tako da nam je isto ha doš'o Ferguson ha osto Repuh..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jarane ja mislim da je njima u interesu da ljudi dignu euke od kluba , ja sam izgubljen , sad bjesan , sad se smijem . Navijam za Sarajevo dugo , bilo je svega , al ovakav osjecaj nisam imao nikad , totalni krah . Ljudi uzimaju pare za par saopstenja i ovo sto rade , pa jebote ovo je da ih se ganja po carsiji. Cekali oni da dobije se nikad jadniji Celik koji ne bi mogao dobit nijedan tim u 1 federalnoj sa onim sastavom. A POSEBNO ME SRAMOTA OVIH VOJNIKA KLUBA KOJI SU ISTO ODGOVORNI KO CALA ZA SVE STO JE BILO I SAD SJEDAJU NA KLUPU , VOJNICI !!!Evander je napisao/la:Sta vam rece Evander?
Hase se u grobu okrece.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Poslije svakog kiksa sam ovde htio doći i napisati da i ove “jesam vam reko” nabijem na **** al ovo je dno dna, kraj, za povratiti
Puhni Israfile
Puhni Israfile
1946
-
- Kontakt:
Ovo je sramota sabrina jeebem ti sestru tebe necu jer si ****, valentine **** ti oca jer mahjka ti je musko.
UPRAVA NAPOLJE!
Vrati se Dino sve ti je oprosteno.
- Osttribine
- Kontakt:
Ovo je jedina prava istina izgleda, a kako i da bude novca kada imamo 11 ljudi u marketingu, kada imamo doktora haman kao i KCUS, vjecitog skauta i more nekakvih uhljeba. Ali jbg ovo je jace od mene, ja sam opet na tekmi protiv Goska aBd kao i masa mojih drugova koji nakon svakog razocarenja kazu ma ne treba ovo pratitifks74 je napisao/la:Sta vam reko ja , Cala slab evo nam Repuh. Para nema, mozda biDne, mozda ne biDne. Tako je , kako je ko hoce da podrzi ovo sto imamo neka podrzi , ko nece neka se iskljuci i tjt.

Jako dobro oni znaju sta rade. Postavili su jos jednog klimaca glavom. Njihov jedini cilj je da redovno dobijaju plate, a ekipa eto usput nesto igra.Bordo79 je napisao/la:Ma ti si samo pljuvac, uprava zna sta radiEvander je napisao/la:Sta vam rece Evander?
Hase se u grobu okrece.![]()
**** ne vadi
Nekoga od njih zaboli neka stvar sto smo mi odron od ekipe? Niti najmanje.
Dosli smo do trenutka kad mozemo birati samo izmedju dvije stvari. Ili ih motkama tjerati ili dici skroz ruke od kluba.
Ovakvo Sarajevo, nije moje Sarajevo, nije Sarajevo koje je nekad bilo. Ovo sad je samo firma za uhljebljavanje kojoj rezultati nisu niti najmanje bitni.
Ja ovakvo Sarajevo niti cu podrzavati, niti cu pratiti. Mogu Se samo boriti, na neki nacin, da vratimo klub nazad. Kako ne znam.
OVO NIJE FK SARAJEVO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja odbijam da vjerujem da ste stavili pomocnika za trenera a 20 ljudi vam poslalo CV.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije vala isto, kako god okreneš. Pogledaj Zrinju prošle sezone. Vinko im nabio plus 10 bodova i otiš'o, Ivica Barbarić s istom ekipom sve bodove prokock'o, onda Baka spasio sezonu. Kone prije dvije godine pali s Adžemom, Čapljić još više uništio ekipu, a Odović nam puhao za vrat s istom tom ekipom do zadnjeg kola, s ekipom koju smo na derbiju rastavili na proste faktore. Na duže staze nama niko ne bi pomog'o radi uprave al' za jednu sezonu itekako bi.ledesma je napisao/la:Ma ljudi dragi, nemojte se đaba nervirati. Jer ovoj ekipi ni set najjačih trenera počevši od Fergusona do Mourinha ne pomaže... tako da nam je isto ha doš'o Ferguson ha osto Repuh..
hahahaha smijem se kladit da nisu obavili razgovor ni sa jednim drugim trenerom. Koja sprdancija od uprave hebale vas pare vise samo svoju korist gledate. Cuj pomocnik od trenera koji je dao otkaz novi trener pa ovo nikad ni u jednom klubu nije uspjelo, ovo nema ni u Teheranu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma važno je da se stolice na jug nisu vratile i da se opet sprema 5% na derbiju. Augustovski derbi će oborit sve rekorde loše posjete. Ne vidim način da protiv GOŠKa dođe više od 1200 ljudi, još kad nas Kakanjci nafiluju tamo, na derbiju će bit 3 milje naših i 1725 štrumfova. Bio jednom fudbal u Sarajevu...
Fuj majku im, i njima i repuhu.