Ja to pričam evo više od pola godine, panjina koja je propala kao kauč, sastavit se frajko ne može s loptom, daleko mu FKS bilo, Hadžija ako ne starta s GOŠKom...Evander je napisao/la:Po mom misljenju, Ahmetovic je trenutno nas najlosiji igrac u ekipi. Zlocin je da Hadzic bude njemu zamjena.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima li Repuh licencu, jel kontao nekad se baviti ovim. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako je Nedim onako odvažno opali i zabi, svaka čast momku, to mi se svidjelo, vjerovatno bi vecina napadaca povuklo jos loptu do gola.
Celik nama nikad nije bio rutinska tekma, ljudi se nafuraju protiv nas, bas se zainate, udaraju, nema im nista draze u zivotu nego otkinuti nama poen/e....dakle s ovim prekidom u tradiciji prosipanja bodova dole treba biti sretan a da smo mi nesto odigrali nismo a i kako bi kad defacto nista nismo promjenili, i dalje se isto trenira i sastavlja ekipa....razliku napravili pojedinci i to je to....ko god da dodje dovest ce svoje pomocnike, zijo i repuh trebaju ostati u klubu i radit s malcima....haris004 je napisao/la:Ovaj Čelik bi se u prvoj ligi federacije borio za opstanak. Mene je iznenadilo kako smo se patili protiv onako užasne ekipe. Ovo je trebala bit rutinska utakmica. Imamo baš limitiran igrački kadar ali sa druge strane smatram da dobar trener može izvući iz njih dosta. Recimo za Bekića za kojeg i sam smatram da je najlošiji igrač u klubu, može se pronaći odgovarajuća rola. Prekidi su također suvišni za raspravu. Ono je samo podić visoko loptu u zrak i to je to. Svakako da Zijo i Repuh nisu dugoročno rješenje, ali nije ni Husref. Po meni je mala razlika između te dvije opcije dugoročno gledano. Ali pošto smo takav klub bez ikakve vizije, Husref je odličan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Odmah je opali, zato je golman i nije mogao uhvatiti jer je i on očekivao klasičnog bh. napadača da ide dok se ne zabije u golmana. Samo da nastavi pravilan rad i da dođe neko stručan na klupu da sa njim i ostalim omladincima zna da radi. A ne ovo što se recimo radi Mihojeviću, daš momku kapitensku traku i onda ga pošalješ na klupu nakon 1 kola.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je Nedim onako odvažno opali i zabi, svaka čast momku, to mi se svidjelo, vjerovatno bi vecina napadaca povuklo jos loptu do gola.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
u stiluQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je Nedim onako odvažno opali i zabi, svaka čast momku, to mi se svidjelo, vjerovatno bi vecina napadaca povuklo jos loptu do gola.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Ma po meni ni Sarić nije daleko od te titule.. za kratko vrijeme ogadi mi se lik.Evander je napisao/la:Po mom misljenju, Ahmetovic je trenutno nas najlosiji igrac u ekipi. Zlocin je da Hadzic bude njemu zamjena.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Bit ce ni Biscan nije ljubitelj pive 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jedina ekipa u našoj ligi koja nože dovesti Leona je Zrinjski, nadam se da neće biti zainteresovani.
Zar je bio toliki problem dati akademcima šansu ranije ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa do sad su samo dojica i dobila priliku, Kadusic i Mihojevic. Hadzic tek treba da dobije.Stroj1946 je napisao/la:Zar je bio toliki problem dati akademcima šansu ranije ?
Kad smo kod toga. GDJE JE KAPITEN? Jedna losa utakmica i odmah ga klupirase. Koliko onda bekic slijepac treba da skupi losih da bi vidio klupe?????
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Šampioni!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne jedi **** više sviju ti. Koga ba Zrinjski da dovede? Pa Bilbija je imao veču platu kod nas nego što dole ima. To što mi imamo upravu za qurac ne čini Zrinjski večim klubom nego što jeste. Ljudi glavne igrače izgubili pred europu i ispali zbog toga, a ti pričaš o dovodjenju Benka.SiouxLukavac je napisao/la:Jedina ekipa u našoj ligi koja nože dovesti Leona je Zrinjski, nadam se da neće biti zainteresovani.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Osttribine
- Kontakt:
Konacno i ta ligaska pobjeda u Zenici nakon 16 godina, da ne citam ni zenicane, a ni ove raspale portale sto to stalno potenciraju. Inace danas tamo standardno nabrijani na nas, cak je i neki belaj bio kazu, ali mi to nismo zatekli kad smo stigli. Igra kao igra sta reci, fkt ovakav Celik nije nikakvo mjerilo kad uzmes iz kakvih klubova su im dosli igraci i to se skupili bukvalno prije desetak dana, ali eto pobjedi se ne gleda u zube. Rahmanovic po meni danas najbolji u ekipi, a drago mi je sto je i mali Hadzic postigao prvijenac.
Mihojević je opravdano klupiran. Tri loše tekme zaredom. Da je ovu idigro, pregorio bi ko sijalica. I to bi se loše odrazilo na njegov napredak i veliki potencijal koji ima. Znači na vakat. On se mora osloboditi dječijih bolesti a na to mislim da igra ko da je još u juniorima ako misli na napredak.FrancescoTotti je napisao/la:pa do sad su samo dojica i dobila priliku, Kadusic i Mihojevic. Hadzic tek treba da dobije.Stroj1946 je napisao/la:Zar je bio toliki problem dati akademcima šansu ranije ?
Kad smo kod toga. GDJE JE KAPITEN? Jedna losa utakmica i odmah ga klupirase. Koliko onda bekic slijepac treba da skupi losih da bi vidio klupe?????
Bekić je sebi nažalost zacementiro mjesto. A mali Pidro nije sigurno lošiji od njega trenutno.Ubacivati i Herića umjesto Radovca ili Sarića kad vodimo zadnjih 10-15 minuta ne bi bilo na odmet nekad. Hadžić mi djeluje kao pravi golgeter, mlad je i ima dosta da nauči, al se vidi na njemu da će biti igračina aBd.
DOVEDITE BENKU KAKO ZNATE I UMIJETE. AKO TREBA DACU GUZICE DA GA DOVEDETE... !!! Ako je tacna ta informacija da je otpisan, valjda ima slobodbe papire sad. Kako mi dobio na iskustvu mali Nedim pored njega....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otpisemo Ahmeta i dovedemu Benku ali obavezno da igraju i Hadžić i Velkoski.. dobro bi bilo basZagor je napisao/la:DOVEDITE BENKU KAKO ZNATE I UMIJETE. AKO TREBA DACU GUZICE DA GA DOVEDETE... !!! Ako je tacna ta informacija da je otpisan, valjda ima slobodbe papire sad. Kako mi dobio na iskustvu mali Nedim pored njega....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, MaroonBjelave, r3m1 i 50 gostiju.