Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nama ova tekma i ne igra neku ulogu. U svakom slučaju nam je potrebna pobjeda sutra za prvo mjesto.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jel vas stid srati tako po ovoj djeci što eto vode 1 razlike protiv Slovačke a ne 40 ?
Mekana ruka Sanija.
Mekana ruka Sanija.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Njegos nije dominantan ni u ovoj konkurenciji ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Zar nije prekosutra?Tracy3McGrady je napisao/la:Nama ova tekma i ne igra neku ulogu. U svakom slučaju nam je potrebna pobjeda sutra za prvo mjesto.
Penny Hardaway #1
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Alikadic igra dobru odbranu na ovom playu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al se bezpotrebno ispucavaju.... 

Lose je ovo skroz, daleko ispod ocekivanja...
Ma ja, to je to. U svakom porazu, bilo koje selekcije, uvijek ce se naci bar jedan koji ce kao uzrok poraza navesti ufuranost i 'nas' mentalitet. Posebno mi je retardirano misljenje pojedinih oko tog 'naseg' mentaliteta. Ono primjera, ako rukometasi imaju luzerski mentalitet, automatski ga imaju i kosarkasi do 16 godina.paulus je napisao/la:Nafura se to ba i onda sljedi bezobrazna nafuranost ona ko sam ko ja , Nurkic nafuranost, ne svi al dovoljno je par takvih poseri tim i to je nas vjecni mentalitet
Campara pod hitno mora poceti mijenjati nesto u svojoj igri, unaprijediti je u toj mjeri da kad ga ne ide sut ne izgleda kao igrac manje na terneu. Covjek za 70 minuta kosarke ima 2 asistencije, kao play i par skokova.
Il se meni cini ili ovdje ima malo "povuci potegni" u ekipi jer se odsustvu muse nije bas 100% jasno ko je alfa muzjak?
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 30 jul 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo Sanijeva peta trica?
Adzić.
Adzić.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Njegošu treba dobar psiholog u ovom periodu!
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Ma n.... se d..... , naso on na forumu nekog zvat retardiranim za misljenjeKajzer10 je napisao/la:Ma ja, to je to. U svakom porazu, bilo koje selekcije, uvijek ce se naci bar jedan koji ce kao uzrok poraza navesti ufuranost i 'nas' mentalitet. Posebno mi je retardirano misljenje pojedinih oko tog 'naseg' mentaliteta. Ono primjera, ako rukometasi imaju luzerski mentalitet, automatski ga imaju i kosarkasi do 16 godina.paulus je napisao/la:Nafura se to ba i onda sljedi bezobrazna nafuranost ona ko sam ko ja , Nurkic nafuranost, ne svi al dovoljno je par takvih poseri tim i to je nas vjecni mentalitet
Campara pod hitno mora poceti mijenjati nesto u svojoj igri, unaprijediti je u toj mjeri da kad ga ne ide sut ne izgleda kao igrac manje na terneu. Covjek za 70 minuta kosarke ima 2 asistencije, kao play i par skokova.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nebitno, sutra ili prekosutra, poenta je ista, da nama ova tekma nema nikakvog značaja.Vucevich je napisao/la:Zar nije prekosutra?Tracy3McGrady je napisao/la:Nama ova tekma i ne igra neku ulogu. U svakom slučaju nam je potrebna pobjeda sutra za prvo mjesto.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pet razlike minut do kraja
Odigra ovaj napad za 10. Taman kontam sad ce isforsirat neku tricu kad lagano udje unutra 

Koja banana, hajmo rutinski
Losi smo u napadu tj nema nikakve akcije, nikakvih utrcavanja. Igra se svodi sta ce Campara ili Sikiras uraditi.
Dobise al bezveze su se potrosili , ovu su morali dobit lako 20 razlike , sreca pa u ovih nema bas niko ko je mogao ovu opustenost iskoristit. Juce su odigrali super , da su odigrali dvije cetvrtine ko juce raznjeli bi ih
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.