Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Otkle tebeFaraon iz Visokog je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele tekme da se pregleda?
Eno mene na lobotomiji imenom počeli prozivatiNeandertalac je napisao/la:Kakva demagogija i licemjerje, čast izuzecima.
Ma tu sam ja redovno,samo vas pratimVirtu4l je napisao/la:Otkle tebeFaraon iz Visokog je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele tekme da se pregleda?
A vidio sam, više im se priviđam. Ako im je lakše za sve sam ja kriv, ja dovodio, raskidao, tjerao, potpisivao, zadavao ciljeve, masno plaćao itd.Virtu4l je napisao/la:Eno mene na lobotomiji imenom počeli prozivatiNeandertalac je napisao/la:Kakva demagogija i licemjerje, čast izuzecima.mogao bih ja malo screenshotove početi lijepiti, šta misliš, one sa tajnog foruma?
Citiracu jednog vrlog lobotomca 'nema mi logike da on uzima desetogodisnjese ulaznice, a ne ide na utakmice, moze li se kako provjeriti je li bas kupio'...maldini3 je napisao/la:Zar i tebe moj Virtu?? Haj sto @ Nea ne ispustaju iz postova al za tebe se nisam nado
Ćenan nam pravi klub. Svega mi dođe mi da se upucam u koljeno.MocMahale444 je napisao/la:Sta cenan veli na sve ovo
dje je ono kad nas usporedjuje sa modricom i brotnjomNeandertalac je napisao/la:Ćenan nam pravi klub. Svega mi dođe mi da se upucam u koljeno.MocMahale444 je napisao/la:Sta cenan veli na sve ovo
Vidi šta ker pitarski priča.Dodaje kako je u prošlosti fokus bio na prvom timu, te da se manje radilo na ostalim stvarima važnim za funkcionisanje kluba.
"Mi nismo željeli da upadnemo u tu zamku. Polako gradimo klub koji sigurno korača stazama uspjeha. Sjetite se da su Modriča i Brotnjo bili prvaci BiH, a sada su u nižim ligama. Oni su zapostavili ove stvari koje mi sada radimo jer su vjerovatno mislili da će to doći samo po sebi. Ljudi koji sada vode Želju bili su razlog da se ponovo vratim u nogomet. Vidio sam da imaju plan i tačno znaju šta rade, vidio sam da što obećaju – ispune. Želimo napraviti klub, ne samo nogometni tim", napominje Aldin.
irfo je napisao/la:dje je ono kad nas usporedjuje sa modricom i brotnjomNeandertalac je napisao/la:Ćenan nam pravi klub. Svega mi dođe mi da se upucam u koljeno.MocMahale444 je napisao/la:Sta cenan veli na sve ovo
Trenutno korisnika/ca: antibot, Blackwargreymon, JackW, Lokomotifa, Samba71, Sarun, Zaxon, ZaZelju i 159 gostiju.