FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko bi Zeljo dobio love od ovog transfera Bajica ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Jednog "španca", "grka", dva "srbina" i tri "domaća". Na youtube klipovima "gore".LjoZee je napisao/la:Koliko bi Zeljo dobio love od ovog transfera Riada ?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Po meni bi naš najjači adut mogao biti vezni red ali pod uslovom da je pravilno posložen. Pod pravilno posložen, mislim da Zeba i Uglješa ne budu u prvih 11. Moja neka vizija je da bi sredina sa Blagojevićem (koji mora pružat konstantije partije) te sa Žerićem i Ramovićem, pružila dosta konkretniji učinak u polju nego ovaj vezni red od jučer. Igra bi dosta bila brža, pogotovo to prenošenje lopte s naše polovine na protivničku što je Žerić pokazao u jednoj situaciji jučer. Mišljenja sam da bi od toga i krila profitirala jer bi mogli Goran i Asim dosta bolje da kombinuju sa veznim redom nego što je to prije bio slučaj. Još da je ispred njih kakav solidan napadač, ova ekipa bi djelovala dosta ozbiljnije. Zec mora biti više timski igrač, ostat će klasični livadarski igrač ne promjeni li to. Jedino što nije loše kod njega je to što je stalno u pokretu, ulijeće u sredinu kao drugi napadač i nije ga baš toliko lako čuvat zbog brzine ali džaba mu sve to ako ne bude konkretniji.Neandertalac je napisao/la: Ja sam rekao to da ne znamo šta da očekujemo od ove ekipe jer je stvarno tako. Od prošle sezone sa nama nisu tri standardna igrača od kojih dva ponajbolja igrača lige. Njihove zamjene su najgluplji i najškrtiji igrač lige koji nas je odero financijski ( Zec ) i igrač sa klupe. Doduše tu je i Dženis kojem karijera definitivno ide silaznom putanjom jer više ama baš niko ne vjeruje u njega a momak nikada šanse nije dobio na poziciji hebenog špica ili ako nema kvaliteta neka ide, šta ga koji qurac peglate a i nas sa njim.
Dalje, vezni red. Ja govorim već duže vrijeme da je Zeba igrač manje. Nemam živaca da elaboriram i nemam živaca da ga tražim na terenu pa konačno skontam u nekakvoj gužvi zalijepljena iza igrača a ĆORAVI Blagojević traži kome će dodati. Tu još dodamo neuračinjljivog i redovnog konzumenta marihuane Uglješu, koji očito ima nizove psihičkih problema i mi navijači dobijemo hebeni horor.
U odbrani koja je opet od strane veznog reda ostavljena na milost i nemilost puše sa svih strana. Realno, juče smo trebali primiti još bar dva gola, malo nas spasio Veca, malo sami igrači Mladosti koji nisu riješili čiste pozicije. Stanić standardno, znaš na čemu si i neka igra prije ofarbanog Instagram qedera, u inat. Bolji je kako god okreneš, onaj je čvrst al kao vrtni patuljak, može tu čvrstoću prodavati ublehašima i neznalicama iz uprave.
Graovac/ Kemo neuigrani, druga utakmica zajedno, dvije kardinalne greške i jedan go ali neka igraju i oni. Svaka čast na borbenosti! Projiča juče pretrčavao lik kao da na štulama trči. Doduše onaj jeste brz ali da ga ne vadimo iz konteksta jer su ga masno platili pa ja sada moram pričati da je dobar kako bi ga opravdali. Juče, kao i svi očajan.
Adžem. Perspektivan i naše dijete, voli mlade igrače ali u ovoj situaciji nemam pojma šta da očekujem od njega i je li on uopšte taj kalibar. Sam je kriv jer se prihvatio posla dan prije sezone a ako se kola budu lomila na njemu će, sigurno ne na "najboljoj upravi svih vremena" koja ga je zavalila, zavalila klub i vjerovatno nas ostavila još jednu sezonu gola qurca. Ovo što Braco piše, prisiljen si experimentisati jer nisi imao utakmica da vidiš kako bi Ramović izgledao na špicu, itd itd...
Za navijače Slavke Petrovića i "njegove" "rezultate". Imali smo prošle sezone minimalno pet pobjeda nezasluženih gdje su nas vile nosale pa i protiv ove iste Mladosti na Grbavici kada su nas u drugom pobucali i nisu iskoristili dvije tri odlične prilike. Juče jesu na njihovu vidim radost, toliko o onome da nas ima koji bi "voljeli da Željo izgubi". Dvolični dupelizci.
Uprava od danas nema nikakvu podršku od mene. Nema više smjena, rotacija, žrtava, janjadi itd. Ako kola krenu nizbrdo, pokupite se svi do jednog. Priče "šta onda" pričajte ispravnim mozgovima, nije Željo od 2015 i niste ga vi napravili pa će kako ga je bilo prije, Želje biti i još dugo iza vas. A kako ste posijali, pripremite kofere.
- MocMahale444
Citam zadnjih par stranica i to je bruka. Sami dupli acc ili ljudi koji jednom godisnje pisu ovdje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kyrieirving
- Kontakt:
7% minimalno znaci 350k euraLjoZee je napisao/la:Koliko bi Zeljo dobio love od ovog transfera Bajica ?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Neandertalac
- Kontakt:
Braco@ ne znam više što bih ti rekao. Sve bi mi nešto ali očito nije "zdrava" svlačionica, previše sujete, ega, loših odnosa, manjak drugarstva, kvalitete, što u konačnici daje konfuznost, anarhiju.
Juče se vidjelo, par njih "grize", djeca preuzimaju odgovornost a stariji na iskustvo samo da nisam ja kriv.
Onaj Kemin go i radost nakon istog, neprocjenjivo, davno sam pisao kako ovoj ekipi fali Željine krvi, igrača koji znaju šta nam svaka utakmica znači a manje "ofarbanih", starih, isluženih polovnjaka upitne kvalitete.
Definitivno smo izgubili kompas, Adžem je postavljen preko noći i njemu će trebati vremena, tim slabiji nego prošle sezone, mladi imperativ, titula kao uteg. Još uvijek imamo nejasan status par igrača koji su tu, fali par "solidnih" ili jedan vrhunski, hbo lud ubunjenog u takvim okolnostima.
Samo pjevati: čuva Bog Želju svog i nadati se najboljem.
Juče se vidjelo, par njih "grize", djeca preuzimaju odgovornost a stariji na iskustvo samo da nisam ja kriv.
Onaj Kemin go i radost nakon istog, neprocjenjivo, davno sam pisao kako ovoj ekipi fali Željine krvi, igrača koji znaju šta nam svaka utakmica znači a manje "ofarbanih", starih, isluženih polovnjaka upitne kvalitete.
Definitivno smo izgubili kompas, Adžem je postavljen preko noći i njemu će trebati vremena, tim slabiji nego prošle sezone, mladi imperativ, titula kao uteg. Još uvijek imamo nejasan status par igrača koji su tu, fali par "solidnih" ili jedan vrhunski, hbo lud ubunjenog u takvim okolnostima.
Samo pjevati: čuva Bog Želju svog i nadati se najboljem.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
nije 7, vec 4 %kyrieirving je napisao/la:7% minimalno znaci 350k euraLjoZee je napisao/la:Koliko bi Zeljo dobio love od ovog transfera Bajica ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
4% provjerenokyrieirving je napisao/la:7% minimalno znaci 350k euraLjoZee je napisao/la:Koliko bi Zeljo dobio love od ovog transfera Bajica ?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- kyrieirving
- Kontakt:
Jbg onda ja sam mislio da je 7% znam da od hadzije imamo 20% i to bi nam mogo biti jedan od bolji poslova uprave ako amir ovako nastavit.200k od bajica je opet fina cifra moze se ulozit u sportski segment i nadam se da ce to uprava i uradit.maldini3 je napisao/la:4% provjerenokyrieirving je napisao/la:7% minimalno znaci 350k euraLjoZee je napisao/la:Koliko bi Zeljo dobio love od ovog transfera Bajica ?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Taman da mozemo platit buduce raskide
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja mislim da je više od 4% za Bajića. Račun se koliko godina je bio tu, prvi ugovor itd. On ima skoro maximalne sve parametre.
Opet, možda griješim.
Opet, možda griješim.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Jaozinho22
- Kontakt:
7 % je ako se ne varam do 23. godine a Baja od nas otišao u 20.-21.
Što se tiče jučerašnje utakmice, napokon ne gledamo više neke bunkere,krila koja igraju bekove,oronule starce(izuzev jos 2-3 njih)
Kemi halalim gol, da je sve ''prirodno'' bilo, on bi dosad bio standardan prvotimac kao Vukotić u Krupi.
Pojedinačan učinak iz nekih mojih pogleda na utakmicu :
Veca, spasio nas u dvije šanse, primio 2 gola,onako.
Stana, ništa novo,samo što se juče zavalio u onu hladovinu i nije mrdao
Kemo-Graovac, neuigrani ali su pokazali kako se bori za dres ! Graovac u drugom poluvremenu nema gdje nije igrao,Kemo dao gol a sama njegova radost i reakcija na to dovoljno sve govore, njih u punom sjaju očekujem za nekih 10-ak zajedno odigranih utakmica.
Projić, po meni ništa bolja verzija od instagram boya, Šišić prolazio pored njega kao da ga nema, ako nam je on pojačanje onda smo se pojačali.
Blagojević, Izgubljen,milion pogrešnih pasova,poteza viška itd.
Ubleha Radinović, živim za dan kad ću mu vidjet leđa, njemu i njemu sličnim uhljebima kojima Željo služi samo za razonodu,hvatanje sarajevskih qurvica na foru i redovnu platu.
Zeba, nevidljiv, ali ipak nedodirljiv. Kao da ga ne smiju izbacit iz prve ekipe, ponekad povuče neki potez onako za publiku a većinu utakmice spava.
Žera, Odličan,jedini pokušavao nešto, povlačio loptu,pravio višak,razigravao, definitivno momak koji puno obećava i sigurno da će svi radije njega gledat nego Markovica,Ublehu Radinovica i ostale klaune u sredini.
Zec,juče solidan ali definitivno ograničen igrač, ne vidi taj dalje od nosa, samo je tjera i vidi loptu i gol,u završnici traljav, kada bi malo doradio na tim finesama bio bi dobar igrač za naše lige
Zakarić,Dobar, preuzeo ulogu Mire nakon odlaska, sva napucavanja idu na njega,dosta bolji na desnoj strani nego lijevo i drago mi je da je to Adžem uvidio.
Ramović, onako, borio se, nešto pokušavao al ništa posebno.
Siniša, klaun, nadam se da je bivši.
Dženis,ušao i za kratko vrijeme izborio 2-3 faula, ima srce, ima volju, pitanje je koliko može.
Inače, jel nadzorni odbor na čelu sa M.S. u kombinaciji s upravnim odborom i onim pitarom skontao da nam fale 3 igrača za nešto ozbiljno ili su zauzeti angazovanjem oko slučaja Jahić i Bekrić ?
Što se tiče jučerašnje utakmice, napokon ne gledamo više neke bunkere,krila koja igraju bekove,oronule starce(izuzev jos 2-3 njih)
Kemi halalim gol, da je sve ''prirodno'' bilo, on bi dosad bio standardan prvotimac kao Vukotić u Krupi.
Pojedinačan učinak iz nekih mojih pogleda na utakmicu :
Veca, spasio nas u dvije šanse, primio 2 gola,onako.
Stana, ništa novo,samo što se juče zavalio u onu hladovinu i nije mrdao

Kemo-Graovac, neuigrani ali su pokazali kako se bori za dres ! Graovac u drugom poluvremenu nema gdje nije igrao,Kemo dao gol a sama njegova radost i reakcija na to dovoljno sve govore, njih u punom sjaju očekujem za nekih 10-ak zajedno odigranih utakmica.
Projić, po meni ništa bolja verzija od instagram boya, Šišić prolazio pored njega kao da ga nema, ako nam je on pojačanje onda smo se pojačali.
Blagojević, Izgubljen,milion pogrešnih pasova,poteza viška itd.
Ubleha Radinović, živim za dan kad ću mu vidjet leđa, njemu i njemu sličnim uhljebima kojima Željo služi samo za razonodu,hvatanje sarajevskih qurvica na foru i redovnu platu.
Zeba, nevidljiv, ali ipak nedodirljiv. Kao da ga ne smiju izbacit iz prve ekipe, ponekad povuče neki potez onako za publiku a većinu utakmice spava.
Žera, Odličan,jedini pokušavao nešto, povlačio loptu,pravio višak,razigravao, definitivno momak koji puno obećava i sigurno da će svi radije njega gledat nego Markovica,Ublehu Radinovica i ostale klaune u sredini.
Zec,juče solidan ali definitivno ograničen igrač, ne vidi taj dalje od nosa, samo je tjera i vidi loptu i gol,u završnici traljav, kada bi malo doradio na tim finesama bio bi dobar igrač za naše lige
Zakarić,Dobar, preuzeo ulogu Mire nakon odlaska, sva napucavanja idu na njega,dosta bolji na desnoj strani nego lijevo i drago mi je da je to Adžem uvidio.
Ramović, onako, borio se, nešto pokušavao al ništa posebno.
Siniša, klaun, nadam se da je bivši.
Dženis,ušao i za kratko vrijeme izborio 2-3 faula, ima srce, ima volju, pitanje je koliko može.
Inače, jel nadzorni odbor na čelu sa M.S. u kombinaciji s upravnim odborom i onim pitarom skontao da nam fale 3 igrača za nešto ozbiljno ili su zauzeti angazovanjem oko slučaja Jahić i Bekrić ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ako laze predsjednik kluba lazem i jaNeandertalac je napisao/la:Ja mislim da je više od 4% za Bajića. Račun se koliko godina je bio tu, prvi ugovor itd. On ima skoro maximalne sve parametre.
Opet, možda griješim.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma ok, nisam kategoričan naglasio sam da možda griješim.maldini3 je napisao/la:Ako laze predsjednik kluba lazem i jaNeandertalac je napisao/la:Ja mislim da je više od 4% za Bajića. Račun se koliko godina je bio tu, prvi ugovor itd. On ima skoro maximalne sve parametre.
Opet, možda griješim.
Roštiljdžije i "nesposobni" Zuban. Udaljiti ih od kluba maximalno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
4% imamo od Bajića, ako bude više može biti još 0,25%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo kako se traži sportski direktor,
Hasan Salihamidžić novi sportski direktor Bayerna?
Prethodno su ovu funkciju odbili Philipp Lahm, Mark van Bommel, Oliver Kahn i Max Eberl.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 30 jul 2017, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma kakav sportski direktor kada imamo Uo koji suzi krug od 20 kandidata na onu Slovensku ublehu. Kako nas je taj podero, financijski, rezultatski, igrački....
Gluho bilo.
Gluho bilo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije on kriv, kriv je onaj ko ga je doveo, i naravno,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Da se samo malo više znalo vidjelo bi se kako je uopšte dobio posao u mladoj repki Slo, ko mu je predsjednik Slo FS, kako su ga gurali itd. Ali eto, drug "Viola" nam heba mater pomognut domaćim "taldžijama" sa frazama: treba nam igrača. Pa predsjednik morao presjeći kada je sve otišlo u pm nakon poraza od Viteza: neka se trener uhvati posla i malo više radi a malo manje priča.Virtu4l je napisao/la:Nije on kriv, kriv je onaj ko ga je doveo, i naravno,
Ustaljene procedure. Zaradili na raskidima. Fuj.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hansestadt, MoSaZeLjo1921 i 44 gosta.