Ima bar 15 dolazaka/ odlazaka ovaj prelazni bez juniora ako se ne varam. I eto ga grupna faza. Al' LzO.irfo je napisao/la:moras biti strpljiv, jos 5-6 transfer rokova i bit cemo tu negdje sa zrinjskim
Oni jako mi još jače!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ima bar 15 dolazaka/ odlazaka ovaj prelazni bez juniora ako se ne varam. I eto ga grupna faza. Al' LzO.irfo je napisao/la:moras biti strpljiv, jos 5-6 transfer rokova i bit cemo tu negdje sa zrinjskim
Hebo odgovornost, kome to potrebno u životu."Zanima nas samo titula"
Član Upravnog odbora Željezničara Dejan Nikolić objasnio je proceduru kako je izabran Kostić, a novom treneru je poručio da vrati titulu na Grbavicu.
"Prije se možda dolazak novog trenera dogovarao u kafani. Mi smo uradili nešto drugačije. Napravili smo listu od 20 imena, a onda smo je suzili na pet-šest ljudi. Poslali smo im upite da naprave prezentaciju njihove vizije i plana rada. Neki nisu htjeli prezentirati. Neki su došli i prezentirali ono što su trebali. Sretan sam što je Upravni odbor donio jednoglasnu odluku za imenovanje Miloša Kostića. Svi su imali priliku slušati prezentacije svih kandidata i vidjeti da li se to podudara s našim stavovima. Na kraju smo sve sveli na dva kandidata.
Mene interesuje samo titula. Sve što imamo prikazati, mi prikazujemo, a navijači to prepoznaju, što je veoma bitno. To jedinstvo, te uplate pokazuju da radimo dobar posao. Svima poručujemo da odustati nećemo. Ono što smo obećali, ispunit ćemo i uraditi. Svjedoci ste svih poruka koje smo dobijali, a kojima su nas neki htjeli uplašiti. S ovim što imamo, navijačima, infrastrukturom i imenima koja imamo u klubu, mi poručujemo da smo glavni kadnidati za titulu. Naša vizija i vizija trenera su se podudarile. Reći ću treneru: 'Vratite nam titulu u dolinu'", jasan je bio Nikolić.
Hoće sa Željom da osvoji još koji trofej. Sad odbio ponudu 300.000 € na dvije sezone. Kaže smiješna lova...Zenzo je napisao/la:Prestanite smarati sa Amarom u bilo kakvom kontekstu.
I on vise da hoce naci kakav angazman.
Sve da nas sutra preuzme treba mu 300.000 za pojacanja jer ovaj trenutni tim je ...Neandertalac je napisao/la:Hoće sa Željom da osvoji još koji trofej. Sad odbio ponudu 300.000 € na dvije sezone. Kaže smiješna lova...Zenzo je napisao/la:Prestanite smarati sa Amarom u bilo kakvom kontekstu.
A u Želji bio trener za 3.000. Km. Više nego duplo jeftiniji od Slavke, tri puta od Slovenaca.
Koji tim? Ovaj što su ga amateri i ublehaši sklapali?Zenzo je napisao/la:Sve da nas sutra preuzme treba mu 300.000 za pojacanja jer ovaj trenutni tim je ...Neandertalac je napisao/la:Hoće sa Željom da osvoji još koji trofej. Sad odbio ponudu 300.000 € na dvije sezone. Kaže smiješna lova...Zenzo je napisao/la:Prestanite smarati sa Amarom u bilo kakvom kontekstu.
A u Želji bio trener za 3.000. Km. Više nego duplo jeftiniji od Slavke, tri puta od Slovenaca.
E ovako bi bilo, teška srca ali čestitajte.Zenzo je napisao/la:Ne mozes se on sa ovim levatima od igraca prosetati, to vi mislite da bi ih on doveo u red, malo sutra sa ovim bezobraznicma, ofarbanim, matorim igracima.
Ironicno 300.000 nisam ni mislio ozbiljno.
Ne voli Arsenal, Real i Man Utd.Zenzo je napisao/la:Neka onda preuzme Arsenal i uzeme ligu tamo ako je tako.
Neandertalac je napisao/la:Ne voli Arsenal, Real i Man Utd.Zenzo je napisao/la:Neka onda preuzme Arsenal i uzeme ligu tamo ako je tako.
Naravno, najveća ljubav mu je Željo, sve ga veže za klub. Dao mu sve i klub njemu dao sve. Dok ga nisu počeli pljuvati nekakvi amateri. Prvi ti i slični.
Da. Zar sumnjaš?Zenzo je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ne voli Arsenal, Real i Man Utd.Zenzo je napisao/la:Neka onda preuzme Arsenal i uzeme ligu tamo ako je tako.
Naravno, najveća ljubav mu je Željo, sve ga veže za klub. Dao mu sve i klub njemu dao sve. Dok ga nisu počeli pljuvati nekakvi amateri. Prvi ti i slični.![]()
Pod palicom Slavka ovi igraci su levati, amateri, isto i pod palicom Adzema ali sa Amarom bi se setali ligom.
Treba spomenuti da je utakmicu na Grbavici posmatralo oko 15 hiljada gledalaca koji su se nakon posljednjeg sudijskog zvižduka radovali petoj tituli prvaka (1971/72., 1997/98., 2000/01., 2001/02., i 2009/10.) u historiji Željezničara.
Ja prvi nikad sretni ne bi bio da je tako, ali znas staru narodnu "pita se ne pravi od ....".Neandertalac je napisao/la:Da. Zar sumnjaš?
Nego evo Bajić se prodaje, ima li kakav "Gotal" da nas pojača nakon "dugog i pažljivog" scoutinga
Znam ja da ti gotiviš Amara i našu djecu. Evo dokazZenzo je napisao/la:
Ja prvi nikad sretni ne bi bio da je tako, ali znas staru narodnu "pita se ne pravi od ....".![]()
Cekamo napadaca, samo da ubodemo.Zenzo WroteColon
Opet ce doci pojedinici da seru sto nema Dade, sto djeca ne igraju i slicne gluposti.Sto se tice naseg omladinskog pogona valjda vam je jasno da trenutno nema igraca koji mogu da igraju u prvom timu.Sta hoce neki da se vrati Amar, da igraju nasa djeca i bice titula ? Kako to zamisljate ?
Yebo vas Amar, eto samo on da se vrati i naša djeca svi problemi riješeni.Ja opet kazem yebo vas Amar i yebo nas kao klub i navijace ako cemo zivjeti od historije i uspjeha jednog covjeka i tadasnjih igraca koje je vodio.
Svaki put kada igra na terenu ne valjda, kada upadnemo u krizu rezultata daj Amar i djecu uzet cemo sve redom. Hocemo ali u qurcu slatkom.Ja nekad radi likova kao ti pozelim da odu Misimovic i ekipa, da ode Petrovic a da se vrati svemoguci Amar i naravno nasa djeca jer to je garant uspjeha. A onda kada krenu kola nizbrdo da gledam likove kao ti kako yebu od-do tom istom Amaru i djeciYebo vas AmarTreba samo da dođe Amar i naša djecaNije ova prica usmjerena prema AmaruMorate shvatiti da tu nema kvaliteta
Te sezone cim je doso razmisljo da da ostavku kako je katastrofalna situacija u klubu bila, sve bilo u fazi raspadanja, i covjek titulu osvojio, izmislio napadaca bukvalno, mesanovic doso sa deset kila viska u 34. godini iz druge lige i posto najbolji napadac ligeNeandertalac je napisao/la:Zaboravili levati 06-09 , dvije godine bez pobjede u gostima, pa onda došao fudbalski mag, Babo, čarobnjak i rezultat:
Treba spomenuti da je utakmicu na Grbavici posmatralo oko 15 hiljada gledalaca koji su se nakon posljednjeg sudijskog zvižduka radovali petoj tituli prvaka (1971/72., 1997/98., 2000/01., 2001/02., i 2009/10.) u historiji Željezničara.